P

Yüzbaşı
19 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 143 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yıllardır kullanmakta olduğum Xigmatek Talon Vector kasasının üzerindeki kaplama eridiği için yapış yapış bir hal aldığı için değiştirmek istiyorum. Bu konulardan pek anlamadığım için ve sistemin parçaları da eski olduğu için şimdiki kasalara uyup uymayacağını bilmediğim için danışmak istedim. Bütçe olarak zaten eski olduğu için çok fazla para vermek istemiyorum. Teşekkürler.

PSU: Kasa ile birlikte gelen psu var

Ekran Kart: gtx770

Anakart: Msi z87-g45

İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo

Arkadaşlar bayonet yada karambit düşünüyorum ancak başka teklifiniz varsa özel mesajla yollarsanız geri dönerim. Hayırlı satışlar.
elinde olan pm atabilir
Öncelikli aradığım vanilla ama diğer tekliflerede açığım fiyat olarak %70-75 düşünüyorum.
silinsin lütfen .
Daha önce bir çok arkadaştan key almışlığım vardır güven konusunda referanslı ve tanıdık kişilere ilk giderim aksi halde satan ilk yollar. Herhangi bir skin ve key olabilir pm yada buradan yazabilirsiniz.
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Arkadaşımla ben üniversite de okuyoruz o nedenle şimdilik bizi 3-5 sene idare edecek bir bisiklet(ikimizde aynısı alacağız yani unisex olursa iyi olur yada bayanında kullanabileceği) almayı düşünüyoruz.Ben 1.85 o ise 1.65 boyunda. İleri de daha kaliteli bir şey alabiliriz o nedenle şimdilik bütçemiz sınırlı 500 ila 700 lira verebiliriz en fazla (en kadar az o kadar iyi) bu aralıkta can sıkmayacak bisiklet tavsiyesi yapabilir misiniz.Teşekkürler.
paypal ile 20 key alacağım 5.5 liradan
Arkadaşımla beraber bisiklet almak istiyoruz ancak pek bir bilgimiz yok sürmek dışında ben 184cm boyundayım arkadaşımda 160-165cm civarı. Beraber aynı yerden alacağız belki bayiden pazarlıkla ucuzlatırız tabi olur mu bilemem. Arkadaşımın bütçesi 500 tl benimki 1000 tl ikimizde belki biraz daha zorlayabiliriz. Teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Suzuki
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Private
TV
Samsung
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Arsenal FC
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
Basketbol
Los Angeles Lakers
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 649
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 12.142 (Bu ay: 348)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.