Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

dizi hangi gün şimdi ya?

https://twitter.com/WaywardPinesFOX/statuses/611216964099256320
    http://www.imdb.com/title/tt2618986/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

fox 25'i demiş, imdb 27si. geçen haftada çarşamba yayınlandı, 25i olsa düşerdi şimdiye

edit : fox'un takvime baktım 25'inde gözüken 6.bölüm, yani geçen hafta izlediğimiz. yeni bölüm haftaya çarşamba o zaman

ayın 2'sinde
     Wayward Pines (2014)

• İlk bölümünü izledim ve baya iyiydi bu sezon süper diziler çıkmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle giderse efsane olur gibi. Gizemi bi anda çözdüler güzel oldu. Ayrıca gece karanlıkta izlerken hemşire sahnelerinde acayip geriliyorum. O nasıl bi karakter arkadaş
  • Mini dizimi olacak?

• an itibariyle 6. bölümüde bitirdim dizi 5. bölümden sonra bambaşka bir hal aldı şaşkınlıkla izledim.çok değişik bir konusu var mutlaka izleyin derim

bi kaç sorum var aslında mantıksılık diyelim dna larındaki mutasyon dondurulunca durdumu yani tedavi edilmedilerse bu elemanlarda belli bi süre sonra mutasyona uğrayacak demektir.diğer konu enerjiyi nasıl temin ediyorlar.hammadeyi nereden buluyorlar bir sürü araba ev bilgisayar var ve 2 senede şehiri yaptık dedi bu kadar hammaddeyi teknolojiyi nereden buldunuz.

yani dediğim gibi değişik bir konu ama bazı şeyler yerine otursa dizi efsane olma yolunda gider.
  • @BrazzerstakiKelAdam

10 bölümlük planlanmış ama ne olur belli değil. Mini dizi olarak planlanıp daha sonra devam eden diziler oluyor.

@Dil-hun

Mutasyon durdu mu, tedavi edildi mi bizde bilmiyoruz henüz açıklanmadı. Geri kalan 4 bölümde açıklanabilir.

Enerji konusu zor olmasa gerek, ufacık bir kasabanın elektriğini bir elektrik santraliyle karşılayabilirsin.

Aslında sorularının cevabı Dr. Filcher.

Bu adam olacakları ön görüp, para aklamak için kurduğu vakıflar ve paravan şirketler sayesinde Wayward Pines'ta bir safe zone oluşturdu. 199x-2014 yılları arasında işine yarayacak, nitelikli insanları yakalayıp, uyku kapsüllerine koydu. Daha sonra kendisi de bu uyku kapsüllerine girerek, 2000 yıl boyunca uyudular. 2000 yıl sonra uyandıklarında insanlık yok olmuş. Zaten Dr. Filcher'ın hesapları da bunu gösteriyordu. Bu sebeple uyku kapsüllerini 2000 yıl olarak ayarladı.

Mantık hatası aramak istedikten sonra her dizi/filmde mantık hataları bulursun zorlarsan. Ama bu kadar derin kafa yormaya gerek yok bence. Çok fazla göze batan bir mantık hatası yok şuana kadar. Gayet güzel bir şekilde açıklamaya çalıştılar olanları ve daha 4 bölüm daha var. Belki mantık hatası olarak gördüğümüz şeylerin de cevaplarını verecekler bu 4 bölümde. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 28 Haziran 2015; 20:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

@BrazzerstakiKelAdam

10 bölümlük planlanmış ama ne olur belli değil. Mini dizi olarak planlanıp daha sonra devam eden diziler oluyor.

@Dil-hun

Mutasyon durdu mu, tedavi edildi mi bizde bilmiyoruz henüz açıklanmadı. Geri kalan 4 bölümde açıklanabilir.

Enerji konusu zor olmasa gerek, ufacık bir kasanın elektriğini bir elektrik santraliyle karşılayabilirsin.

Aslında sorularının cevabı Dr. Filcher.

Bu adam olacakları ön görüp, para aklamak için kurduğu vakıflar ve paravan şirketler sayesinde Wayward Pines'ta bir safe zone oluşturdu. 199x-2014 yılları arasında işine yarayacak, nitelikli insanları yakalayıp, uyku kapsüllerine koydu. Daha sonra kendisi de bu uyku kapsüllerine girerek, 2000 yıl boyunca uyudular. 2000 yıl sonra uyandıklarında insanlık yok olmuş. Zaten Dr. Filcher'ın hesapları da bunu gösteriyordu. Bu sebeple uyku kapsüllerini 2000 yıl olarak ayarladı.

Mantık hatası aramak istedikten sonra her dizi/filmde mantık hataları bulursun zorlarsan. Ama bu kadar derin kafa yormaya gerek yok bence. Çok fazla göze batan bir mantık hatası yok şuana kadar. Gayet güzel bir şekilde açıklamaya çalıştılar olanları ve daha 4 bölüm daha var. Belki mantık hatası olarak gördüğümüz şeylerin de cevaplarını verecekler bu 4 bölümde. Bekleyip göreceğiz.

Güzel bi kurgu var bence devam etsinler çok iyi olur

• Paranın akması için senaryoda akıcılık olması lazım hocam, olaylar mini dizi havasında kısa sürede gelişti, 2. Sezon bile olacak gibi görünmüyor ama belli olmaz.
  • Dizi çok güzel gidiyor ama M. Night Shyamalan'ın tüm elinin değdiği yapıtlarda olduğu gibi bir noktada her şey 180 derece dönüp bayık bir hal alacak. Dizi şu an baya The Village tarzında...
  • 1*4 izledim o sondaki şey neydi öyle tırsdım ya

• 1*5 bitti yok artık ya bu nasıl bir kurgudur böyle her saniyede hadi be dedim.

• BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Sen hiç uyumuyorsun galiba Foruma ne zaman girsem burdasin

• quote:

Orijinalden alıntı: gs_drogba11

Sen hiç uyumuyorsun galiba Foruma ne zaman girsem burdasin

Uyku tutmuyo fazla can sıkıntısından dizi izleyip yorum yapıyorum

• 7. bölüm 2 temmuz da ise bunrda nasıl 9.7 puan almış yahu

http://www.imdb.com/title/tt3514326/?ref_=ttep_ep7
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Dizinin fanları 10 puan veriyolar yayınlanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 1 Temmuz 2015; 5:22:31 >
  • Dizi güzel gidiyor, ilk 6 bölüm güzeldi. Fakat ilerisi ne olacak merak ediyorum, tıkanabilir :)
  • izledim ilk bolumu su ruh hastasi hemsire baya gerdi beni.
  • Eğer işleyişi bozmazlarsa Fringe'in bendeki tahtını yerinden edebilir bu dizi. Muazzam bir senaryo çok çok özgün. İlk 4 bölümü izleyen tek bir insanın 5. bölün sonunda ağzı açık kalmayacağına inanamam. Ya salaktır ya ruhsuz..

• paardon kullanıcısına yanıt
    +1

• 1x3'e geciyorum.

hic beklemiyordum valla kadinin olmesini
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.