Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -b0Ni

amy çok güzel kız ya, küçük gözüküyor ama 1996'lıymış. ben'in çatıdan inme sahnesini abartmışlar, mübarek spiderman

Wayward Pines (2014)

o çitleri yıkabilecek güçte bir bombanın dibinden sağ çıkmaları saçma oldu bence. tabi ben ölmüş olabilir bilmiyoruz daha.

2000'li sanıyodum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1x7

Çitleri yıkabilecek güçte bir bombanın o iki çocuğu da paramparça etmesi lazımdı, ikisi de kurtuldu

1x8 promo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Videoda
    uyku kabininde ölen bir adam ve kasabanın içinde bulunan bi abby var. Acaba mutasyonlar şu anki insanlara etkisini göstermeye mi başladı?

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Videoda
    uyku kabininde ölen bir adam ve kasabanın içinde bulunan bi abby var. Acaba mutasyonlar şu anki insanlara etkisini göstermeye mi başladı?

Citler yıkılıyor gibi ondan sonra içeriye abbyler dolaşabilir. Uyku kabinin içindekini çok farketmedim ama eğer öyle ise mutasyona ugrayacaklar gibi.

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Sondaki The CW yazısı ne alaka dizi FOX da yayınlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Sondaki The CW yazısı ne alaka dizi FOX da yayınlanıyor

Youtube kanalı trailer ve promo yayınlayan bir kanal araya karışmış o yazı
  • Dizi umduğumun çok üstünde çıktı.

Tek anlamadığım nokta, ilk bölümlerde silent hill tarzı yoldan dümdüz gidince geri dönme paradoksunu nasıl açıklayacaklar? Açıkladılar ben mi dikkat etmedim.

• 8. bölüm fragmanında çitler yıkılıyor.bu dizi 10 bölümde biterse gerçekten üzülürüm.çitler yılıdığında ethan belli bi grubu alsa ve kaçmayı başarsa 1 sezonluk daha malzeme çıkar.

33. arsa muhabbeti ise bence sığınak var orda.her hangi bir olumsuzlukta insanları içinde güvenli tutabilmek için inşaa edilmiş olabilir.

arabalarında 2000 yıl küflenmeden çürümeden durmaları saçma olmuş. başka bi açıklaması vars bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 4 Temmuz 2015; 13:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

8. bölüm fragmanında çitler yıkılıyor.bu dizi 10 bölümde biterse gerçekten üzülürüm.çitler yılıdığında ethan belli bi grubu alsa ve kaçmayı başarsa 1 sezonluk daha malzeme çıkar.

33. arsa muhabbeti ise bence sığınak var orda.her hangi bir olumsuzlukta insanları içinde güvenli tutabilmek için inşaa edilmiş olabilir.

arabalarında 2000 yıl küflenmeden çürümeden durmaları saçma olmuş. başka bi açıklaması vars bilemem.

Araçları korunaklı bir yere koysalar bile çalışmaz bir daha, birde kasabanın etrafını duvarla örmüşler, onca zaman kimse bu kasabanın varlığından haberdar olmamış mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

8. bölüm fragmanında çitler yıkılıyor.bu dizi 10 bölümde biterse gerçekten üzülürüm.çitler yılıdığında ethan belli bi grubu alsa ve kaçmayı başarsa 1 sezonluk daha malzeme çıkar.

Araçları korunaklı bir yere koysalar bile çalışmaz bir daha, birde kasabanın etrafını duvarla örmüşler, onca zaman kimse bu kasabanın varlığından haberdar olmamış mı.

acaba diyorum sonunda ters köşemi olucaz.2000 yıl geçmesi muhabbeti falan yokmu diyorum.çünkü kate dedi ya kasbaya ilk gelince çalışan bi telefon bulmuş iş arkadaşıyla konuşmuş bunun bi devlet projesi olduğunu söylemiş falan .bilemiyorum halen gizem devam ediyor.

• 7. Bölüm;

Şu ana kadar ki en şaçma ve mantıksız şey oldu. Eğer o çocuklarda doğaüstü birşey yoksa o bombadan sağ kurtulmaları imkansız. Beden paramparça olur. Beynin suyu akar. Liveleak videolarına benzemesi lazım.

Benim tahminim Ethan kız ve oğlanı tam kurtardığı sırada bombanın patlamasıydı. Ancak tutmadı. Bu arada bomba saatlimiydi? Kimse müzik kutusunu açmasa bomba patlamayacak mıydı? Saatli bomba ise çite gelmeden neden patladı?
  • psirik kullanıcısına yanıt

müzik bitince patlıyor heralde, çevirip bırakacaktı yani çitlere
  • çok şaçma ilerliyor benim için , çok fazla mantık hatası var ben umduğumu bulamadım
  • psirik kullanıcısına yanıt

İçerdeyken bomba patladıysa sağ çıkmaları imkansız, araçtan indikten kısa bir süre sonra patladı bence, değilse aşırı saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Temmuz 2015; 19:53:38 >

• Ben indiklerini görmedim. Ki bence inmeleri de saçma olur. Tam yiyişmenin ortasında o araçtan kim iner?

Belki sonraki bölüm açıklığa kavuştururlar. Işıkta durunca inmişte olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 4 Temmuz 2015; 19:49:25 >
  • çok saçma

Ethan al ajan kadını konuş profla götür dağın tepesindeki merkeze kısada bir dış dünya turu yaptır bak bakalım o zaman inanıyor mu inanmıyor mu sana? onun yerine 4028 yılında yaşıyoruz dersen tabi karşındaki ikna olmaz. ama işte sonuçta dizi senaryosu...
  • 7. Bölüm itibariyle ikilemde kalmaya devam ettim.
    O kasaba gerçekten gizli bir deney merkezi mi? Yoksa gerçekten insan ırkı yok mu oldu? sanırım bunu net olarak 10. Bölümde öğreneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

7. Bölüm itibariyle ikilemde kalmaya devam ettim.
    O kasaba gerçekten gizli bir deney merkezi mi? Yoksa gerçekten insan ırkı yok mu oldu? sanırım bunu net olarak 10. Bölümde öğreneceğiz.

10.bölümden ötesi yok mu kesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytax

quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

7. Bölüm itibariyle ikilemde kalmaya devam ettim.

10.bölümden ötesi yok mu kesin :)

kesin denemez. 10 bölüm planlanmış ama aynı şekilde daredevil de 1 sezon planlanmıştı. beğenildiği için 2016'da 2. sezonu çıkıyor.

devam ettirirlerse umarım batırmazlar.

• quote:

Çitler yıkılırsa düşmanlar girer. Aksiyon sahneleride göreceğiz gibi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.