Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef (ama senin için maalesef) bu bir bilim-kurgu dizisi. Gördüğünüz üzere fantezi dizisi değil. Sizin açınızdan evet daha iyi olabilir ama bilim kurgu seven biri olarak benim için değil. Orada bilimkurgu yazıyorsa maalesef gerçeğe dayandırmak zorundalar. Tabii dediğiniz gibi yapılsa da gerçeğe dayandırılabilirdi ayrı mesele. Yine de bunu tartışmanın sonu yok diye düşünüyorum.

• dizinin sonunun (10.bölüm) bu kadar saçma bağlanması sanırım devam etmeyeceğini gösteriyor bence.

Yalnız bazı kaynaklarda sezon finali olarak görünmesi kafamı da karıştırmıyor değil.

Bu 10 bölümdeki konuyu The Walking Dead yada Lost gibi oldukça fazla sezonda anlatabilirlerdi.
  • Şu an ilk 2 bölümü izledim ve resmen büyülendim.Sanırım 5-6 ya kadar 2-3 bölüm daha bitirip .Yarın diziyi bitiririm.Çok akıcı ve her an ne olacağını merak ettiriyor.Konusu zaten çok ilgici.Bu diziye başlamak isteyenler tereddüt etmeyip direk başlasın.İnş diğer bölümlerde bu heyecan devam eder.
    edit:Dizinin 4 bölümünü izledim.Gördüğüm kadarıyla gittikçe akıcılık azalıyor ama gerilim artıyor.Özellikle izleyenlere bir uyarı yapmak istiyorum.Bir hemşire ancak bu kadar sinir bozabilir.Herkese iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 11 Eylül 2015; 5:36:35 >
  • 5.bölüm şu ana kadar dizinin izlediğim en iyi bölümü oldu.Gerçekten çok etkileyici bir dizi.Sanırım bugün bitiririm.Dizinin en sevdiğim yönü gerçekten bir sonraki bölüm nolacağını kestirememeniz.Kesinlikle başlamak isteyenlere tavsiye ederim.

• Sonunda bitti.Yalnız gerçekten final çok rahatsız edici ve şaşırtıcı oldu.Dizi tam mutlu son ile bitecekken.Bir hastane odasında yeniden başlıyor diyebilirim ve yapılan her şeyin boşa gittiğini görüyoruz.David çok akıllıca bir şey düşünmüştü.Çocuklara empoze ettiği düşünceler onu ölse de aslında yaşayan bir pozisyona soktu.Ben'in sokakta dolaştığı sahne zaten insanı hayal kırıklığına uğrattıyor.Dizi 2.sezonu devam eder inş ama etmesede gerçekten çok iyi ve etkileyici bir dizi izleyeceksiniz.The Mist filminin finalinden sonra en etkilendiğim final oldu sanırım.
  • dav kullanıcısına yanıt
    Reis spoiler içine al son bolumu izlemeyenler için sıkıntı olabilir.

• Diziyi bitirdim. 10 bölümden oluştuğu için gayet kaliteli bir yapımdı, uzasaydı muhtemelen bozardı. Kararsız olan varsa direkt başlasın diziye.

5. bölümden sonra gizem ortaya çıktığı için biraz beklenenden uzaklaşsa da her bölümü kaliteliydi. Sonu bence olması gerektiği gibiydi, tabii o çocukların yönetimi nasıl tekrar ele geçirdiğini görebilseydik iyi olurdu evet ama bu sefer de finalin vurucu sahnesi aksamış olurdu. Eğer izleme olmadan vs yönetilmeye çalışılsaydı işler daha kötüye giderdi. Ha böyle ne olacak, eninde sonunda tekrar bir isyan çıkacak ve aynı şeyler yaşanacak. Aslında yazarların anlatmak istediği nokta da bu.
  • Dizi iptali kesinleşti mi?
  • İptal edilmedi. Zaten 1 sezonluk bir diziydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Kitaptan oluşturulan bir senaryo mu bu?
    Millet olayı yeni anlarken adam öldü dizi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 4 Aralık 2015; 16:47:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kitap uyarlaması. Ayrıca mesajınızı spoiler içine alırsanız iyi olur.

Kitabı okumuşluğun var mı peki bu şekilde mi sonlandı? Yani çok saçma geldi bana bu durum, tam olaylara alışıp ısındım senaryoya sonra sezon finalinde apışıp kaldım.
  • Hayır kitabı okumadım. 3 kitaptan oluşan bir hikaye. Ama 2 ve 3. daha Türkçe'ye çevrilmemiş.

Reytinge kurban gittiler o zaman. Biz her ne kadar bayılarak izlesek de doğal olarak ABD reytingine bakıyor kanal.
  • İkinci sezon onayını aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

İkinci sezon onayını aldı

dizi tek sezon olacaktı diye biliyorduk

• ikinci sezon onayı almış! Çok sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

İkinci sezon onayını aldı

dizi tek sezon olacaktı diye biliyorduk

para baldan tatlıdır.
  • dizi nasıl ilerleyecek ki şimdi, aradan zaman geçmişti sanırım o sürede olanları mı gösterecekler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.