Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne biçim dizi ya çok garip bir şey. Biraz Stephen King, biraz Maxime Chattam. Kitabını da alıp okumak lazım. 5. Nölümdeyim anlattıkları gerçek mi değil mi anlaşılır gibi değil. Ben daha önce bir diziyi izlerken bu kadar oha dediğimi bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum.
  • İleriki bölümlerde anlarsın olayları.

• Arkadaşlar, kamyon çite değil, kapısına çarptı.
     Wayward Pines (2014)

Wayward Pines (2014)

• 8 bölümü de izledim ilk başlardaki tutarlılık pek kalmadı ama 8. bölümden sonra olaylar nereye gidecek merak ediyorum . Umarım son 2 bölüm kala batırmazlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 14 Temmuz 2015; 0:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

İleriki bölümlerde anlarsın olayları.

Bütün bölümleri bitirdim. Daha anlaşıldı olaylar. Sezon finalinde falan açıklanır az çok olaylar diyordum. Çok erken açıklandı. Sezon finali daha bomba olur bu gidişle.

Edit:1 sezon planlanmış. Yalnız kitaplar hakkında şöyle bir durum var. Bu serinin 3 kitabı var sadece biri Türkiye'de yayınlanmış. Diziden sonra diğerleri de çevrilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smilingmoon.x -- 15 Temmuz 2015; 0:25:42 >
  • yine erkenden gelmiş bölüm de çeviren elemanın haberi yok heralde bu olaydan, yarın akşama izleriz anca
  • Hemde öğlen 12'de çıkmış yani Amerika saatine göre gece 3'te. Ya kanaldan sızdırıyolar yada kanaldan önce bir yerde yayınlanıyor sanırım Kanalda yayınlanmasına daha 7 saat var çünkü.

https://tvcountdown.com/s/wayward-pines
  • 3 haftadır böyle çıkıyor nedense
  • Çevirmenler uyuyo galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Hayır uyumuyorlar. Dizinin İngilizce altyazı çıkmadan nasıl Türkçe'ye çevirsinler. http://www.tvsubtitles.net/tvshow-1674-1.html

Dizi offical olarak sabaha karşı 4'te yayınlanacak. Saat 7-8 gibi de İngilizce altyazı internete düşer.

Dizilerin İngilizce altyazılarını TV'de yayınlandıktan sonra yayıncı kuruluş tarafından paylaşılıyor. Yoksa çevirmenler birde senkronla uğraşmaları gerekir ki o zamanda bir altyazının çıkması 3-4 günü bulabilir.

• Ben çevirmenlerin cümle cümle senkronladığını düşünürdüm hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desm0nd -- 17 Temmuz 2015; 0:45:29 >
  • Bende öyle düsünüyordum

• Hannibal, Wayward ve Humans arasındayım ... Kota sınırı yapışacağım direk bir tanesine. Sıkılmışsınızdır artık dizi nasıl sorularından ama ben yinede sorayım. Zaman ayırmaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@ydin

Ben çevirmenlerin cümle cümle senkronladığını düşünürdüm hep.

Ne yalan söyliyim ben de öyle düşünüyordum

• @BrazzerstakiKelAdam @Lionel Fusco @m@ydin

İşini iyi yapan çevirmenler ing altyazıyı çevirdikten sonra öyle yapıyor zaten. Tekrar izleyip özel cümleleri, ingilizceye özgü şakaları vs. düzeltiyolar. Mesela eşekherif.

İng altyazı çıkmadan da bazen çeviren oluyor çok beklenen bi bölümse. txt olmadan çevirmek hayır işi biraz

• freshmind kullanıcısına yanıt
    Hannibal iptal edildi diye hatırlıyorum. Wayward Pines zaten 10 bölüm sürecek bence başlamalısın, zaman ayırmana değecek olan bir dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 17 Temmuz 2015; 4:50:05 >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, çektim bölümleri. Başlıyorum, tarzı itibari ile beğeneceğimi umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@ydin

Ben çevirmenlerin cümle cümle senkronladığını düşünürdüm hep.

Onunla uğraşılmaz hocam, uyumlu olan İngilizce altyazıda kelimelerin yerine Türkçeleri yazılıyor, zamanlamalara dokunulmuyor.
  • Ben de baslicam bakalim yakin zamanda

• Mükemmel bir bölümdü.
    Ziyafet vakti!!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.