Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Orijinalden alıntı: aytax

quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

7. Bölüm itibariyle ikilemde kalmaya devam ettim.
    O kasaba gerçekten gizli bir deney merkezi mi? Yoksa gerçekten insan ırkı yok mu oldu? sanırım bunu net olarak 10. Bölümde öğreneceğiz.

10.bölümden ötesi yok mu kesin :)

kesin denemez. 10 bölüm planlanmış ama aynı şekilde daredevil de 1 sezon planlanmıştı. beğenildiği için 2016'da 2. sezonu çıkıyor.

devam ettirirlerse umarım batırmazlar.

İlk 5 bölüm kitaptı, uzattılar bence iyi gidiyor. 1 Sezon daha uzatılır

• shannyn sossamon dizideki stilini hiç bozmasın çok tatliş olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözler genç, güzel bir bayan aradı fakat bulamadım onun eksikliği vardı Şimdilik güzel gidiyor normalde bu tür diziler seyretmem çünkü sonunu bağlayamıyorlar ama bundan ümidim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 5 Temmuz 2015; 5:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümde umudum yoktu sıkıcı geçer diye tahmin ediyordum ama beni şaşırttılar. Buarada dizinin müziği Prison Break'in müziğine benzemiş biraz, duyduğumda duygulanıyorum hep

• 1x7 spoiler içerir. mobilde buton olayı nasıl oluyor bilmiyorum.

ilk başından beri devletin bir deneyi diye düşünüyordum ama 5. bölümden sonra yanıldığımı anladım ama bu sefer kadının söylediklerinden sonra da tekrar şüphelenmeye başladım. ama bu o yaratıkları falan açıklamıyor. iyice merak ettim sonunu.

• Bu yazın sürpriz dizilerinden oldu. Benimde beklediğimin çok üstünde çıktı. Tam gizem çözüldü artık dedik ki, yeni bir gizem daha çıkardılar. Bakalım hangisi gerçek. IMDB bölüm özetlerine göre 10. bölüm yani son bölümde "Wayward Pines sakinleri gerçeği öğreniyor" diyor.

Bu arada bomba sahnesiyle ilgili umarım Arka Sokaklar 1. sezon finali gibi birşey yapmazlar Farkındaysanız müzik kutusunu açıp kamyonun arka kısmına geçerken orada çuval gibi birşeyler var ve onun arkasına geçiyorlar. Ve mantıkende duvarı yıkabilecek bir bomba, çuvalları değil arabayı bile yok etmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 5 Temmuz 2015; 20:31:10 >

• 1x7

Evet dizi saçmalamaya başladı hayırlı olsun.
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt

Her dizide olur öyle şeyler diyecemde koskoca çiti patlatacak bomba 1 metre yanındakini sadece 4-5 metre uzağa fırlattığı için diyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Her dizide olur öyle şeyler diyecemde koskoca çiti patlatacak bomba 1 metre yanındakini sadece 4-5 metre uzağa fırlattığı için diyemiyorum

yahu saçma falan diyorsunuz da bu bombanın çiti uçuracağı nereden belliydi? adamlar bir bomba yaptılar, belki beceremediler, belki başka bir problem oldu. her detayını düşünüyorsanız bunu da düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

yahu saçma falan diyorsunuz da bu bombanın çiti uçuracağı nereden belliydi? adamlar bir bomba yaptılar, belki beceremediler, belki başka bir problem oldu. her detayını düşünüyorsanız bunu da düşünün.

Kamyonun kasa parçalandı mı? Parçalandı. Çocuklar dışarı fırladı kamyondan gibi. Çiti parçalayamayacak olsa bile, en azından Kamyonun kasasını parçalayacak kadarda güçlü bir bomba. İnsan bedenide çok daha yumuşak, hassas. Ayağa kalkmayı bırak, sağlam ne deri ne kemik kalır. Ancak bombadan sonra kız ayağa kalkmıştı. Tek ihtimal bomba patlamadan hemen önce kamyondan iniyor olmaları. Bunu da bir sonraki bölümlerde öğreniriz.

• 1x7

Sıkıcı bölümdü dizi saçma bir hal almazsa iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

1x7

Önceki bölümlere göre temposu düşük olabilir ama birçok diziden daha hızlı ilerliyor, sıkıcı demek ayıp olur bence bu diziye
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

1x7

Önceki bölümlere göre temposu düşük olabilir ama birçok diziden daha hızlı ilerliyor, sıkıcı demek ayıp olur bence bu diziye

Diğer bölümlere göre sıkıcıydı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

1x7

Diğer bölümlere göre sıkıcıydı.

1x8'in promosunda son 3 bölüm diyorlar. Umarım diğer sezon için onay verilir de devam ettirilir

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Dizi sadece 10 bölüm olarak planlandı. kitap uyarlaması olduğu için 2. Sezon olmaz diye düşünüyorum...

• Bomba olayına çok takmışsınız.Sonuçta el bombalarıda 4 metre kare civarında yanına yattıysanız etki etmiyor ses haricinde.
  • ilk bölümü izledim çok güzeldi iyiki başlamışım gerdi baya
  • Sanirsinizki c4 bombasiydi altı üstü bir bomba arkadaşlar bir mantık hatası var ama bu kadar fazla abartiya gerek yok.

• bu dizi son 2-3 haftadır nasıl oluyor da yayınlanmadan önce düşüyor? dizi 43dk önce başladı ama 12 saat önce düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Temmuz 2015; 4:46:34 >
  • Yeni bölüm yayınlandı mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.