Şimdi Ara

Wax önerisi ve Nasıl kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
24.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese wax önerisi yaparmısınız mümkünse linkle saçımı kestirdim kaldırmak istiyorum ve Nasıl bir şekil verebilirim ? Doğal durmasını istiyorum

Edit : birde sağlıklı olsun

Edit 2 : birde saçlarım yumuşak şekil direk bozuluyor Nasıl fön çekilir onu bile bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 11 Şubat 2016; 18:06:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Osis mess up
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs10mert

Osis mess up

hocam link atma şansınız varmıv e nasıl fönliyecem fln anlatırmısınız iyi tutarmı bu ? saçı
  • upppp
  • uppppp
  • Uppp

• Toni&Guy clay wax kullanıyorum ben mat oldugu için doğal duruyor hacim veriyor 35 yada 45 e almıştım hatırlamıyorum tam ama 1 yıl falan götürüyor saçın kısaysa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat wax her zaman iyidir. Tabi tercih meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler swoft

Toni&Guy clay wax kullanıyorum ben mat oldugu için doğal duruyor hacim veriyor 35 yada 45 e almıştım hatırlamıyorum tam ama 1 yıl falan götürüyor saçın kısaysa

piyasada çok çakma toni guy ve osis wax var alırken dikkat etmek lazım bent&g styling putty diye bişey aldım hiçbir şekilde saçıma hacim,şekil veremiyor 25 liraya felan almıştım büyük ihtimalle sahteydi
    senin sürdüğün clay nasıl uzun saçlara şekil verebiliyormu gün boyu tutuculuğunu sürdürüyormu
    bu arada yorum sahibi arkadaş alabiliyorsan american crew al türkiyede bulabileceğin en iyi wax biraz fazla ama 55-60 lira civarı daha uygun arıyorsan toni guy'a bak

• Şimdi burada osis veya toni&guy onerecekler çok gereksiz bir şekilde pahalı. git eczacibasinin egos waxini al. 10tl gibi bir fiyatı var hepsinden kaliteli(avmdeki Watsons vs gibi yerlerde var.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Orijinalden alıntı: tyler swoft

Toni&Guy clay wax kullanıyorum ben mat oldugu için doğal duruyor hacim veriyor 35 yada 45 e almıştım hatırlamıyorum tam ama 1 yıl falan götürüyor saçın kısaysa

piyasada çok çakma toni guy ve osis wax var alırken dikkat etmek lazım bent&g styling putty diye bişey aldım hiçbir şekilde saçıma hacim,şekil veremiyor 25 liraya felan almıştım büyük ihtimalle sahteydi
    senin sürdüğün clay nasıl uzun saçlara şekil verebiliyormu gün boyu tutuculuğunu sürdürüyormu
    bu arada yorum sahibi arkadaş alabiliyorsan american crew al türkiyede bulabileceğin en iyi wax biraz fazla ama 55-60 lira civarı daha uygun arıyorsan toni guy'a bak

Hocam dediğiniz american crew atatmısınız

• Upppppppp

• quote:

Orijinalden alıntı: spid

Upppppppp

sachane.com
    American Crew Ürünleri | Erkek Saç Sorunları İçin! | Saçhane
    http://sachane.com/american-crew
    site güvenlidir daha önce 3 4 defa alışverişim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Orijinalden alıntı: spid

Upppppppp

sachane.com
    American Crew Ürünleri | Erkek Saç Sorunları İçin! | Saçhane
    http://sachane.com/american-crew
    site güvenlidir daha önce 3 4 defa alışverişim oldu

İyidir bunlardan hangisini almam lazım ?

• fön makinesi , osis flex wax ,turuncu morfose sprey gerisi nasıl bi tarz istediğine kalmış
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81057455/f_//tm.htm#81057455
    bu konumda biraz dolanırsan aradığın her sorunun cevabını bulabilirsin.
  • Arkadaşlar şöyle bir durum var. Wax dediğimiz şey saçı şekle sokmak için sabitlemek için değil. Sabitlemek için sprey lazım. En sert wax bile bir süre sonra saçı bırakır. Waxla şekil verip spreyle sabitliceksiniz. Ben yanlar low fade yapıp üstler uzattım geriye yatırıyorum. Bu model için taftın ultimate waxı ve power spreyini kullanıyorum. Bunlar parlak ürünler bilginize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.