Şimdi Ara

Saç Ürünleri İnceleme ve Rehber Ana Konu(Wax,Sprey,Şampuan vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
44
Favori
14.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda böyle bir konuya ihtiyaç olduğunu düşündüm ve bu konuyu açmaya karar verdim, bir çok konuda bir çok kullanıcıdan sorular alıyorum böyle bir konuda hem incelem yapıp hem de sizlerin sorularınızı cevaplandırayım dedim.

Şuan tatilde olduğum için yanımda çok fazla ürün yok, 1 hafta içinde ucuz ürünlerden tutun pahalısına kadar inceleme yapmayı düşünüyorum.

Waxlarla başlayalım;

Mat Wax;

Resimde gördüğünüz ürün Toni&Guy marka mat wax, resimden anlaşılıyor mu bilmiyorum ancak ürün macun gibi yani daha önce böyle bir ürün kullanmamış olmanız muhtemel, ama alışırsınız, kötü bir ürün değil, ürünle ilgil düşüncelerime gelirsek, benim saçlarım(12 cm üstler, yanlar ve arkalar kısa) gür ve orta sertlikte olduğu için, bu waxı kullanmıyorum artık, wax mükemmel, fakat saçlarım gür olduğu için bu mat ve yapışkanımsı özelliği daha da pofuduk gösteriyordu saçımı, dikkat ederseniz bayağı bir kullandım, yani güzel ürün, ama artık beklentilerini karşılamıyor. saçı ince olanlara veya ben parlak sevmiyorum saçım doğal olsun diyenlere tavsiye ederim, ürün hakikaten mat o konuda içiniz rahat olsun.(fiyat 32 tl)

Parlak Wax;

Yine Toni&Guy marka olan parlak wax, bu ürünü alalı 1 hafta, gördüğünüz gibi daha dolu sayılır, ürün şeffaf görüntüye sahip, diğer mat wax gibi değil, daha yumuşak yapıya sahip, bu wax isteğimi tam anlamıyla karşılıyor, ben aşırı mat sevmiyorum ne de kutuya düşmüş gibi görünmek isterim, o yüzden parlak wax deyince aklınıza jöle gibi birşey gelmesin, mat wax saçınızı fönlü gibi gösterirken parlak wax, çok az parıltı katar, fark budur, aklınız farklı yerlere gitmesin, parlak wax isteyen herkese öneririm, ürün gayet güzel, her saça gidecek türden. toni&guy ürünlerinin kokusu da güzel oluyor, tüm ürünleri genelde aynı kokuya sahip ama erkeksi.(fiyat 32 tl)

Yanımda sadece Toni&guy wax var, burada reklam yapıyor gibi olmayalım, ama 4 liralık wax bile kullandım, osis de kullandım fakat yanımda değiller, onlarla ilgili de sorabilirsiniz, çekinmeyin.

Saç Spreyi;

yukarıdaki ürünün fiyatı 18 lira idi yanlış hatırlamıyorsam, bu saç spreyi saçınızı sertleştirmek yerine, hafif parlak ve ipeksi görünüm katıyor,yani gün içinde saçınızla oynayabilirsiniz kaskatı yapmıyor, acak şunu söylememde fayda var, zor bir saç stili deneyecekseniz şeklin 2-3 saat içinde bozulması muhtemel, ama uzun saçınız varsa,geriye falan tarıyorsanız, biraz wax biraz bu sprey ile güzel bir doku kazandırabilirsiniz, aksi taktirde saçınızı dikiyorsunuz diyelim sert olmadığı için şekil bozulabilir haberiniz olsun. yani ürünü kullanım amacınız önemli, ürün kaliteli ona şüphe yok.

yukarıdaki saç spreyini çoğunuz duymuşsunuzdur ya da kullanmışsınızdır, meşhur taft sprey, ben 3-4-5 numara kullandım bugüne kadar, şu an elimde 4 numara o yüzden onu inceliyorum, daha fazla inceleme gelecek.
    bu sprey benim saçımı sertleştirmeye yetiyor, şekil 12-14 saat kadar sapasağlam kalıyor, sonrasında hemen düşmüyor ama tıpatıp aynısı olmuyor ama 14 saat gayet yeterli bir süre. her sprey bu kadar dayanır yani fazlasını beklemek saçma olur, bu spreyi alacak olursanız kesinlikle yakından sıkmayın veya boca etmeyin, aksi halde jöle kadar parlak saçlarınız olabilir, dikkatli kullanımda gayet güzel bir ürün, daha pahalı spreyler bile bu kadar iyi olmuyor bazen. fiyatı 12-13 lira olması lazım.

Isı koruyucu sprey;
    nedir bu ısı koruyu sprey? eğer saçınızı hemen hemen hergün fön ve saç düzleştirici ile yüksek sıcaklara maruz bırakıyorsanız ısı koruyucu sprey uzun vadede saçı koruyor, saçınızın yapısının bozulmamasını önlüyor.
    geçenlerde bu ürünü alıp deneyeyim dedim fiyatı 19 lira sanırım, fakat tam anlamıyla fiyasko, saçları sertleştiriyor nedense, benim daima kullandığım kms marka ısı koruyucu sprey bundan kat kat daha iyi, fiyatına güvenip almayın paranıza yazık. kms marka spreyi ileride inceleyeceğim ancak ısı koruyucu sprey şu an için olmazsa olmazınız değil, sabredebilirsiniz yani zaten saç düzleştiriciniz kaliteli ise, aşırı ısınma yapmıyorsa saça kolay kolay zarar vermez. bu sadece uzun vade için önlem. es geçebilirsiniz.

şimdi gelelim en önemli konuya, saç bakımı, şampuan ve saç kremi.

Şampuan olarak bugüne kadar "Head&Shoulders limon ferahlığı" kullandım, yağlı saçlarım vardı yağ oranım daha dengeli, güzel ürün alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. eğer saçınız yağlıysa tabi, aksi takdirde bir çok saça göre şampuan yapıyorlar artık size kalmış bir olay.

geçenlerde toni&guy marka şampuan alıp deneyeyim dedim deneme ürünü var küçük kutuda 10 yıkamalık falan, 8tl,
    aynı ürünün saç kremi de mevcut ikisini de kullanıyorum şuan deneme amaçlı, gayet güzel, ancak 36şar lira verip büyük kutuya geçer miyim emin değilim, maddi imkanınız varsa alabilirsiniz parasını hak ediyor ama ben şimdilik pas geçiyorum.

Saç kremi olarak da çok marka takıntım yok, blendax ve ipek marka saç kremleri güzel oluyor, onları alabilirsiniz.

Evet dostlar, şimdlik bu kadar, daha fazla ürünü evime ulaşınca inceleyeceğim her keseye uygun waxlar, spreyler incelemeyi düşünüyorum, belki bu waxları kullanıp saçlarımı çekip atabilirim duruma göre karar veririm artık, soru sormaya çekinmeyin, özel mesaj dahi atabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın.

edit: Ürünleri temin edebileceğiniz yerler;
    Toni&Guy wax ve diğer tüm ürünleri - Boyner
    Taft-loreal sprey - Migros ve benzeri marketlerde rahat bulunuyor, ama çoğu kozmetikçi de denk gelmeniz muhtemel.
    Osis wax - Schwarzkopf ürünleri satan kuaförlerde veya internette bulunabilir(internetten hiç almadım yardımcı olamayacağım o konuda)

yeni ürün:

yukarıdaki saç spreyi benim vazgeçilmezim, fiyatı 8 lira gayet ucuz, ürünü anlatacak olursam, ürünün en büyük özelliği saçınızı kazık gibi yapmaması, ama bunu yapmaması demek saçınızın bozulacağı şekil tutmayacağı anlamına gelmiyor, benim gibi saçı kolay bozulan birinin bile saçını 16 saat koruyor, yukarıda taft sprey incelemiştim, taft spreyin en kötü yanı, eğer bir gün kalkıp da saçım bozulmayacak şekilde ben bu spreyi sıkarım arkadaş dersem o kutu 1 hafta zor dayanıyor, çünkü söylenildiği kadar sert değil, sıktıkça sıkıyorsunuz değişen birşey yok, ama morfose markada öyle birşeye rastlamadım zira bu 2. kutum, o yüzden spreylerle boğuşan saçı bir türlü şekil tutmayanlara öneririm, ama iyi bir fön de şart.

yeni ürün:
    evet dostlar axe marka waxı da deneyeyim dedim, fakat kaliteli waxlarla karşılaştırınca pek memnun kaldığım söylenemez, saçlarınız kısaysa ve sadece dikip çıkıyorsanız bana sadece wax olsun yeter kalitesine bakmam derseniz yeterli ürün, ama orta uzunlukta saçlarda saçı sertleştirmesinden dolayı istediğim verimi alamadım, belki de benim saçıma gitmedi, ürün ucuz, 8-10 tl olması lazım, karar sizin, kafanızda süper bir ürün hayal ederek almaya gitmeyin derim ama denemekten zarar çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 28 Eylül 2013; 17:00:02 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.

• Eline sağlık.
    Bu wax çeşitleriyle yapılmış saç modellerinin resim veya videoları var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tam aynı anda cevap geldi konuya

@Tyler dostum, elimde şuan resim yok fakat ileride koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 11 Eylül 2013; 0:08:15 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Mat wax için önerebileceğin en iyi marka nedir? Birde parlak wax sürünce saçımızda bir şey sürülü olduğu belli oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Mat wax için önerebileceğin en iyi marka nedir? Birde parlak wax sürünce saçımızda bir şey sürülü olduğu belli oluyor mu?

mat wax olarak hem toni&guy hemde osis mess up öneririm, parlak wax yukarıda açıkladığım gibi belli eder, ama ıslak göstermez jöle ve türevleri, çok hafif parlaklık katar. ama mat wax mesela sanki saçına sadece fön çekmişsin gibi gösterir. o yüzden parlak tercih ediyorum.

• Güzel konu. Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler

Tamamdır foto da görürsek çok daha iyi fikir sahibi oluruz. Anlatımlarından iki wax arasında kararsız kaldım da.
    Ben konuyu favoriye aldım takip edeceğim.
    Millet de geç oldu yatmıştır belki, ilgi olacaktır mutlaka.

dediğim gibi, kendi evimde değilim, fazla saçımla falan oynayamıyorum, önümüzdeki hafta içinde, her waxı tek tek saçımda göstermeye özen gösteririm, şimdlik önce tanıtım gibi bir sunum hazırladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Mat wax için önerebileceğin en iyi marka nedir? Birde parlak wax sürünce saçımızda bir şey sürülü olduğu belli oluyor mu?

mat wax olarak hem toni&guy hemde osis mess up öneririm, parlak wax yukarıda açıkladığım gibi belli eder, ama ıslak göstermez jöle ve türevleri, çok hafif parlaklık katar. ama mat wax mesela sanki saçına sadece fön çekmişsin gibi gösterir. o yüzden parlak tercih ediyorum.

Benim saçım aşırı düz ve çok ince yani zaten fönlü gibi. Ayrıca yanları kulağımın arkasına koyamıyorum bir türlü o yüzden wax kullanmayı düşünüyorum. Neyse ben ikisinide alayım resim olmadan farkı anlamadım

• acele etmene gerek yok, daha detaylı resimler atmayı düşünüyorum, hatta özelden saçınızla ilgili resim de atabilirsiniz kendi saçınızı görürsem birşeyler deme şansım olur, elde etmek istediğiniz saç da önemli, keşke sadece waxla spreyle bitse ama bitmiyor maalesef.

• Varsa devamını bekliyoruz

acele etmene gerek yok, daha detaylı resimler atmayı düşünüyorum, hatta özelden saçınızla ilgili resim de atabilirsiniz kendi saçınızı görürsem birşeyler deme şansım olur, elde etmek istediğiniz saç da önemli, keşke sadece waxla spreyle bitse ama bitmiyor maalesef.

Pm attım.

• Eğer şampuan istiyorsanız kaliteli olaraki Goldwell dualsenses for men kullanın, fiyatı 35,40tl civarı ama çok etkisinin görürsünüz. 300ml ama içindeki şampuan konsantre fındık tanesi kadar sürseniz yetiyor.

1881-193∞
  • Dostum iyi konuya değinmişsin. Forum da böyle bilgilere ihtiyacı olanlar için yararlı. Ama saçını bu ürünlerden kullanarak yapıp, yaptığımda böyle oldu. (Dışardaydım, şimdi eve geldim ve ) bu hali gibi fotoğraflar atsan daha yararlı olacağına eminim. Yanlış anlama ama her kafadan ses çıkıyor. Yani fotoğraflı halleri daha çok ilgi çekecektir. En azından saçı senin türünden olanlar için büyük yararı olur

Orijinalden alıntı: Apollon

Toni parlak wax uzun gür saçlarda işe yarıyor mu peki ?

her saça gider, kullanımda dikkat edin yeter, zaten bu işler hemen olacak işler değil bir süre sonra saçınızı tanıyorsunuz, yoksa ben bu işi yapan bir insan değilim ben de sizler gibi kullanıcıyım. uzun saçtan kastınız sanırım omuz hizasında veya daha uzun değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Toni parlak wax uzun gür saçlarda işe yarıyor mu peki ?

her saça gider, kullanımda dikkat edin yeter, zaten bu işler hemen olacak işler değil bir süre sonra saçınızı tanıyorsunuz, yoksa ben bu işi yapan bir insan değilim ben de sizler gibi kullanıcıyım. uzun saçtan kastınız sanırım omuz hizasında veya daha uzun değil mi?

Aynısı.

• 18 tl olan Sprayin adı Ürün kodu felan veya internet den link verebilir misin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.