Şimdi Ara

WAX MI DAX MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Hepinize OSIS öneririm.. Hem çok kaliteli hem de kullanmı daha kolay.. Saça en ufak bir zararı yok aksine besleyici..
    />

/>
    />
    />
    />
    />

• ya arkadaşlar ben saçımın şekil almış halinin kuru gözükmesini istiyorum böle yapabilrmiyizz ?? yani jölelemiş gibi saçlar şekil almış olcak fakaat parklak görümicek kuru görüncekk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya arkadaşlar ben saçımın şekil almış halinin kuru gözükmesini istiyorum böle yapabilrmiyizz ?? yani jölelemiş gibi saçlar şekil almış olcak fakaat parklak görümicek kuru görüncekk..

Dark oku biraz oku..
  • şimdi dax var... wax var.. bide osis çıktı başımızıa :o

ben biraz fazla jöle manyağıyımdır da.. şunlara ayrıntılı bi özet çekse hepsini bilen biri.. alt alta açıklasa diyorum...

ya nerde bulabileceğimi de yazsanız.. saygın kuafför yokki burda yaa.. eczanede yada sevil yada tekin acar parfümeri de falan olmazmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 2 Eylül 2006; 0:19:25 >
  • osis yalnızca anlaşmalı kuaför salonlarında satılır..link vercem ama çalışmıyor şu an ürünleri incelerdiniz.gerçekten göz alıcı ve kullanıcı dostu..
  • pantene saç kremi de iyi ama uzun saç için tabi. çok iyi hem şekil veriyor hem kolay çıkıyor yıkayınca. sürüp toplayınca baya güzel oluyor saçlar
  • valla dax'a laf etmeyin ben sürüom gayet memnunum rüzgarlı havda bile ii yani dağılıp gitmio dax forever
  • arkadaslar 2dan fazla wax kullandım (osis) bırazcık sac doktu sımdı bıde dax'ı kullanmak ıstıyorum mavı kutuda olan kısa sacların ıcın acaba bu dax da wax gıbı mat bı goruntu verıyor mu?
  • arkadaşlar daxı kullanmanın en kolay yolu;
    1-kullanmadan önce saç kurutma makinası hazırlayın,
    2-kurutma makinasının ısı seviyesini yükseltin,
    3-ısınmış kurutma makinasını daxın üzerinde 5-10 sn gezdirin.

böylelikle yumuşamış olan daxı hem avcunuza almanız hem de saçınıza uygulamanız kolaylaşacaktır.

ama dax mı wax mı derseniz ben waxı daha çok beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourdery -- 24 Eylül 2006; 16:42:38 >
  • wax ıslak görünümlü kullandım kokusu resmen iğrenç yani ben alıştım bana güzel gliyorda annem arkadaşlarım ne sürdün kafana diye kızıyorlardı küçücük paketede 15 YTl vermiştim.

çok güzeldi aslında hemen kruruyo ve şekilli kalıyor öyle kazık gibi apmıyor sadece ıslak görünümlü yapıyor yani duştan çıkmışta saçlarını savurmuş gibi

ama 15 YTL ona verceğime hobby köpük alrırım daha iyi gerçi onun kokusuda iğrenç. Adama gibi kokan ama jöle gibi vıcık vıcık olmayan bi saç şekillendirici istiyorum

• http://forum.donanimhaber.com/m_9498130/tm.htm

osis demiştim yine diyim:
    Osis
  • Yaz bitti foto çekmeyi de çoook özledim bu vesileyle hani dax'ı bilmeyenler olabilir diye bi iki foto atayım dedim...

WAX MI DAX MI?

WAX MI DAX MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 24 Eylül 2006; 17:00:52 >

• o ne be öyle harbi şimdi onu siz kafanıza sürüyonuz mu ? ne diyeyim ki !
  • loreal'in tecni art serisinden "ahead web"'i öneriyorum. mide bulandırıcı degil, rahatsız etmio, kuru görünüm verio.

tek sorunu biraz pahalı olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: yourdery

arkadaşlar daxı kullanmanın en kolay yolu;

böylelikle yumuşamış olan daxı hem avcunuza almanız hem de saçınıza uygulamanız kolaylaşacaktır.

dostum çok sağol
    bende aldım bu daxı kafama sürmeye korktuydum nasıl sürülecek diye
    bakalım sabah deniyeceğim
    birde çıkarmanın yolunu bilen varmı
  • ben bu dax ı nerden bulabilirim carrefour da falan yok ya ole buyuk marketlerde bulamam herhalde???
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_EsKiYa

quote:

Orjinalden alıntı: yourdery

arkadaşlar daxı kullanmanın en kolay yolu;

dostum çok sağol
    bende aldım bu daxı kafama sürmeye korktuydum nasıl sürülecek diye
    bakalım sabah deniyeceğim
    birde çıkarmanın yolunu bilen varmı

şampuanı var..bak ben sana diyim şampuanını almadan sürme...1 hafta çıkaramassın diğer şampuanlarla...elinden bile zor çıkıyo bu melet...saçından tövbe çıkmaz...mutlaka al yoksa ertesi güne saçlar tam bir facia olur..

• OSİS Saçı dökmüyor ,Kuru görünüm veriyor ve Çabuk Çıkıyor DEĞİL Mİ.?

Ona göre Osis alıcam
  • pantene 7/24 kullanıyorum.

kokusu çok güzel ve saçı dökmüyor.
  • dax mı wax mı dersen kesinlikle dax.
    ama lanet olsun ben bi türlü alışamadım daxa.çıkmıyo arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.