Şimdi Ara

Şaç jölemi değiştirmek istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hobby markalı şaç jölesi kullanıyorum hiç memnun değilim.en iyisi hangisi

• Saçını dökmeye başlayınca "en iyisininde .......um" dersinde... neyse
  • ben dax derim jöle yerine
  • fonex var...
    bence hem ucuz hem kaliteli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 25 Eylül 2006; 3:21:00 >
  • jole kac senedr kulanmıorm dax kullan sende artık ... gercı sacına gore stlne gore ama dax yada wax kullan
  • sarı renk füme tek geçerim
  • pff ne saçmalıyorsunuz.Benim hayatım "Osis" ten sonra değişmişti,saatlerimi saç tasarımıyla harcıyordum lisedeki güzel kız bolluğundan dolayıKuaförlere yaptırmazdım saçımı kestirince,genelde de kendim keserdim ama alet yoksunluğu yüzünden düzeltmeye kuaföre gidince ben yapardım saçımı,onlar da bakar ders alırlardı
    Ondan sonra Osisle tanışınca jöle kullananlara bu ne yaw böğğhh diye bakar oldum...
    Üniyi kazanınca zaten saçı başı bıraktık,uzadı gitti.Ama tanıdığım hiçkimse benim kadar saçıyla uğraşmaz,benim kadar iyi şekil veremezdi ve ben Osis kullanırdım
    Reklam gibi oldu yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu reklam için ne kadar aldın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

bu reklam için ne kadar aldın

• quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

bu reklam için ne kadar aldın

Eğer saçla uğraşıyorsanız yardım edeyim dedim.Bi jöleden çok çok pahalı ama Osis mess up alınca buna katbekat değeceğini anlayacaksınız.Yalnızca yetkili kuaförlerde ve shwartzkoph mağazalarında
    Deneyin,beğenmezseniz ben sizden geri alıcam,o denli güzel bi ürün.Eğer saçınız uzunsa hiç denemeyin ya da mess up yerine thrill up kullanın

• egoist te güzel kova kadar hem de 3.5 mu ne
  • ELİDOR KREM 7x24 ......... en güzeli. bence çok rahat şekil verdiriyo. ben turuncusunu kullanıyorum memnunum........
  • quote:

Orjinalden alıntı: fataleagle

ELİDOR KREM 7x24 ......... en güzeli. bence çok rahat şekil verdiriyo. ben turuncusunu kullanıyorum memnunum........

sonra bi rüzgar saçlar fora
  • arkadaşlar birde jöleyi nasıl sürdüğünüze bağlı. bazı arkadaşlarım bütün kafayı jöleye bulayıp şekil vermeye çalışıyor ki bu durum iğrenç bir görünüme sebep olmakta. sakın bunu yapmayın. hafif nemli ve sıcak olmalı jöle sürerken saçlarınız. sonrada jöleyi parmak uçlarınıza yedirip saçınıza bu şekilde şekil vererek sürün. ama önemli bir nokta daha var kendimizden emin olmalıyız. yani ne şekil vereceğimiz önceden kafamızda oluşmalı. baktınız olmadı tekrar yıkayın saçınızı baştan alın herşeyi. tecrübeyle sabittir bunlar....
  • hey yavrum be jöLe sürmenin sanatı yazıLıyor forumda
  • osis gayet ıı cıdden ama bende eskısıne nazaran daha cok sacımı doktu
    sımdı osıs ayarında baska bı sey denemek ıstıyorum ayrıca cok cok pahalı degıl 20-22 arası degısıo
    sımdı dax denemek ıstıyorum mavısını acaba oda osıs gıbı mat goruntu verır mı arastırıyım ben bı
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiavelli

osis gayet ıı cıdden ama bende eskısıne nazaran daha cok sacımı doktu
    sımdı osıs ayarında baska bı sey denemek ıstıyorum ayrıca cok cok pahalı degıl 20-22 arası degısıo
    sımdı dax denemek ıstıyorum mavısını acaba oda osıs gıbı mat goruntu verır mı arastırıyım ben bı

VermezBrad pitt'in saçına özenmiştim,çok çok uğraşmıştım aynısını yapacam diye,sonra netten uzun uğraşlar sonucu osisi bulmuştum.Yalnızca mess-up öneririmKırmızı olanlar ıslak görünümü veriyo ve mess-up gibi lifli yapısı yok

• dax ın yabancı sıtesınde mavı dax ıcın

DAX Short & Neat is the perfect light hair dress for the short, ""natural look.""

dogal gorunum demıs acaba senın bahsettıgın baska bı rengımı
  • hobby kullaniyorum normalde ben 4-5 mlyon osis 20-22 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 24 Eylül 2006; 17:13:17 >
  • yok hocam benim dediğim osisin kırmızısı
    dax'ın grisini kullandığımı hatırlıyorum ama yanlış olabilir,2 senedir jöle vb hiçbirşey kullanmıyorum ve 3 sene önce kullanmıştım dax'ı
    Tek doğallığı jöle gibi yapıştırmaması,yani doğal ıslak görünümü veriyor,tutmuyor.Uzun saçlar için iyi,hele ki saçın dalgalı ya da kıvırcıksa
    alacağın yerde açık varsa biraz kullanmayı unutma nasıl birşey olduğu hakkında fikir sahibi olmak için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.