Şimdi Ara

wax,dax,max vs türü zamazingo kullananlar,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir hafta önce wax kullanmaya başladım da,

bugüne kadar ne jöle ne wax tarzında birşey kullanmadım doğru dürüst,

belli özel günlerde kullanırdım.

bu wax zıkkımını deniyorumda ,

basit birşey aldım, superwax mı ne 3 tl di.

görmesine görüyorda, saç 4-5 saat sonra ayvayı yiyor, acayip pisletiyor saçı, kullanmaya başladığımdan beri her akşam yıkar oldum.

biraz daha kaliteli waxlarda bu durum nasıl? hepsi aynı mı ?

osis vs, dax max onlar biraz pahalı sanırsam,

he bide

böyle 10 tl yi geçmeyecek wax tarzı öneriniz varmıdır?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 28 Şubat 2009; 3:59:49 >

• Bulabilirsen bundan al derim ama biraz pahalı.

wax,dax,max vs türü zamazingo kullananlar,
  • sağolasında,

pahalı yav o
  • sprey kullan kendini tanıyamassın. taft mega güçlü 7 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 28 Şubat 2009; 4:11:38 >
  • Osis rulez.

Zamanında 36 ytl ye alıyordum 4 ay yetiyordu hergün kullanmama rağmen..Kullanıyorsan kaliteli birşey kullan saçına yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

sprey kullan kendini tanıyamassın. taft mega güçlü 7 tl

sprey kafayı çok sert yapıyor,

@japon dostu,

dostum biraz pahalı yav,

öğrenci adamız sonuçta
  • fonex wax lar 3-4 lira fix egoiste waxlar 6-7 lira civarında. ikisini de kullandım memnun kaldım. tabi yanımda her zaman taft spreyimde olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wax olayını merak ediyorum,kullanan arkadaşlarım var,ama benim saçımdan hiç bir farkı yok onların saçlarının.

Saçımı her sabah yıkıyorum,şekil vererek kurutuyorum iyice,parmak ucuma az birşey jöle alıp sürüyorum,birkaç sefer tekrarlıyorum bunu,saçım parlamıyor ama şekli de bozulmuyor...
  • manc alacaksın oda wax
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

Wax olayını merak ediyorum,kullanan arkadaşlarım var,ama benim saçımdan hiç bir farkı yok onların saçlarının.

Saçımı her sabah yıkıyorum,şekil vererek kurutuyorum iyice,parmak ucuma az birşey jöle alıp sürüyorum,birkaç sefer tekrarlıyorum bunu,saçım parlamıyor ama şekli de bozulmuyor...

ben jöle sevmiyorum,

pekde kullanmadım yani,

@barış

hangisi daha iyi acaba.

@calypsoo

fiyat ne kadar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

sprey kullan kendini tanıyamassın. taft mega güçlü 7 tl

aynısını ben kullanıyorum diğerleri saçta beyaz beyaz tozlaşıyor ama bunda öyle bi şey yok önerebilirim yani
  • Bence fonex wax al hem çeşitleri var sitesine bakabilirsin.Dax saçta kepek gibi olabiliyor 5-6 saat sonra.Spreylerde saçı sertleştiriyor spreyi tavsiye etmem.Bu arada wax saç dökmüyor haberin olsun..
  • Arkadaşlar bu wax denilen üründen 2 tane aldım.Fakat 2 side sacı matlaştırmayana denk geldim.İkiside saçı jole gibi ıslak gibi gözüküyor..
    Bana saçı matlaştırcak wax lazım
    Bunun için hangi ürün ve modelini tavsiye ediyorsunuz?
  • bende fonex wax kullanıyorum. MAt görnümlü olan. Hergünde yıkarım zaten iyi bir görünüm için temiz saça uygulamak daha iyi
  • bimde satılan bonita jole super değişmem hıcbıseye piyasakı tum jolelerı denedım
  • bende wax almayı düşünüyordum da gerçekten 4-5 saat sonra pisleniyor mu ya?
  • http://www.fone*kozmetik.com/ * = x olucak.

Buradan ürünler sonra saç bakım ürünleri ve sol taraftanda Waxlar'ı seçin ve waxların üstünü tıklayarak böylece özelliklerini görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan13

bende wax almayı düşünüyordum da gerçekten 4-5 saat sonra pisleniyor mu ya?

Arkadaşım wax değilde daxlarda öyle bir problem olabiliryor onun için artık berberlerde bıraktı dax kullanmayı bence sende kullanma saça zarar hemde saçı yıkarken zor çıkıyor.
  • fonex wax kullanıyorum ama daha iyi bir şeye geçicem saçlar uzayınca kontrol edemiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

fonex wax kullanıyorum ama daha iyi bir şeye geçicem saçlar uzayınca kontrol edemiyorum..

arkadaş bana da bi kutu wax getirmiş. nasıl kullanılacak bu

mavi kutu. exstrong...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.