Şimdi Ara

Watson Üniversal Kumanda (11 YTL) İzlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
15.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende geçenlerde watsonun lcd ekranlı kumandasını aldım
    kolay bulunmayan sony marka tv mi taıttım ancak kampanyadan aldığım d-smart next uydu alıcısını tanıtmayı başaramadım eğer becere bilen varsa banada söyleye bilirmi
    eğer mümkün değilse boşa aldık demektir
  • arkdasla watson lcd ekranlı kumandadan bende aldım ama kulanam klavuzunu kaybettım.sızde bunun kulnnama klavuzu varmı.yada cod lıstesı.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur edrım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakdemir

arkdasla watson lcd ekranlı kumandadan bende aldım ama kulanam klavuzunu kaybettım.sızde bunun kulnnama klavuzu varmı.yada cod lıstesı.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur edrım.

Merhabalar.

Aynı dertten ben de muzdaribim.
    Elinde "Watson rc9206 Kullanma klavuzu" olan üyeler; Bir kopyasını PM'e gönderebilir misiniz?
    (Sayfalarının fotografını çekip, linkini verebilirsiniz.)

Saygılarımla.
    Gurzan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Bugün aşağıda resmi görülen "One For All , 5-in-1 (URC-7555)" kumandayı aldım.
    Bakırköy Capacity AVM'de ElectroWorld mağazasından.
    29 YTL.

Watson Üniversal Kumanda (11 YTL) İzlenimlerim

Bu mesajı yazalı 2 yıl oldu.
    Hayatımı çok kolaylaştıran bu kullanışlı, pratik ve ucuz evrensel kumanda malesef geçenlerde bir kazaya kurban gitti, yanlışlıla üstüne basılarak kırıldı
    Bu kumada sayesinde hem orijianl kumadalarım sağasağlam bir kenarda duruken hemde evdeki kumanda kalabalığına son vermiştim.

Aynısından aradım ama malesef bulamadım.

Ve sonunda başka bir müthiş kumanda buldum.

FAV Evrensel Kumanda ÖĞRENEN RM-L828 (üsütnde aynen böyle yazıyor)

1 haftadır bunu kullanıyorum. Tek kelimeyle müthiş bir kumanda

1- 10 ayrı cihaza hükmedebiliyor

2- Boyutu küçük, tuşar yumuşak

3- Öğrenme yeteneği son derece basit ve hızlı

4- İçinden Türkçe kılavuz çıkıyor.

5- Fiyatı sadece 19 lira

Aldıktan sonra hazır fonsiyonlarla hiç uğraşmadım. Direk bütün kumandaları (6 tane) ÖĞRENME yönetmiyle 20 dakikada bütün fonksiyonları ile tanıttım.

Şu andabu kumndada 2 TV, 2 Uydu alcısı, 1 DVD player ve 1 WD HDTV'nin kumandası tantılı.
    Tüm bu cihazlara sorunsuz tüm fonksiyonları ile kumanda ediyor.

Teknosa Cevahir'den 19 liraya aldım.
    Yanındaki 350-400 liralık kumandaların yanında bu özellikleriyle 19 lira olması inanılmaz.
    Evdeki kumanda kalabalıklığından bıkan, bu kumadaları tek bir kumandaya hızlı ve sorunsuz olarak aktarmak isteyen ve bunun için büyük meblağlar ödemek istemeyenlere tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 23 Ağustos 2010; 21:08:36 >

• Birşey soracağım pili çıkarıp taktğımızda hafızası siliniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Birşey soracağım pili çıkarıp taktğımızda hafızası siliniyor mu?

Şimdi denedim silinmiyor.
    Pilleri çıkarıp bir süre bekledim yeniden takıp denedim, herşey normal.
  • ihg70 kardeş bende bugun merter meydan avm dekı teknosadan 19,90 tl ye aldım..2 sorum var.
    1-Öğrenme fonksiyonunu nasıl kullandın.Ayrıntılı yazarmısın..
    2-Nasıl pil kullanıyorsun?Normal mı yoksa AA veya AAA olan pillerden mı?

ilgin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 3 Eylül 2010; 15:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bugün pekte aklımda yokken, fiyatının çok cazip gelmesi nedeniyle Başlıkta belirttiğim Üniversal kumandayı aldım. Henüz tam bir inceleme yapma imkanım olmamasına rağmen, ön izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim.

İlk olarak fiyatına değineyim. 11 ytl. Sanırım oyuncak olsa bu parayı ederdi.

Kısa sürede Sony lcd tv, yamaha AVR ve Crea uydu alıcıyı bu uzaktan kumandaya tanıtmayı başardım. Bu tanıtım işini ister manuel, isterseniz otomatik olarak yapabiliyorsunuz. Aletin kullanma kılavuzunda geniş bir cihaz sinyal listesi var. Fakat vaktim yetersiz olduğundan direk otomatik ayarları tercih ettim ben. Ve yaklaşık 10 dakikalık bir uğraştan sonra 3 cihazımıda tanıtmayı başardım.

Cihazla birlikte garanti belgesi, ufak ama yeterli bir kullanım kılavuzu da çıkmakta. Fakat piller kutudan çıkmadı. Fiyatının makuliyeti yanında ihmal edilebilir bir durum bu.

Kumandanın şekli ve tasarımı oldukça güzel. Fakat tuşlarının yumuşak plastikten yapılması, biraz sıkıca bastırmayı gerektirebiliyor. Üzerindeki lcd ekranı ışıklı. Yaydığı mavi ışık oldukça hoş.

Kısaca aklıma gelenler bunlar. Keşfettiğim yeni özellikler veya olumlu-olumsuz görüşlerim oluşursa sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Abi rica etsem Arçelik TV ve Next uydu alıılarının kodlarını yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: bL00keRs

quote:

Bugün pekte aklımda yokken, fiyatının çok cazip gelmesi nedeniyle Başlıkta belirttiğim Üniversal kumandayı aldım. Henüz tam bir inceleme yapma imkanım olmamasına rağmen, ön izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim.

Kısa sürede Sony lcd tv, yamaha AVR ve Crea uydu alıcıyı bu uzaktan kumandaya tanıtmayı başardım. Bu tanıtım işini ister manuel, isterseniz otomatik olarak yapabiliyorsunuz. Aletin kullanma kılavuzunda geniş bir cihaz sinyal listesi var. Fakat vaktim yetersiz olduğundan direk otomatik ayarları tercih ettim ben. Ve yaklaşık 10 dakikalık bir uğraştan sonra 3 cihazımıda tanıtmayı başardım.

Cihazla birlikte garanti belgesi, ufak ama yeterli bir kullanım kılavuzu da çıkmakta. Fakat piller kutudan çıkmadı. Fiyatının makuliyeti yanında ihmal edilebilir bir durum bu.

Kumandanın şekli ve tasarımı oldukça güzel. Fakat tuşlarının yumuşak plastikten yapılması, biraz sıkıca bastırmayı gerektirebiliyor. Üzerindeki lcd ekranı ışıklı. Yaydığı mavi ışık oldukça hoş.

Kısaca aklıma gelenler bunlar. Keşfettiğim yeni özellikler veya olumlu-olumsuz görüşlerim oluşursa sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

http://forum.donanimhaber.com/m_38241442/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: bL00keRs

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_38241442/tm.htm

abi buna baktımda kodları elimdeki kumandanın 3 rakamlı ve girilmiyor

• arkadaşlar merhaba,iyi bir hortlatma olacak sanırım ,lcd ekranlı watson kumanda aldım ama otomatik aramanın nasıl yapıldıgını çözemedim ..yardımlarınızı bekliyorum...
  • Auto taramaya nasıl alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.