Şimdi Ara

Waterproof Bot Önerisi --Acil--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağlum kış kapıda , Avm lerde kolayca bulabileceğim yüksek tabanlı , kar emmeyen , yağmur çamurda sıkıntı yaratmayacak marka önerilerinize açığım .

Greyder den almayı düşünüyordum fakat satış sonrası müşteri memnuniyetsizliği beni vazgeçirdi .

Sadece Marka ve bulabileceğim mağaza önerilerilerinizi bekliyorum . Bütçe : 200 lira .

• bi avm ye girer insan sonra flo adidas vs. gibi yerlere bakar otomatik olarak görevli peşine takılır ona sorar artık garantili ayakkabı satıyolar zaten en beğendiğini alırsın bu kadar çok mu zor ? her şeyi soruyosunuz
  • Goretex özellikli botlar işini görecektir. Farklı markalarda mecvut.
  • @Mirable
    Goretex , tam olarak işlevi nedir ? Hangi markalarda mevcuttur ?

Benim için önemli mesele müşteri memnuniyeti .. Çok firma ile papaz oldum . Beni deli etmeyecek bir marka arıyorum .

@şey sadece üye?
    Konu açarken sana soralım bir daha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 11 Kasım 2011; 0:21:22 >
  • Bende Cat var.. Gayet Rahat ve Bizim Burada Kışın Sert Geçmesine Rağmen , Oldukça Sıcak Ve Kuru Tutuyor..
    Yani Tavsiye Ederim.. Ama Yinede O Paraya Ekstradan Birşeyler Bakın..
  • Galiba 170Tl idi.Alt tabanı yumuşakktır.Kışın biraz gezdiğiniz botla ayağın tabanında orta bölümünde ağrı yapıyordu.Bu yüzden bundan aldım.

• merrell bak. f/p oranı iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kask önerisi
    12 yıl önce açıldı
    eldiven önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Mont önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @AdiqeCaLe

Greyder de 2 model beğenmiştim fakat değişim vb çok sorunlu bir firma . Adamlar tabanı açılan ayakkabıyı değişime verince 3-5 dikiş atıp veriyorlar , 1 ay tüketici mahkemesi ile uğraştırdılar sırf bu yüzden . O yüzden tekrar alışveriş yapmaya pek sıcak bakmıyorum .
  • ben de geçenlerde greyder bot aldım, keşke şu yorumlarını birkac gun once okusaydım. Umarım ayakkabıda bir sorun cıkmaz da ben de benzeri seylerle ugrasmam
  • Lowepro, Salomon, Merrel tarzı markaları öneririm. Aynı parayı sadece marka olduğu için diğerlerine vereceğinize elinizde uzun süre kullanabileceğiniz sağlam ürün olur en azından.
  •  Waterproof Bot Önerisi --Acil--

Bu botu kullanıyorum geçen kıştan beri. Oldukça memnunum.
    Hem çok rahat, hem sıcak tutuyor, hem ayağın terlemiyor hem de su geçirmiyor.

Fakat bu çok spor bir model olduğu için kotla giyildiğinde çok güzel görünmüyor.
  • Maalesef İnter Sport dışında extreme spor ürünleri satan ve bahsettiğiniz markaları bulabileceğim mağaza yok bulunduğum şehirde .

not : Eskişehir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Maalesef İnter Sport dışında extreme spor ürünleri satan ve bahsettiğiniz markaları bulabileceğim mağaza yok bulunduğum şehirde .

Adidas ve Nike mağazaları vardır heralde.
  • @ToffieBoi

Sizi kastetmedim ,

Lowepro, Salomon, Merrel gibi markalar için bahsettiğim olay .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Maalesef İnter Sport dışında extreme spor ürünleri satan ve bahsettiğiniz markaları bulabileceğim mağaza yok bulunduğum şehirde .

ykm de boynerde filan columbia vardır mutlaka. için rahat bi şekilde bu markanın botlarını alabilirsin.
  • YKM vardı hatırladığım kadarıyla Eskişehirde? Bi göz atın, tümü olmasa da bazı markalar bulunabiliyor.

EDIT:

Geç kalmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 11 Kasım 2011; 0:49:34 >
  • Teşekkürler , dediğiniz markaları inceleyeceğim .
  • Lotto N0961 130tl
    Yeni aldım ama yağış ve aşırı soğuk olmadığı için henüz test edemedim.

• Geçmişte başıma gelenlerden sonra daha bot almadım.

6 ay içersinde ayakkabı tabanı kırıldı. Firma ikinci ayakkabı verdi. fakat atmosfer şartlarına göre fazla giymediğim ayakkabı 2.5 yıla yakın sonra şikayetim tekrarladı. Sağlamlıgı ispat edilmiş ayakkabı alın.

• Bilader nası başardn yaa ?? :D halı sahada top filan mı oynadın ne yaptın ? taban kırmak herkesin harcı değil :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.