Şimdi Ara

Watchmen (2019) | HBO | DC Comics (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
8
Favori
11.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watchmen dizisini merakla bekliyordum ama Imdb puanı bu kadar düşük olunca hiç dalmadım. Neden bu kadar düşük puanı izlenir mi?
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Filmdeki karakterlerden farklı karakterler olması, konu itibariyle ırkçılığa yer vermesi nedeniyle kıl kapanlar ve fanlar dizi puanına düşük puanı bastılar herhalde, ama bölüm puanları çok iyi. Her türlü izlenir rahat 8.5/10 veririm ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergen tayfa yüzünden düşük puanlı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. ve 7. bölümler harikaydı. Bu hafta malum kişiyi görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 8 Aralık 2019; 14:3:13 >
  • 7. bölüm dizinin en iyisiydi. Irkçılık güzel yedirilmiş diziye, beğenerek izliyorum. Bu arada hangi gün geliyor yeni bölüm ?
  • DDr.M kullanıcısına yanıt
    Pazartesi.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    8 henüz çıkmadı hocam
  • Evet, kafa gitmiş benim. Birkaç diziyi beraber izlediğim için böyle oldu. Birkaç gün önce başladım diziye zaten.

• 1x7

Twist dolu bölümdü, şirin baba geliyor

Git gide daha da güzel oluyor bölümler, bakalım finali nasıl çözecekler.
  • Altyazı çıktııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 9 Aralık 2019; 12:21:45 >
  • Nerden izleyebilirim ? İndirmek istemiyorum

• Accaaayip bir bölümdü Dizi son bölümleri göz bile kırptırmadan izlettiriyor.

Benim anlamadığım bir kısım var. Neden Manhattan kamyonetin arkasındaki takyonik topu durdurmadı? Herkesin kafasını patlatıp göz göre göre ışınlama cihazının başındaki herifi neden öldürmedi ben anlamadım. Ayrıca inatla neden Manhattan'ın gerçek yüzünü göstermediler anlamadım, yani sanki bilerek yapmışlar gibi bunu ama sinir bozucuydu bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 9 Aralık 2019; 13:48:24 >
  • Zencilerle, azınlıklarla falan sorunum yok.

Arkadaş varolan, bilinen şeyleri neden değiştiriyorsunuz ulan. Zenci DR MANHATTAN nedir ya. Gitsin zenciler, azınlıklar kendi ''yeni filmlerini'' çeksinler. Bilinen şeyleri neden politik doğruculuk adına çöp ediyorsunuz. Hazır olun yakında zenci süperman, zenci batman falanda gelir.

Irkçılıkla, cinsiyetçilikle alakası olmayan insanları bile zorla ırkçı, cinsiyetçi yapma çabası var resmen. Git yeni bir hikaye üret başrollerini zenci, gay ve kadınlardan oluştur eyvallah. Ama bilinen eserleri karakterleri değiştirmeyin piç etmeyin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 9 Aralık 2019; 18:10:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelterazi

Accaaayip bir bölümdü Dizi son bölümleri göz bile kırptırmadan izlettiriyor.

Benim anlamadığım bir kısım var. Neden Manhattan kamyonetin arkasındaki takyonik topu durdurmadı? Herkesin kafasını patlatıp göz göre göre ışınlama cihazının başındaki herifi neden öldürmedi ben anlamadım. Ayrıca inatla neden Manhattan'ın gerçek yüzünü göstermediler anlamadım, yani sanki bilerek yapmışlar gibi bunu ama sinir bozucuydu bu durum.

Çok güzel bölümdü

Unmanaged custom blot!

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum hocam, ben de aynı düşüncedeyim sizinle.

Acaba sizce o ışının kullanılmasına izin vermesinde bir kasıt olabilir mi sizce? Yani bariz bir şekilde biliyordu kamyonetin arkasında olduğunu, ne olacağını ama göz göre göre yapabileceğim bir şey yok dedi. Bakalım bir şey çıkacak mı altından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 9 Aralık 2019; 22:50:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelterazi

Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum hocam, ben de aynı düşüncedeyim sizinle.

Acaba sizce o ışının kullanılmasına izin vermesinde bir kasıt olabilir mi sizce? Yani bariz bir şekilde biliyordu kamyonetin arkasında olduğunu, ne olacağını ama göz göre göre yapabileceğim bir şey yok dedi. Bakalım bir şey çıkacak mı altından.

Unmanaged custom blot!

• 10/10... Diyecek söz yok. Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi bölümü

• Güzel bir bölümdü. Haftaya final. Umarım tek sezon olarak kalır. Tadında güzel bir dizi olarak kalır.
  • Ya şöyle bir diziye Altın Küre'de adaylık çıkarmadılar ya daha ne diyeyim

• Dizi 5. bölümden sonraki her bölüm çıtayı artırdı. Sezon finalini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.