Şimdi Ara

Watch Dogs - Open World Gameplay (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exclusive olsaydi cok buyuk katki saglardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunsa bugüne kadarkiler neydi Lan

Bu detaylarla konsolda oynayabileceğimizi düşünmüyorum, umarım yeni nesilde yanılırımda ortalama verdiğim 180 liraya acımam
  • Gayet alternatif bi oyun, ve kaliteli, lazım böyle yapımlar.Çok iyi
  • GTA 5 varken

• Ubisoft güzel yapmış . Ama yukarıda dedikleri gibi Assassin's Creed 2003 yapmışlar ( oyun 2003 de geçiyordu sanırım ) . Ama abartmayın bence . Senaryo çoğu yerce Script ile yapılmış . Grafikleri de abartılı değil .

Ayrıca GTA ile karşılaştırılamaz . Bu oyunun tarzı Mafia ya benziyor
  • çok beğendim, biran önce çıksada oynasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

Gereğinden fazla mükemmel duruyor,kuşku verici.

Videoyu izlerken aynı şeyi düşündüm:)

Aynen.. PS4 aldırtır bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Grafikleri güzele benziyor da renk paleti gözümü cok yordu. Konusu ise tam bir fail! Hacking is your weapen artık oyunlara konu bulamıyorlar bi taraflarından uyduruyorlar. Para veripte alınmaz zaten çıksın 2-3 haftaya ikinci el Cd'leri doldurur takaslik forumlarını.

Oyuna haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Hiç bir şey yapmadan şu şehirde dolaşmak bile, bu oyunu almak için "bence" yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Şubat 2013; 11:03:26 >
  • Oynanış olsun grafikler olsun şu an için çok güzel görünüyor. İnş beklentileri karşılayan bir oyun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Adamlarda güzel oynuyorlar ha. Tam senaryoya göre. Mesela yönettiğimiz adam o kadar "cool" ki caddede sakin sakin yürümesi lazım. Oyun boyunca sürekli öyle yürümeyi çok isterdim. Ama sıkılırım koşarım ben

Aynen hocam ya. Kimse bu oyunu böyle oynamaz. Deli danalar gibi koşmazsak bende bir şey bilmiyorum
  • GTA V+ Watch Dogs = Ohh

• sürüş sağlam olursa , sanırım gta'ya sağlam bı rakıp gelıyor.

rakip dediysem ciddiye almayın sadece 'rakip' olarak kalır muhtemelen

grafikler aşırı iyiye benziyor..
  • bir kere script kullanılmış tam bir fail olacak bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

bir kere script kullanılmış tam bir fail olacak bu oyun

Genç arkadaşım, scriptin ne olduğunu biliyor musun?

Diğer oyunlar her oyucuya farklı bir senaryo veriyor da bizim mi haberimiz yok?

Oyunda belli bir görev yapmak fail mi oluyor?

Tamam daha çocuksun oyundan anlamazsın ancak lütfen böyle sığ yorumlar yapma. Yorum yazarken iki kere düşün, benden sana abi tavsiyesi.

Oyun hakkındaki genel görüşüm yeni jenerasyona güzel bir girizgah olacağı yönünde. Konu itibariyle Person of Interest havası sezdim. Hatta o baştaki siyah ekran vs. tam bir person of interest havası veriyordu. Hikaye kurgusu karmaşık olacaktır, hem e3 deki oynanışa dayanarak hem de ubisoft montreal'in eski oyunlarına bakarak bunu söyleyebilirim.

Eğer çevre etkileşimini iyi tutturabilirlerse uzun bir süre kendinden söz ettirebilecek bir yapım olur.

+1 Bu oyun baya bi zamandır geliştiriliyor bikere bu oyuna kötü demek için ubisoftun eski oyunlarıda fail olması lazım adamlar far cry3 yılın oyunu seçtirmeyi başardılar max payne 3 ü geçmeyi başardılar bakalım watch dogsla GTA V yi geçeceklermi

• Bu oyun orjinal alınmalı
  • Ubisoft Far Cry 3'te bu kadar iyiydilerse bu oyunla bence bu sezon çıkacak tüm oyunlara kafa tutabilir benden söylemesi
  • Person of Interest i takip ederim, benim mi kaçırdığım bi yer var yoksa John Reese de oyundaki gibi engelleri çıkarıp polis arabasının çarpmasını sağlıyo ya da telefonla başka şeyleri hack leyerek birilerini yakalıyor?Yani konu itibariyle diziyle de pek benzerliğini göremedim.
  • Benzerliği mesela insanların kafasında kare kutucuların çıkması, suç işleme potansiyellerinin belirtilmesi (person of intereettte tam olarak bu yok ama mantık aynı) veya telefonla başkasının telefonunun hacklenmesi. Benzerlik olduğu doğru kanımca.
  • Hemen yılsonu gelsin başka bişey istemiyorum. Bu sene firmaların gövde gösterisine şahit olacak. Gerçekten çok iyi oyunlar bizi bekliyor bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Benzerliği mesela insanların kafasında kare kutucuların çıkması, suç işleme potansiyellerinin belirtilmesi (person of intereettte tam olarak bu yok ama mantık aynı) veya telefonla başkasının telefonunun hacklenmesi. Benzerlik olduğu doğru kanımca.

O kadar benzerlik doğru da telif hakkından bahsedenler vardı, belki benzerliğe dikkat çekmek için söylendi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.