Şimdi Ara

Watch Dogs - Open World Gameplay (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA V+ Watch Dogs = Ohh

Bi de Just Cause 3,Mafia 3 çıksa yanına

[sizer=green]Watch Dogs - Open World Gameplay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA V+ Watch Dogs = Ohh

Bi de Just Cause 3,Mafia 3 çıksa yanına

[sizer=green]Watch Dogs - Open World Gameplay

zaten 2k games dogrusunu soylemek gerekırse 2k czech mafı3ü yada başka bir ad oyunun yeni nesile çıkacagını açıklamıştı ilk mafia çıktıgındada yapılan söylentılerden biriside her yeni mafıayı(dlc paketleri hariç tabiki)daha üst düzey şekilde sürecegiz oyun dünyasına gibisinden söylentiler dolanırmış
    vito scaletta reise nolacak harbi merak ediyorum yetti,m joe
    just cause gelirsek oldum olsası sevmedim jc açık dünyaya yeni bir tarz getirelim dediler içine ettiler
    açık dünyaya gelen iyi bir örnek the amazıng spıderman bu oyun işte açık dunyaya yenı boyut kazandırdı
    fakat yenı nesılde bunlar bı yana watch dogs gelıyor bu hepsine kafa tutar
    bide gta5 ps4 için store çıkacaksa eger bunuda denemk gerekir ps4te
    bahsettıgınız oyunlar açık dunyaydı bende bu yorumu genişlettim mutlu ettiysem ne mutlu bana ;D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• person of interest dizisi watch dogstan alıntı yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

alengirli gta olmuş , hafifde assasin creed serpmişler :)

Evet Tırmanma sahnelerinde çok belli olmuş biraz almışlar sanki

sadece o değil insanları analiz ederken kullanılan efektlerde aynı nerdeyse

AC'de ilk çıktığında POP esintileri vardı (ilk oyunda bayağı hissediyorsunuz sonraki oyunlarda POP unutulunca o histe kayboldu)
    Diyeceğim o ki UBİ arada böyle esintilerle ordan burdan katıp (kitap, dizi vs) güzel oyunlar çıkarıyor ortaya

Fakat tüm haraketler çok gerçekçi busefer adamın üzerine zıplamalar tırmanmalar vs. güzel olmuş yani.

Aynen daha gerçekçi olmuş birde şehir çok canlı. Hani AC serisindeki gibi değil yaşayan bir şehir olduğunu hissettiriyor (videoya bakarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Person of Interest i takip ederim, benim mi kaçırdığım bi yer var yoksa John Reese de oyundaki gibi engelleri çıkarıp polis arabasının çarpmasını sağlıyo ya da telefonla başka şeyleri hack leyerek birilerini yakalıyor?Yani konu itibariyle diziyle de pek benzerliğini göremedim.

Benzerliğimi kalmış, bildiğin senaryoyu tamamen çalmışlar işin kolayına kaçmışlar yani. Person of interest teki ana fikri direk c/p yapmış adamlar. üzerinede 1-2 ekleme yapmışlardır kendileri. Alsana Watch Dogs.

Daha birkaç tane oynanış videosu yayımlandı evet birkaç kişiyi beladan kurtardı ama emri nereden aldığı daha doğrusu person of interestteki gibi bir makine olup olmadığını bilmiyoruz, neyse konu da aynı olsun zevk alma bakımından bişeyin değişeceğini sanmıyorum.

• oyun güzele benziyor ama videoya aldanmayin benden soylemesi.

gelecekteki Assasin's Creed olmuş güzel de yapmişlar aslinda.

oyun eğer videodaki gibi olursa bayaği tutar çunkü bu alanda başka oyun yok ilk olacaği için çok tutar.

geçen 2si1'i canli izliyordum Mesut Abi dedi ki yönlendirdiğimiz kişi o telefonla o kadar iş yapiyor ama telefonun ekrani hep ayni

ayrinti işte.
  • En çok beklediğim oyunlar listesinde yer alıyor (1:GTA V 2: Watch Dogs)
  • Grafikler,çevre mükemmel ötesi.
  • oyuna lafım yokta oynayanlar ubisoftan oldugu icin nasıl oynayacaklarını biliyorlar tabii.biz olsak ohoo.2-3 restarttan sonra anlarız olayı..
  • Bir an önce.
  • Sonunda
  • bu oyun çıktığında rekor satılır herhalde
  • iyi güzelde free roam varmı göreve başlamadan çatışabiliyormuyuz cevap verin lütfen şimdiden sağolun
  • Harika görüntüler çok hızlı aksiyon nasıl oynarım bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanozmen34 -- 8 Nisan 2014; 17:39:04 >
  • http://www.multiplayer.com.tr/haber/watch-dogsun-sistem-gereksinimleri-aciklandi/

Allah'tan konsol için alacağız. Yoksa pc için minimum sistem gereksinimlerinde 6 GB Ram istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

http://www.multiplayer.com.tr/haber/watch-dogsun-sistem-gereksinimleri-aciklandi/

Allah'tan konsol için alacağız. Yoksa pc için minimum sistem gereksinimlerinde 6 GB Ram istiyor.

Bence biraz fazla uçurmuşlar gereksinimleri

• iyi ama biraz robotik hava var sanki gerçekçilik gölgeleniyor bu yüzden maalesef gtaya rakip gibide gözükmüyor ama göz dağı verdiği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Mattrick

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Grafikleri güzele benziyor da renk paleti gözümü cok yordu. Konusu ise tam bir fail! Hacking is your weapen artık oyunlara konu bulamıyorlar bi taraflarından uyduruyorlar. Para veripte alınmaz zaten çıksın 2-3 haftaya ikinci el Cd'leri doldurur takaslik forumlarını.

/>

:) Oyun Guzel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.