Şimdi Ara

Watch Dogs - Open World Gameplay (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyun keşke Türkçe çıksa.Ps4 özel bir oyun değil ama alırken kesinlikle alıcağım bir oyun.
  • Oyunu oynarken person of interest izliyormuş gibi olacağız desenize :) Eğer videodaki gibi gelirse efsane olur
  • O Efe efe yürüyüş nedir ya Cidden karizmatik bir karakter yaratmışlar.

Adamlar aşmış ya ağzım açık izledim. GTA ya sonunda rakip mi geliyor ne ?
  • Gereğinden fazla mükemmel duruyor,kuşku verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

uff oyun çok iyi gözüküyor ya, keşke biraz daha erken çıksa :)
    kim beklicek 2013 sonunu :D

Assassins creed III içinde ben öle diyodum kardeş bide baktım oyun çıkmış zaman geçmiş sonra 2 hafta geçtikten sonra sıkıldım oyundanda :D ama watch dogs yeni bi tecrübe olacagı için sıkmıcandan eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

uff oyun çok iyi gözüküyor ya, keşke biraz daha erken çıksa :)
    kim beklicek 2013 sonunu :D

Assassins creed III içinde ben öle diyodum kardeş bide baktım oyun çıkmış zaman geçmiş sonra 2 hafta geçtikten sonra sıkıldım oyundanda :D ama watch dogs yeni bi tecrübe olacagı için sıkmıcandan eminim

valla çok doğru diyorsun dostum ya, zaman çok çabuk geçiyor. diablo 3 için duyurulduktan sonra 4 sene bekledik be bikaç ay mı bekleyemicez :D

• Person of interest dizisinden fazlaca alıntı var gibi geldi.
    Bunun gibi oyunları pek sevmesem de POI'e benzerliğinden dolayı ilgimi çekti.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibracadabra

kesinlikle aşmış durumdalar. pc için türkiye de şu an mevcut mu bilgisi olan var mı?

Evet kanka ikincisi de haftaya çıkıyormuş demin duyurdular.
  • Gerçekten şu oyunun hayal kırıklığı olmamasını istiyorum.İnanılmaz güzel oyun, videodaki gibi olursa uykusuz geceler bizleri bekliyor.
  • Adamlarda güzel oynuyorlar ha. Tam senaryoya göre. Mesela yönettiğimiz adam o kadar "cool" ki caddede sakin sakin yürümesi lazım. Oyun boyunca sürekli öyle yürümeyi çok isterdim. Ama sıkılırım koşarım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

Gereğinden fazla mükemmel duruyor,kuşku verici.

Videoyu izlerken aynı şeyi düşündüm:)
  • Oyun güzel duruyor durmasına da, Ubisoft'un tüm oyunlarında bir Assassin's Creed havası var. Bu oyun da Assassin's Creed'in modern versiyonu havası verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Oyun güzel duruyor durmasına da, Ubisoft'un tüm oyunlarında bir Assassin's Creed havası var. Bu oyun da Assassin's Creed'in modern versiyonu havası verdi.

Aynen bende bunu düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

Gereğinden fazla mükemmel duruyor,kuşku verici.

Mükemmel ötesi dostummm... Ötesi, ötesiii!!!
  • bence çok abartmışsınız. gerçekten çok güzel görünüyor fakat agzima cik falan izlemedim
  • baya bi saglam gibi umarım pc yede cıkar
  • oyuun harika ötesi olumuş pcye çıksın başka bişey istemiyorum
  • Harika bir oyun olacağı kesin, bence bu nesil için GTAV bizi idare eder, kesinlikle yeni nesile çıkmalı.
  • Su oyun umarim sadece yeni nesile cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 ile kapışabilecek mi çok merak ediyorum.Rockstar trailerdan başka bir şey yayınlamadı henüz ama Watch dogs sağlam geliyor hakikaten..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.