Şimdi Ara

WARRIOR SKILLERI NEYE VERMELI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
67.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arama yaptım ama su SSS'lerde olan karakter yapılandırma rehberini bulamadım. neyse şimdi bu warrior'da 3 skill varya.
    attack defanse passive bunlar ne işe yarar biraz açıklarmısınız? hangi daha ii damage verir özellkile bu passive ne işe yarar. X'de arkadaşlarım kasacak warrior açıcamda bi tane.

NİGHT^DEVİL sende pm'ne bi bak cvp verdim ama sen unuttun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 24 Nisan 2006; 15:35:40 >

WARRIOR SKİLLERİNİ NASIL VERMELİ?

Knight Online'da bir warrior oynuyorsanız, karakterinizi etkili bir şekilde geliştirmek için warrior skillerini nasıl vereceğiniz konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Doğru skill dağılımı, savaşlardaki başarınızda büyük rol oynar.

Stat Dağılımı

Warrior skillerini dağıtmadan önce, stat dağılımınıza karar vermelisiniz. Warriorlar için en yaygın stat dağılımları şunlardır:

• Str (Güç): Saldırı gücünüzü ve taşıma kapasitenizi artırır.
    • Int (Zekâ): Mana havuzunuzu ve büyülü saldırı gücünüzü artırır.
    • Dex (El Becerisi): Saldırı hızınızı, isabet oranınızı ve savunma becerinizi artırır.

Warriorlar için en optimal stat dağılımı Str > Dex > Int'dir.

Skill Dağılımları

Warrior skilleri, saldırı, savunma ve yardımcı beceriler olmak üzere üç ana kategoriye ayrılır. İşte her kategori için önerilen skill dağılımı:

Saldırı Becerileri:

• Sword Mastery (Kılıç Ustası): Kılıç becerilerinizin gücünü artırır.
    • Spear Mastery (Mızrak Ustası): Mızrak becerilerinizin gücünü artırır.
    • Axe Mastery (Balta Ustası): Balta becerilerinizin gücünü artırır.

Savunma Becerileri:

• Armor Mastery (Zırh Ustası): Zırhınızın sağladığı savunmayı artırır.
    • Shield Mastery (Kalkan Ustası): Kalkanınızın sağladığı savunmayı ve savuşturma şansınızı artırır.
    • Heal (İyileştir): Kendinizi ve takım arkadaşlarınızı iyileştirir.

Yardımcı Beceriler:

• Rage (Öfke): Saldırınızın gücünü geçici olarak artırır.
    • Power Strike (Güçlü Vuruş): Savunma gücünü azaltan güçlü bir tek vuruşluk saldırı.
    • Charge (Hücum): Düşmanlara doğru kısa bir mesafe ilerlersiniz ve onları geri püskürtürsünüz.

Özet

Warrior skillerini etkin bir şekilde vermek, Knight Online'da başarılı olmanın anahtarıdır. Bu kılavuzda verilen önerilen stat dağılımı ve skill dağılımını kullanarak, karakterinizi savaşta ezici bir güç haline getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok basit sword dancing açılana kadar atack aban (Primary Skill)

5 puan berserking'e ver ki priestlerden str dilenmeyesin (Sadece 5 puan yeterli gain için)

gerisi defans (Secondary Skill)

Statlar içinde lvl 55e kadar 82hp gerisi str sonra chitin istersen 90a shell istersen 94e dön sen bilirsin

umarım yardımcı olabilmişimdir
    Lover's Grief ..
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

çok basit sword dancing açılana kadar atack aban (Primary Skill)

5 puan berserking'e ver ki priestlerden str dilenmeyesin (Sadece 5 puan yeterli gain için)

gerisi defans (Secondary Skill)

Statlar içinde lvl 55e kadar 82hp gerisi str sonra chitin istersen 90a shell istersen 94e dön sen bilirsin

umarım yardımcı olabilmişimdir

cok teşekkürler. eğer başka fikri olan yoksa böyle yapacam

• passive de cok acaıp sıkıller var ..mesela bı skıll var dıyelımkı partıden bırısı oluyor tam o sırada skıle basıyorsun senın tum hp nı o adama verıyor sen oluyorsun ama ex gıtmıyor...ne bılem garıp graıp skıller var onda...fazla bı bılgım yok aslında

satis2@k n i g h t m a r k e t.net
  • warrior iki şekilde kasılıyor aslında ister health basarsın itemlere tank olursun ama atağın düşer ister str gider raptor veya 2 tane aynı silah kullanırsın. defansta pasif yetenekler var mesela %10 pasif defans yeteneğini o skilli aldığın anda defansına uyguluyor ama orda uyarı var

mesela dioki %10 Defans (Pasif) ama elinde halkan yoksa yarı değeri diyor, yani raptor var diyelim elinde %5 alırsın pasif olarak ama kalkan olsaydı %10 olacaktı. defansta resist te var pasif olarak gayet güzel yetenekler yukarda yazdığım gibi skilleri dağıtırsan kafan rahat eder ama warrior sıkıntı karekter onu aştan söliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WARRIOR NICKLERİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmmm acayip bişey bu warrior o zaman 1. skill attack ama 2.si ne olmalı? defans mı? passive mi?

Sprint (LVL 1) : Kısa süreliğine koşma hızınızı arttırır.
    Slash (LVL 3) : Hedefe %120 hasar verir..
    Crash (LVL 5) : Hedefe vurulma şansını 1.5 kat artırır.
    Defense (LVL 7) : Kısa süreliğine defansınızı %10 arttırır.
    Piercing (LVL 9) : Hedefe vurulma şansını 2 kat artırır.

Attack Skill ler

Hash (Point 0) : Hedefe verilen hasara +30 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Hood Wink (Point 5) : Hedefe %150 hasar verir.
    Shear (Point 10) : Hedefe verilen hasara +50 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Pierce (Point 15) : Hedefe %100 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.
    Leg Cutting (Point 20) : Hedefin hızını azaltır.
    Carving (Point 25) : Hedefe %200 hasar verir.
    Sever (Point 30) : Hedefe verilen hasara +100 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Freak (Point 35) : Hedefe %150 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.
    Multiple Shock (Point 40) : Hedefe hem %150 hem de +50 hasar verir.
    Cleave (Point 45) : Hedefe %250 hasar verir.
    Mangling (Point 50) : Hedefe verilen hasara +150 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Thrust (Point 55) : Hedefe %200 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.
    Sword Dancing (Point 60) : Hedefe hem %250 hem de +150 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.

Deffence Skill ler

Hinder (Point 5) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %20 arttırır.
    Resist (Point 10) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Tüm rezistanslarınıza 30 ekler fakat kalkan yoksa %50 azalır.
    Arrest (Point 15) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %30 arttırır.
    Endure (Point 20) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Tüm rezistanslarınıza 60 ekler fakat kalkan yoksa %50 azalır.
    Binding (Point 30) : Tek bir yaratığı uzaktan çağırmaya yarar.
    Bulwark (Point 35) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %40 arttırır.
    Immunity (Point 40) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Tüm rezistanslarınıza 90 ekler fakat kalkan yoksa %50 azalır.
    Provoke (Point 45) : Belirli bir alandaki tüm yaratıkları çağırmaya yarar.
    Decent (Point 50) : Belirli bir mesafede seçtiğiniz party üyesinin yanına ışınlanırsınız.
    Evading (Point 55) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %50 artırır.
    Sacrifice (Point 60) : Kendinizi party deki birinin tüm canını geri kazandırmak için kurban edersiniz.

Berserking - Passion Skill ler

Gain (Point 5) : Kendinize +15 strength ekler.
    Pain Killer (Point 10) : HP (canınız) nizden 100 alıp MP (m*****z) nize 200 ekler.
    Raise (Point 15) : Kendinize +10 Health ekler.
    Outrage (Point 20) : Atak hızınızı %20 arttırır.
    Blood of Hate (Point 25) : Tek bir yaratığa uzaktan atak yapmaya yarar.
    Restoration (Point 30) : HP nizin daha hızlı dolmasını sağlar.
    Blaze Killer (Point 35) : HP (canınız) nizden 200 alıp MP (m*****z) nize 400 ekler.
    Nimble Wind (Point 40) : Kendinize +10 dextrity ekler.
    Return to Life (Point 45) : MP (m*****z) nizden 500 alıp HP (canınız) nize 250 ekler.
    Regeneration (Point 50) : HP nizin daha hızlı dolmasını sağlar. Restoration dan daha hızlıdır.
    Frenzy (Point 55) : Atak hızınızı %30 arttırır.
    Quake (Point 60) : Belirli bir alandaki tüm yaratıklara atak yapmanızı sağlar.

Master Skill leri

Boldness (Point 0) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] HP (canınız) niz %30 un altına düştüğünde defansınız %20 artar.
    Scream (Point 2) : Hedefe hem %250 hem de +150 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz. Hedefin hızını azaltır.
    Absoluteness (Point 5) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Size verilen hasarların %5 ini engeller.
    Matchness (Point 10) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Size verilen hasarların %10 unu engeller

Yorum:Warriorlar bana göre oyundaki en önemLi kArakterlerdir..Oyundaki yüksek Damageleriyle tanınırlar..Savaşlarda weya LeveL kasmalarda partyde olması gereken eLemanLardandır..Warriorlar LeveL 50ye kadar Eziq bir haldedirler we LeveL 50 Olana kadar baya bayar..Stat Pointlerini HP we STR ye werirler..Skillerini Defance , Attack we Passion'a werirler..Herneyse Ben Warrior Çeşitlerinden bahsedeyim..

Tank Warriorlar

Tank Warriorlar çoq fazLa HP'siyLe tanınırlar..Eğer yanıLmıosam 170STR Gerisini HP Basarlar..Skillerini Defance/Attack olarak giderler..Tank Warriorların Bana göre yatıramayacaı birşey yoqtur..(LeveLı yüksek we arkasında heaLcı warsa)

NormaL Warrior

Oyunda en fazLa kuLLanıLan Warrior Çeşitidir..Skillerini Eğer FP giyeceklerse 82 HP Gerisi STR, Chitin giymek isterlerse 94HP Gerisi STR Werebilirler..Skillerinin Defance/Attack Gitmesi önerilir..

Attacker Warrior

Bu Warrior 82 HP Gerisi(FP giyebiLmek için) STR Giderler..Skillerini Attack/Defance olarak giderler we Çoq yüksek Damageleriyle tanınırlar..Bu nedenLe Golem weya Harpy partilerinde arkasında mutlaka bir HeaLcı buLunmaLıdr..(Unutulmamalıdırki en başta Passion'a 5Skill werilmelidir)

Berserk/Passion Warrior

Pek kuLLanıLmayan bir Warrior tipidir..Bu Warrior Tipinin Atağıda yüksek olmayacağından Dolayı Hiç HP'ye wermemek FuLL STr'ye wermek Bence daha doğrudur..Skillerini Passion'a wermelidir we Geri kalanını Attack weya Defansa werilebilir
    (alıntıdır)

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanhasmet1

Basic Skill ler

Sprint (LVL 1) : Kısa süreliğine koşma hızınızı arttırır.
    Slash (LVL 3) : Hedefe %120 hasar verir..
    Crash (LVL 5) : Hedefe vurulma şansını 1.5 kat artırır.
    Defense (LVL 7) : Kısa süreliğine defansınızı %10 arttırır.
    Piercing (LVL 9) : Hedefe vurulma şansını 2 kat artırır.

Attack Skill ler

Hash (Point 0) : Hedefe verilen hasara +30 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Hood Wink (Point 5) : Hedefe %150 hasar verir.
    Shear (Point 10) : Hedefe verilen hasara +50 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Pierce (Point 15) : Hedefe %100 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.
    Leg Cutting (Point 20) : Hedefin hızını azaltır.
    Carving (Point 25) : Hedefe %200 hasar verir.
    Sever (Point 30) : Hedefe verilen hasara +100 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Freak (Point 35) : Hedefe %150 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.
    Multiple Shock (Point 40) : Hedefe hem %150 hem de +50 hasar verir.
    Cleave (Point 45) : Hedefe %250 hasar verir.
    Mangling (Point 50) : Hedefe verilen hasara +150 ekler ve hedefin defansından etkilenmez.
    Thrust (Point 55) : Hedefe %200 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.
    Sword Dancing (Point 60) : Hedefe hem %250 hem de +150 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz.

Deffence Skill ler

Hinder (Point 5) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %20 arttırır.
    Resist (Point 10) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Tüm rezistanslarınıza 30 ekler fakat kalkan yoksa %50 azalır.
    Arrest (Point 15) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %30 arttırır.
    Endure (Point 20) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Tüm rezistanslarınıza 60 ekler fakat kalkan yoksa %50 azalır.
    Binding (Point 30) : Tek bir yaratığı uzaktan çağırmaya yarar.
    Bulwark (Point 35) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %40 arttırır.
    Immunity (Point 40) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Tüm rezistanslarınıza 90 ekler fakat kalkan yoksa %50 azalır.
    Provoke (Point 45) : Belirli bir alandaki tüm yaratıkları çağırmaya yarar.
    Decent (Point 50) : Belirli bir mesafede seçtiğiniz party üyesinin yanına ışınlanırsınız.
    Evading (Point 55) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Defansınızı %50 artırır.
    Sacrifice (Point 60) : Kendinizi party deki birinin tüm canını geri kazandırmak için kurban edersiniz.

Berserking - Passion Skill ler

Gain (Point 5) : Kendinize +15 strength ekler.
    Pain Killer (Point 10) : HP (canınız) nizden 100 alıp MP (m*****z) nize 200 ekler.
    Raise (Point 15) : Kendinize +10 Health ekler.
    Outrage (Point 20) : Atak hızınızı %20 arttırır.
    Blood of Hate (Point 25) : Tek bir yaratığa uzaktan atak yapmaya yarar.
    Restoration (Point 30) : HP nizin daha hızlı dolmasını sağlar.
    Blaze Killer (Point 35) : HP (canınız) nizden 200 alıp MP (m*****z) nize 400 ekler.
    Nimble Wind (Point 40) : Kendinize +10 dextrity ekler.
    Return to Life (Point 45) : MP (m*****z) nizden 500 alıp HP (canınız) nize 250 ekler.
    Regeneration (Point 50) : HP nizin daha hızlı dolmasını sağlar. Restoration dan daha hızlıdır.
    Frenzy (Point 55) : Atak hızınızı %30 arttırır.
    Quake (Point 60) : Belirli bir alandaki tüm yaratıklara atak yapmanızı sağlar.

Master Skill leri

Boldness (Point 0) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] HP (canınız) niz %30 un altına düştüğünde defansınız %20 artar.
    Scream (Point 2) : Hedefe hem %250 hem de +150 hasar verir ve bu atak asla başarısız olmaz. Hedefin hızını azaltır.
    Absoluteness (Point 5) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Size verilen hasarların %5 ini engeller.
    Matchness (Point 10) : [Pasiftir,açıldığında etkindir.] Size verilen hasarların %10 unu engeller

Yorum:Warriorlar bana göre oyundaki en önemLi kArakterlerdir..Oyundaki yüksek Damageleriyle tanınırlar..Savaşlarda weya LeveL kasmalarda partyde olması gereken eLemanLardandır..Warriorlar LeveL 50ye kadar Eziq bir haldedirler we LeveL 50 Olana kadar baya bayar..Stat Pointlerini HP we STR ye werirler..Skillerini Defance , Attack we Passion'a werirler..Herneyse Ben Warrior Çeşitlerinden bahsedeyim..

Tank Warriorlar

Tank Warriorlar çoq fazLa HP'siyLe tanınırlar..Eğer yanıLmıosam 170STR Gerisini HP Basarlar..Skillerini Defance/Attack olarak giderler..Tank Warriorların Bana göre yatıramayacaı birşey yoqtur..(LeveLı yüksek we arkasında heaLcı warsa)

NormaL Warrior

Oyunda en fazLa kuLLanıLan Warrior Çeşitidir..Skillerini Eğer FP giyeceklerse 82 HP Gerisi STR, Chitin giymek isterlerse 94HP Gerisi STR Werebilirler..Skillerinin Defance/Attack Gitmesi önerilir..

Attacker Warrior

Bu Warrior 82 HP Gerisi(FP giyebiLmek için) STR Giderler..Skillerini Attack/Defance olarak giderler we Çoq yüksek Damageleriyle tanınırlar..Bu nedenLe Golem weya Harpy partilerinde arkasında mutlaka bir HeaLcı buLunmaLıdr..(Unutulmamalıdırki en başta Passion'a 5Skill werilmelidir)

Berserk/Passion Warrior

Pek kuLLanıLmayan bir Warrior tipidir..Bu Warrior Tipinin Atağıda yüksek olmayacağından Dolayı Hiç HP'ye wermemek FuLL STr'ye wermek Bence daha doğrudur..Skillerini Passion'a wermelidir we Geri kalanını Attack weya Defansa werilebilir
    (alıntıdır)

cok teşekkür ediyorum. adam 1. skill passive olmalıdır demiş..

edit: 2. defanse verecem ben ya..
    5 tane passive verdim str acıldı sizce iyimi ettik skill sıfırlatmaya gerek yok demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 24 Nisan 2006; 15:50:13 >

• çok ofansif olamazsın çokta defansif olamazsın bence dönüp dolaşıp gelceğin yer Chitin Shell dir yani 94hp gerecek sana ama 55e kadar 82hp ile git +7 lik fp parçaları çok güzel iş görüyor(kendimden biliyorum) sonra chitine dönersin

warrior sabır işidir parti bulmak çok zordur bence en zor kasılan char kemik türünde yaratıklara ıska geçiyorsun deru,apos gibi slotlarda senden yüksel levellere karşı savaşıyorsun tamamen emek işi sabır işi ama lvl 60 masteri açık bir warriorun şakır şakır troll kestiğine şahit oldum ne priest ne rogue vardı partysinde en kötü yanımız skillerin ISKA geçmesi.

• quote:

çok ofansif olamazsın çokta defansif olamazsın bence dönüp dolaşıp gelceğin yer Chitin Shell dir yani 94hp gerecek sana ama 55e kadar 82hp ile git +7 lik fp parçaları çok güzel iş görüyor(kendimden biliyorum) sonra chitine dönersin

warrior sabır işidir parti bulmak çok zordur bence en zor kasılan char kemik türünde yaratıklara ıska geçiyorsun deru,apos gibi slotlarda senden yüksel levellere karşı savaşıyorsun tamamen emek işi sabır işi ama lvl 60 masteri açık bir warriorun şakır şakır troll kestiğine şahit oldum ne priest ne rogue vardı partysinde en kötü yanımız skillerin ISKA geçmesi.

kasmak o kadar sorun değil ya 62+ arkadaşım var. onların cafede de baya adam varmış 60+ beni kasacaklar yani

• NightmarE_6 atak+defans ol bide 5 tane passive ye ver

Orjinalden alıntı: ozanhasmet1

NightmarE_6 atak+defans ol bide 5 tane passive ye ver

aynen öyle yaptım cok sagolun ilgilendiğiniz için

Orjinalden alıntı: NightmarE_6kasmak o kadar sorun değil ya 62+ arkadaşım var. onların cafede de baya adam varmış 60+ beni kasacaklar yani

Arkadaşlara söylede banada bi el atsınlar sıkıldım tek başıma ash dönmekten lamia kesmekten

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6kasmak o kadar sorun değil ya 62+ arkadaşım var. onların cafede de baya adam varmış 60+ beni kasacaklar yani

Arkadaşlara söylede banada bi el atsınlar sıkıldım tek başıma ash dönmekten lamia kesmekten

imzanda beramus yazıyo? benim arkadaşlar X'de

• sağlık olsun o zaman lamia keseriz bizde

quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

passive de cok acaıp sıkıller var ..mesela bı skıll var dıyelımkı partıden bırısı oluyor tam o sırada skıle basıyorsun senın tum hp nı o adama verıyor sen oluyorsun ama ex gıtmıyor...ne bılem garıp graıp skıller var onda...fazla bı bılgım yok aslında
    Why don't you see me go this way?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.