|
|

1 Mobil
|
|
Knight Online oyununda, Warrior sınıfı güçlü yakın dövüşçüler olarak bilinir. Oyunda öne çıkmak ve rakiplerine karşı avantaj sağlamak için uygun bir Warrior nicki seçmek önemlidir.
Warrior nickleri genellikle cesaret, güç ve savaşçılık ile ilişkilendirilir. En popüler Warrior nickleri arasında şunlar yer alır:
İyi bir Warrior nicki, karakterinin özünü yansıtmalı ve oyunda diğer oyuncular arasında kolayca tanınmasını sağlamalıdır. Ayrıca, Warrior nickleri genellikle Knight Online için özel olarak oluşturulmuştur ve oyunun ortamına uygundur.
Warrior nickleri seçerken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:
Knight Online'da güçlü bir Warrior oluşturmak için uygun bir nick seçmek, karakterin oyun içindeki itibarını ve başarısını etkileyebilir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, rakiplerini korkutacak ve oyunda baskın bir güç haline gelecek bir Warrior nicki oluşturabilirsin.
|
|
|
|
|
|
Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii. Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z4pDoS -- 20 Ekim 2006; 16:37:19 > |
| _____________________________ |
|
|
|
|
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım... Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracana -- 8 Ağustos 2006; 2:44:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 8 Ağustos 2006; 3:33:20 > |
|
CPU: AMD Ryzen 7 1700x Mobo: Asus Prime x370 Pro GPU: EVGA GeForce GTX 1070 FTW Ram:G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 Mhz PSU: Corsair RM 650x Gold Modular Case: Corsair Obsidian 750d SSD: Samsung 960 EVO 500 GB + Samsung 850 Evo 250 GB + Samsung 840 Evo 250 GB HDD: WD Green 2TB + WD Green 2TB Headset: Razer Kraken Chroma 7.1 Screen: iiyama ProLite E2773HS 27" 1MS LED Keyboard: LOGITECH G510 Mouse: Steelseries Sensei
|
|