acerden çıkardım atilladan çıkardım 20gb rahat ediodu 1 ay önce şimdi bilemem ama fazla fiyat degişmemiştir
"elemental pendant" gibi oda "atilla" denen cömert bostan düşer ama atillada çok ks ve disband olayı olur
quote:Orjinalden alıntı: numand "elemental pendant" gibi oda "atilla" denen cömert bostan düşer ama atillada çok ks ve disband olayı olur vede alt + f4 ^^
quote:Orjinalden alıntı: b1gcat ...Beyler çok araştırdım ama bulamadım bu warrior pendant neyden çıkar ve ne kadar eder?özellikleri nedir?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... atilladan çıkar pendantlar (elemental. warior . priest )bana çıktı ama değerlendiremedim:p
atilla dan çok düşüo bide nadiren acerden düşer 2 kere düşürdüm olimipiadan 20 gb rahat ediodu son fiyatları bilmem ama fazla bir kayma yohtur
quote:Orjinalden alıntı: DarkCaptain atilladan cıkar.ozellıklerı 20defans ability 5str bonus 5hp bonus 5dex bonus 150hp 150mp 30fr 10lr 10gr sanırım bu kadardı.guzel bı ıtem cypherda 30gb cıvarı Bende Atılla'dan die yazcaktım. Dusurursen Haberimiz olsun :)