Şimdi Ara

Warrior pendant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...Beyler çok araştırdım ama bulamadım bu warrior pendant neyden çıkar ve ne kadar eder?özellikleri nedir?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• warriordan
  • boşver war. pendant'ı lupus+1 yada +2 giymeye çalış...Felaket olur lupusu upgli giyersen
  • snake queenden dı sanırım.. ve bayagı bı edıyor yanı 10gbden assagı gıtmez herhalde
  • duyduğuma göre 30 gb falan ediyomuş warrior pendant.eğer öyleyse süper.hemen düşürüp satalım ama şöyle bi sorun var...BU ŞEY NERDEN DÜŞEERRR(warriordan düşmez)
  • harpynin boss undan
  • alabiliryorsan +1ini kullan.. yada lupous +2 felan. lupusda str alırsın birde lighting koruması ve defansın artar.. ama warrior pendantta resistance Hp mp str cart curt var işte alayı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 hanguk sword
    18 yıl önce açıldı
    Priest Pendant vs Amulet Of Dex.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1gcat

duyduğuma göre 30 gb falan ediyomuş warrior pendant.eğer öyleyse süper.hemen düşürüp satalım ama şöyle bi sorun var...BU ŞEY NERDEN DÜŞEERRR(warriordan düşmez)

warrior earningde öyle tk dan düşüo.Tkyı(troll king)da kesmek bir o kdar zor.Çok sağlam bir warrior olmak lazım
  • atilladan cıkar.ozellıklerı

20defans ability
    5str bonus
    5hp bonus
    5dex bonus
    150hp
    150mp
    30fr
    10lr
    10gr

sanırım bu kadardı.guzel bı ıtem cypherda 30gb cıvarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkCaptain

atilladan cıkar.ozellıklerı

20defans ability
    5str bonus
    5hp bonus
    5dex bonus
    150hp
    150mp
    30fr
    10lr
    10gr

sanırım bu kadardı.guzel bı ıtem cypherda 30gb cıvarı

poison ve dfns artırması çok ii bunun +4 yada +5 hayal bile edemiorum.
  • hımm güzelmiş yardımlarınız için teşekkürler.bide upgradeli kullan demişsiniz ama unique itemların upgrade bug'ı açıldımıki?
  • Atilla.... benden bahsediyordun dimi dostum :D şu tk kesmedeki sağlam warrior :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

quote:

duyduğuma göre 30 gb falan ediyomuş warrior pendant.eğer öyleyse süper.hemen düşürüp satalım ama şöyle bi sorun var...BU ŞEY NERDEN DÜŞEERRR(warriordan düşmez)

warrior earningde öyle tk dan düşüo.Tkyı(troll king)da kesmek bir o kdar zor.Çok sağlam bir warrior olmak lazım

Warrior Earning#Rogue Earning#Mage Earning#Cleric Earning bu 4'lu Harpy Queen'den duser.Bunun Dısında'ki Kupeler ise T.k'dan...

Warrrior Pendant Atiila'dan duser(Şanslı olman lzm)...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lombak_TR

Atilla.... benden bahsediyordun dimi dostum :D şu tk kesmedeki sağlam warrior :)

evet lombak ya bide kesip içinin boş çıktığını hayal et...o zmn kafayı kesin duvarlara vurursun.Kaç dmg verio bize.herhalde bi indirio 2200 yada 2800 gibi bir şey vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

quote:

Warrior Earning#Rogue Earning#Mage Earning#Cleric Earning bu 4'lu Harpy Queen'den duser.Bunun Dısında'ki Kupeler ise T.k'dan...

Warrrior Pendant Atiila'dan duser(Şanslı olman lzm)...

Ya benim öyle dememdeki amaç bana öyle söylendi..tk dan düşer die ama bilgi için saol...hq kestim ama içi boş çıktı..Hq ya iyi mi dmg vermişim 1000+dmg arkada bir mage var sol üstte işimizi epey zorlaştırdı.Ks yaptı

Warrior pendant

Warrior pendant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 31 Ağustos 2006; 0:28:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: d4ng3r

harpynin boss undan

Harpy quenn den worrier earning düşer worrier pendant değil
  • ATTİLA DAN CIKAAAR
  • herkes 1 şey sallamış yaw wp atilladan düşer kesinlikle eminim pp wp ep atilla drobudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacc

herkes 1 şey sallamış yaw wp atilladan düşer kesinlikle eminim pp wp ep atilla drobudur

ATİLLANIN GERÇEK DROP U PRİEST PENDANT TIR YANİ SADECE ATİLLADAN DÜŞER WARRİOR PENDANT İSİLOONDAN DA DÜŞEBİLİR
  • bence haklısın işinizi zorlaştırmış ama benden sana tavsiye eğer warriorla boss kesiosan mutlaka r yap arada bi 200-300 wurur ama kesmeni kolaylaştırır inş ukalalık etmemişimdir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.