Şimdi Ara

Warrior icin Shield

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warriorum icin 2 secenegim var. Chitin Shield veya Gabs Adamant. Her ikisin avantajlarida var. Lakin kafam hep CS ye gidiyor cunku her class da kullanabiliyorum. Ama genel anlamda Gabs taraftariyim.
    Baskalari icin tavisye vermek guzel ama is kendi karakterine gelince gercekten karar vermek zor :D

• Gabs bana plastikten yapılma gibi gözüküyor.

Farkları nedir bilemiyorum ama cs nin görüntüsünü gab'a tercih ederim.
  • kesinlikle cs adamant sadece %1 ihtimal patlar % 1 ihtimali bırak cs al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

kesinlikle cs adamant sadece %1 ihtimal patlar % 1 ihtimali bırak cs al

patlamasından deil csde dd yok ve gaba göre def daha az ben gabs derim
  • cs al areste dd 25 bol zaten
  • DD ve defans işini o kadar takmam şekli olsun diyorsan CS; yok arkadaş ben o %1 şansa da rağzıyım defansta fazla olsun kaçarken işe yarar diyorsan Gab.
    Benim tercihim Gab olurdu, zaten Cs Areste bolca mevcuttur diye düşünüyorum
  • cs al mageine de takarsın bence dd içinde dol+7 veya ds+6+7 iş görür dd 25 varsa zaten gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cs al

Cs alabilecek olsam gab's vb düşünmem
  • warrior kalkan mı takarmış :) arada sırada topuk için ds+7 al hesaplı ve güzel seçim olur. Warrior pasif defans skili olduğundan 365 defansa %30 da o ekler, olur dsnin charın defansına katkısı 475. 10 dd 20 spear 20 axe ta senin işini fazlasıyla görür zaten.

CS ve GABS arasında GABS iyi tercih. hem defansı fazla hem dd veriyor ayrıca daha hesaplı.
    çoğu serverda 2 warriora 1 rogue civarında atacker var. senin kalkanı kaçarken takacağını düşünürsek, ki warrior öyle yapar zaten, kovalayan warriorlardan ağaç etrafında bir tur atsan kurtulursun ama roguelerden kurtulamazsın. bence ds+7 den sorna gabs..

CS imaj için takılıyor , sürekli elinde tutan charlara yarar anca bu konuda :) priestlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

warrior kalkan mı takarmış :) arada sırada topuk için ds+7 al hesaplı ve güzel seçim olur. Warrior pasif defans skili olduğundan 365 defansa %30 da o ekler, olur dsnin charın defansına katkısı 475. 10 dd 20 spear 20 axe ta senin işini fazlasıyla görür zaten.

CS ve GABS arasında GABS iyi tercih. hem defansı fazla hem dd veriyor ayrıca daha hesaplı.
    çoğu serverda 2 warriora 1 rogue civarında atacker var. senin kalkanı kaçarken takacağını düşünürsek, ki warrior öyle yapar zaten, kovalayan warriorlardan ağaç etrafında bir tur atsan kurtulursun ama roguelerden kurtulamazsın. bence ds+7 den sorna gabs..

CS imaj için takılıyor , sürekli elinde tutan charlara yarar anca bu konuda :) priestlere..

Aslina bakarsan aklimi okuyorsun diyebilirim. Sadece kacmak icin kullancagimdan fazla kullanisli bir item olmayacak. Ustelik ucuz olmasi acisindan CS yi +4 +5 +6 almayi dusunuyorum. Malumunuz o itemda +0 Reduced +7 ye kadar olanlardan degerli. Gabs inda tek eksigi 70+ olmasi cunku Mage ve Priest imde de kullanabilmeliyim diye dusunuyorum.

• Base priestimde şuan Chitin Shield+7 kullanıyorum.

Ben fasülyenin faydalarını yavaştan anlatmaya başlıyayım.

Sword, Club, Ax, Spear anti def bonus 50şer olduğundan, warriorların etki alanı kısıtlanıyor. +7 olduğu için 30 ar resist ve 180hp bonusda cabası oluyor.

Ben Chitin Shield+7 ile base warriorlarından, 350-400ün üzerinde damage yemiyorum. Parasit+torment ile bu rakam 500e ulaşabiliyor. (Damage'i vuran warrior full shell+9 / Iron Impact+9 kullanıyor.)

Yine aynı şekilde Lunar War`da ise 80+ warriorlar max 600-650 vuruyor malicesiz. 8.2K Hp olduğu için pek tırmalamıyor desem yeridir.

Ben şuan base priesti oldugum için csyi kullandım. Gab's hakkında bilgim olmadığı için pek yorum yapamayacağım.

Ancak cs alacak parayla, 3-4 tane gabs+7 alabilirsin
  • bir zamanların efsanevi itemi yaprak kalkanı seçerdim sıf şekli için
  • Pekala o zaman soyle sorayim. CS +4 +5 veya +6 ne kadardir tahminen. Hem oyun parasi hemde TL bazinda bakarsak? Bir rivayete gore +0 Reduced olan 300TL civarinda oyun olarak 2x Iron Set deniliyor. Tabi bunlar satici rakamlari. Alici olsak ne kadara maal olur?

@YakupStar
    O item hala efsane :D Onu koluna takan CZ de yada kacarken yatacak olursa o adami oyundan banlarlar, hatta o account u database den silerler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 1 Ekim 2010; 11:32:00 >
  • Kesinlikle cs derim. %1 olasılıkla atak kesmesi pek bir şey ifade etmiyor diye düşünüyorum.
  • Xigenon'da ben +7 Cs'ye 2X Iron Set+ Iron belt ederinde item vermiştim.

Diğer serverlarda durum nedir ne değildir bilemem...

Ayrıca Xigenonda Cs satislar 650-700 TL`den başlıyor
  • eskiden +6 sı -ki + sına göre fiyatları değişmez csnin. bulduğunu alırsın, iron set ile alınırdı.

priestimde cs+6,fpdd25, iron necklace, glass belt, fp spear 20 eldiven, fp spear 20 bot, goblin chitin pauldron, ve lycaon hammer ile,

charı göremez olurdum, aradan heal ışığını görürdüm ve yatmazdı. Warrior etrafımı açardı tek tek.
    ama bu gün aynı chara gabstan başka düşünmezdim.
  • adamantın patlama ihtimali %1 dir diyen arkadaş... sana sesleniyorum
    adama 1 party daldığını düşün

8 kişi

bunlar hem r hem skil vursunlar etti 2 damage
    8 x2= 16 damage.
    saniyede 16 damageden fazla

o yüzde 1 dedin şey 1 party sana dalarken kesinlikle tutuyor ve sen kurtuluyorsun .
    adamant harika bi item
  • @Can`
    Fiyatlar anormal derece degisken ama her halukarda Aresde ucuz olacagini dusunuyorum.

@aktuz
    Malesef CS icin + siralamasi su sekilde +10 > +9 > +8 > +7 > +0 reduced > +6 ve asagisi. Gabs bencede ideal ama CS icin tek dusunduren hem efsanevi item olmasi :) hemde her class ve lvl da kullanilabilir olmasi.

@otoronto
    Adamant icinde istikrarsiz fiyatlar soz konusu kimi Iron Set derken kimisi 2x 3x Iron Set den bahsediyor. Acikcasi fiyati henuz oturmamis ve 70+ bi item icin biraz daha temtinli olmam gerek. +7 olmasi sart degil +6 da isimi gorur ama yuksek + olmamasi sayesinde basilabilir bir item gozuyle bakiyorum. Boyle bir item icinde dunyalari vermez gereksiz olur.

Ikilemde kalmakdan nefret ederim. Her ikisi icinde ayri ozellikler mevcut. Shellmi Krowazmi muhabbetinden sonra simdide bu aklimi kurcaliyor. Oyle surekli kullanacagim bir item olsa icin yanmaz ama kacarken kullancagim item icinde bu kadar kafa yormak beni yipratiyor :S

• al +0 cs gec nie bu kadar kasıyosunku +7 adamant olsa yada+7 cs olsa potla nereye kadar kacabilceksin illa yatıcaksın.cs yada gabs var die 10 metre kacıp hp mp toparlayıp milleti kescegini felan mı sanıyon aresde. kacarken adamı harcarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 1 Ekim 2010; 16:28:10 >
  • Kaçarken kullanacağın bir item olduğu için ne CS ne de Gabs almamalısın bence. Ds +7 senin işini rahatlıkla görür.. Priest olsan CS derdim çünkü sürekli kullanacağın bir iteme o kadar para bayılman normal. Ayrıca şu ana kadar sadece kaçarken takmak için CS alan kişi görmedim.

yerinde olsam ds+7 alırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.