Şimdi Ara

warrıor ardream charı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar...bn mykoda oynuyodum ve server kapanacagı ıcın usko ya gectım..gozum yemedi 80e fln kasmaya bnde ardream charı yapmaya karar werdım ama nasıl ıtemler kullanmalıyım.Ardream e yetecek ıtemlerden bahsedersenız sewınırım.bu arada warrıor la oynuyorum ve server logos..sımdıden tesekkurler..

• evet bende warior açmayı düşünüyorum ama 59 lvl warior ardreamda iş yapmaz diyorlar acaba bu doğrumudur
  • şimdi ardream warrioru için raptor +7 güsel olur eger atagının armasını ıstıosan fp+8 set falan cekebilirsin ama defans da olsun diosan chıtın set +7 yap eger combodan anlıosan toto+ımpact falan ya da toto+deep al derim ama son bi not duseyım ardream da warrior combo bilmedikce iş yapmaz
  • bende açtım lvl 57 şaunda üstüne item fln dizdim rebith chitin set rebith toto ve rebith exp deep scar yaptım takılarda +10 belt bide +0 lupus aldım ama warior ardream de iş yapmaz diolar 59 olunca görücez ama wairor la oynamak bence zevkli
  • yaw kombo nedir nasıl yapılır bi türlü çakamıom lütfen anlatın!
  • combo yapabılıyorum guzel bı sekılde hemde +7 chtn set yapacam rebırt+1(kafalıgı yaptım).bence warrıorda defans da olmalı..ama takı olarak ne kullanmalıyım szce??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnt Priest Takı.
    14 yıl önce açıldı
    WARRIOR NICKLERİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.