Şimdi Ara

Warforged Nightmare 30$ Aferin Bli$$ard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu şirketi anlamıyorum. Benim önceden tanıdığım fan boyluğunu yaptığım şirket değil bu. 12 ay boyunca bize yeni content vermeyeceklerini söylüyorlar, herkes sıkılıp oyunu bırakıyor. Blizzardın cevabı 30 dolarlık bir mount (normalde 25$ olmalıydı) Insanların nefretini istiyorlar sanırım. Yeni EA olma yolunda adım adım ilerliyorlar. Wodda normal paket fiyatından 10$ daha pahalı. Peki biz bu ekstra 10 doları nereye veriyoruz? Bize free diye lanse edilen 90 boosta. Blizzard babamız bize iyilik yaptı bedava 90 boost verdi diyenler otursun kumda oynasın.

Reddit üyeleri bile kızgın ki o forum blizzard fanboylarıyla, blizzard ne yapsa alacak insanlarla dolu. Abi cidden çok saçma ya wildstar varken piyasada oyuncularını etkileyip oyuna çekmen gerekirken kendi oyunundan insanları soğutuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mountu aldıgın zaman yanında birde Nightmarish Hitching Post diye birşeyle gelmekte , buna tıklayan partindeki kişilerde 20 dk boyunca kendi bineklerini bu şekle çevirebiliyorlar , 5 dolar fark bence buradan gelmekte.

tabi fiyatını çok bulan almaz , ama seninde bileceğin gibi birsürü alanı çıkıcaktır
  • oyuna wildstardaki CREDD gibi bişey getirselerde okadar biriktirdiğim param bi işe yarasa. başka bişey istemem blizzarddan. ya da oyunu kozmetik çöplüğü yapıp aylık ücret almasalar en azından bu yeni parayla satılan bineklerin bi mantığı olur. lan okadar para veriyoruz ama oyundaki en güzel bineklere sahip olmak için yine para vermemiz gerekiyo.
  • İlk gördüğümde mount çok şekilmiş dedim ama sonra sw'de 2 dakka içinde 5 kişi bununla önümden geçince bütün fikrim değişti. Zengin olan veriyor kısacası sen ben kıvranırız bide euro üstünden veriyoruz tam patates.

• Money talks tam uyuyor herhalde...
  • 30 yuro ne demek yav. Gider yeni jenerasyon oyunlarindan alirim. Harbi oyuna her ay verilmiyo mu zaten o kadar.

• arkadaşlar almak zorunda değilsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna gerçekten bağlı olupta alanlara değil bu sözüm ama store mountlarını alanlar oyuna yeni başlayıp eski contentle ilgili bir mok bilmeyip ya ben niye uğraşcam 4124 gün bi mount için verir parasını alırım haha çok iyi xD diyip bu mountu aldıkça blizz değil 30 50 dolarlık mount bile çıkarsa satar. Ve 30 doları ele aldığımızda 2 kişi oyunu bıraksa 1i bu mountu alsa adamlar o aylık parayı çıkartıyor ki arkadaşında dediği gibi mount storea koyulduktan sonra ortalık o mountla doldu yani kaç aylık kar ettiklerini siz düşünün.
  • Bence de subscription tabanlı bir oyun için ekstra hiçbir ücret alınmamalı. Hadi realm transfer, character customization falan anlaşılır şeyler ama mount dediğin şey oyuna içerik olarak eklenmiş bir şey. Biz de oyunun tam içeriğine sahip olmalıyız, her ay eşek yüküyle para yatırıyorsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterlerse 3000$ yaparlar abicim almak zorunda mısın ? Sanki daha hızlı uçuyor kıskanmış bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

İsterlerse 3000$ yaparlar abicim almak zorunda mısın ? Sanki daha hızlı uçuyor kıskanmış bir de

Store a 100$ 560 ilvl set koysalar ne diyeceksin? Almak zorunda mıyım? Pay to win oldu mu? Hayır olmadı ama yanlış bir şey mi? Evet. Her ay eşşek gibi sub ödeyenlere content yok, 30 dolara yeni mount var. Oyun bedava olsa anlarım istedikleri kadar mount satsınlar. Ama bende ayda 15$ para veriyorsam bu oyuna bende yeni contenti hak ediyorum

• almak zorunda değiliz iyi hoşta mesela beni wowa bağlayan en önemli şeylerden biri mount koleksiyonu(guild wars 2 yi buyüzden bıraktım). sürekli orda burda en güzel mountları farmlıyorum. yani store a direk zırhları silahları parayla koysalar beni okadar etkilemez ama mountları koymaları sinir ediyo. ben bi raven lord için aylarca hergün dungeon farmlıyayım blizz gitsin daha güzelini parayla satsın. şimdi işin şu yanından bakalım, item toplamak mı zor yoksa binek mi? itemi bi şekilde ordan burdan toparlıyosun ama mount şans işi aylar yıllar harcayıp elde ediyosun. yani elde edilmesi zor olan binektir ve blizzard binek satıyo storeda. tamam pvp ye pve ye etki etmiyo ama benim için sonuçta itemlerden daha değerli. itemler gelip geçer çöp olur ama binekler eskimez.

tbc zamanı ashes of alar düşüren adam ashes of aları hala kullanır ama tbc zamanı düşürdüğü itemler şuan çöpte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 13 Haziran 2014; 12:16:22 >
  • Aç gözlülük kötü tabi, henüz aç gözlülüğün iyi şekilde sonuçlandıgını görmedim. Onlar da biliyor nedir ki o mount onlar için. 1 ay da tasarımını yapar. Kazanacağı parayı biliyor ondan 30$. Zengin olan sürüsüyle player var. Blizzard da bedavadan para kazanıyor işte. Ama ilerde hayırlı olur mu bilinmez. Açıkcası şu aylık ödeme kalksa oyuna kaç milyon oyuncu katılır/döner tahmin edilmez. Bence bu aylık ödemeyi kaldırmayı sona saklıyorlar, hani oldu da durumlar kötüye gidiyor hesabına. Bence yani bu benim fikrim.

Elder Scroll aylık ödemeyi kapatırsa baya oyuncusu olur mesela. Ama WoW kapatsa bayayı geç milyonlarca olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

almak zorunda değiliz iyi hoşta mesela beni wowa bağlayan en önemli şeylerden biri mount koleksiyonu(guild wars 2 yi buyüzden bıraktım). sürekli orda burda en güzel mountları farmlıyorum. yani store a direk zırhları silahları parayla koysalar beni okadar etkilemez ama mountları koymaları sinir ediyo. ben bi raven lord için aylarca hergün dungeon farmlıyayım blizz gitsin daha güzelini parayla satsın. şimdi işin şu yanından bakalım, item toplamak mı zor yoksa binek mi? itemi bi şekilde ordan burdan toparlıyosun ama mount şans işi aylar yıllar harcayıp elde ediyosun. yani elde edilmesi zor olan binektir ve blizzard binek satıyo storeda. tamam pvp ye pve ye etki etmiyo ama benim için sonuçta itemlerden daha değerli. itemler gelip geçer çöp olur ama binekler eskimez.

tbc zamanı ashes of alar düşüren adam ashes of aları hala kullanır ama tbc zamanı düşürdüğü itemler şuan çöpte.

+1
    Tbcden beri oynuyorum.Ea'den sonra blizzard da benim için bitmiştir.Biz bu tarz şirketlere para yatırmaya devam ettikçe adamlar bizi yoldukça yoluyor.İnsanlar bunun farkına verip tepkisini koysalar şirketler geri çekilmek zorunda kalacak da nerdeee...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

İsterlerse 3000$ yaparlar abicim almak zorunda mısın ? Sanki daha hızlı uçuyor kıskanmış bir de

Store a 100$ 560 ilvl set koysalar ne diyeceksin? Almak zorunda mıyım? Pay to win oldu mu? Hayır olmadı ama yanlış bir şey mi? Evet. Her ay eşşek gibi sub ödeyenlere content yok, 30 dolara yeni mount var. Oyun bedava olsa anlarım istedikleri kadar mount satsınlar. Ama bende ayda 15$ para veriyorsam bu oyuna bende yeni contenti hak ediyorum

İlvl set ile bunu nasıl bağdaştırabildin hayret doğrusu, sanki daha hızlı uçuyor diye de eklemiştim oraya halbuki. Mount'u da content olarak nasıl sayıyorsun anlamadım, beleş yaptılar diyelim hadi 1-2 ay sıkılmadan mounta bakarak mı geçireceksin zamanını ?

• Üst taraftaki sanki zorlamı aldırıyorlar isteyen alır isteyen almaz kafasındaki insanlardan bi halt olmaz.
    Blizzard kolayını buldu mount yap store dan sat .Ea bile yanında masum kalır.Bu mountları oyunda bi çaba sonucunda verseler ne bilim bi boss dan belli bi oranla düşse daha iyi olmazmı? Zaten sen yeterince kazanıyorsun aylık ödemelerden.Storedan mount satarsın tamam iyi hoş da en azından yılda 1 tane mount koyarsın.Sen gidip store a 3 ayda bi mount koyup satarsan bu aç gözlülüktür.
  • Oyunda emek verip alınabilecek, çok güzel olan tonlarca binek var. O yüzden ben bunun pay to win falan olduğunu düşünmüyorum, fark yaratan bir şey değil. Ayrıca item satmakla kıyaslamak da ayrı bir kafaymış doğrusu.

Satılan binek oyuna hiç bir artı katmıyor, sadece görsellik için ve oyunda bir sürü, gerçekten bir sürü farklı güzel mount car. Blizzard fan boyu falan da değilim ayrıca belirteyim, sadece doğru olduğunu düşündüğüm şeyi söylüyorum.

• isterde 100 yapar zorlamı satıyo, ben 5 dolar olsa yine para vermem alırım dandiginden bitane heryere götürür, sırf hava olsun diye binek alıyosan göze alıcaksın o parayı.
  • Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.

Emin ol senin cüzdanında ki paranın 10 katını cebimden çıkartabilirim. Alakasız alakasız konuşmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.