Şimdi Ara

War with Bots & Compensation Event

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarih 16.Mayis.2007 Joymax'ten resmi aciklama
    quote:

War With Bots & Compensation Event Notice

Date : 5/16/2007
    inquiry : 155

Hello. This is Silkroad Online.

We have prepared two services as a compensation event for the long duration of server inspection that has occurred recently.

No.1

The effort in making a clean gaming environment has continued steadily, and as a result we have manage to secure a list of massive numbers of bot users.

We will be cracking down the bot users for the next month, and will punish them severely every week.

No.2

We have caused great inconvenience to our users from the long duration of server inspection that has occured beginning of May. We will be proceeding Experience Point Event as a compensation event for the incident. In order to have a larger number of users to enjoy the event, we will first be proceeding bot punishment for a month. We ask for our users understanding regarding this issue.

Event Information : Experience & Skill Points 30% Increase

Event Date : Around Mid-June (Precise date may change depending on the bot punishment situation. We will be announcing the exact date of the event in the future.)

eveeeeeet....tarih 11.Mayis.2007 ben bir baslik acmistim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_14191977/mpage_1/key_//tm.htm

"Compensation Event Yolda" demistim de herkes "nerden biliyorsun, sen de kimsin, bilmem ne.." demisti. simdi o baslik altina yazi yazanlar ve yazamayip iclerinden "hadi lan ordan" diyenler gelsin buraya da yazsinlar bakalim.
    biz de ezbere is olmaz. bu boyle biline..
    hadi kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 16 Mayıs 2007; 9:58:36 >

• iyi güzel eline sağlık tahminin sağlammışta..

sana zahmet Türkçesinide yazsan ..

anlayamadım da..

şimdiden tşkler...
  • Oleey diyemeyeceğim %30 sp ve exp artıyormuş.80 olacam çok az kaldı ama sp için sevinebilirim.Sp farm yaparım.Event yinede eventtir.1 numarasın feversea
  • Ve arkadaşlar Süresi Ne Kadar Bilen Varmı...
  • İyi de bi eventin geleceğini MD resmi forumda açıklamıştı zaten yaklaşık 1 ay önce...
  • once lag ı duzeltsinler ewent olursa server çokecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

once lag ı duzeltsinler ewent olursa server çokecek

Aynen bu lagın üstüne 1000 girecek olan server 200000000 kişi abanınca ne hal alıcak bakalım :) Ama genede gelsin evetn geceler çuvalamı girdi ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    We are very close to AGI
    geçen ay açıldı
    İtem Event The End
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haziran ayında yazıyordu sitede
  • bilgilendirdiğin için saol iyi oldu event geldiği
  • bu sorum olcak bu event nasıl olcak? yine jewel boxes mı çıkcak yoksa başka bi türlümü. bide bana ne faydası olcak onu soruyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

bu sorum olcak bu event nasıl olcak? yine jewel boxes mı çıkcak yoksa başka bi türlümü. bide bana ne faydası olcak onu soruyum

o nerden bilsin sadece o kadarını bilonmuş koymuş işte
  • evenet %30 sp ve exp arttırıcıdır arkadaşlar
  • yazıyo ya %30 fazla xp sp gelcek, her eventte box olcak diye 1 kural yok ewent olduğunu kestiğin mob başına gelen fazla xp sp den anlıycan yani gözle göreceğin so_ok jewel box tarzı bi olay olmuyo xp-sp ewentlerde
  • burda yazını tercüme edicek varmı?
  • en son %30 exp-sp event ında aynı zamandada düşen item sayısı birde gold sayısını arttırmışlardı.bundada öyle bir şey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

burda yazını tercüme edicek varmı?

ana olarak
    1.botlara karşı uğraştıklarını
    2.bu sıralarda yapılan güncellemelerden dolayı %30 exp ve sp fzladan verileceği yazılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.