Şimdi Ara

'Wanted 2' yolda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

super olacak zaten anlamstim Angelina olmedi kursum siyirip geci

Aynı sahneyi 2-3 kere izledim, pek sıyırıp geçmiş gibi değil.Direk girmiş ama çekilsin iyi olur
     'Wanted 2' yolda!

Aynen ßanada Pek de sıyırıp geçmiş gibi gelmedi
    Çıkar da Angelina geri dönerse çok saçma olur ama ßelli de olmaz ilki gayet güzeldi 3 kez izlediğim nadir filmlerden di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Hayat Belgesi -- 16 Haziran 2009; 17:20:28 >

• belkide angelina'nın ekibe nasil katıldıgı konu edilicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncleT -- 16 Haziran 2009; 18:11:59 >
  • angelina jolie olacak diyorlar ama gerek de yok bence başroldeki james olsun bir iki de usta aktör olsun yeterli. angelina'yı kadroya dahil etmek için saçmalamazlar umarım.1.sini kaç kişi angelina var diye izledi ki zaten. angelina gişede güçlü bir isim de değil. yine bol aksiyonlu eğlenceli bir film olsun yeterli.
  • iyi iyi bekliyoruz böle güzel filmleri...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

super olacak zaten anlamstim Angelina olmedi kursum siyirip geci

Hatta kurşun tam kafatasını delecekken 90° sola döndü kafatasının etrafından dönerek yoluna devam etti.

Biliyordum Fox'un bu sefer geçmişine inecekler

• ..eğlenceli fim izlenmeye değer
  • Bari farklı kişiyi oynatsalardı. Kadın ölmüş işte, sıyırması mı kalmış
  • güzel olabilir....
  • Arkadaşlar bende Wanted 1'in (türkçe) ses dosyası var.Filme nasıl entegre edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 17 Haziran 2009; 12:23:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Arkadaşlar bende Wanted 1'in (türkçe) ses dosyası var.Filme nasıl entegre edebilirim?

görüntüyü bsplayer ile aç sesi kıs
    sonra winampla sesi aç aynı anda başlat

• Angelina'yı nasıl geri getireceklerini merak ettim doğrusu.Ama ilk film çok güzeldi inşallah ikinciside öyle olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Analytical_1905

Angelina'yı nasıl geri getireceklerini merak ettim doğrusu.Ama ilk film çok güzeldi inşallah ikinciside öyle olur.

Bende merak ettim kafanın tam ortasına yedi kurşunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death Note

quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Analytical_1905

Angelina'yı nasıl geri getireceklerini merak ettim doğrusu.Ama ilk film çok güzeldi inşallah ikinciside öyle olur.

Bende merak ettim kafanın tam ortasına yedi kurşunu

Yani ya eğer ölmedi işte sıyırdı fln olursa bnce saçma olur.Çoğu arkadaşında da dediği gibi bnce Fox un çocukluğuna insinler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Death Note

quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Arkadaşlar bende Wanted 1'in (türkçe) ses dosyası var.Filme nasıl entegre edebilirim?

görüntüyü bsplayer ile aç sesi kıs
    sonra winampla sesi aç aynı anda başlat

Olay budur.
  • Bence Angelina ilk filmde öldü. Bu filmde ise bi hayali canlandırabilir. Mesela cocugun kabuslarına girebilir, Ona yön verebilir.

Çünkü başka türlü oynaması imkansız.

Gerci cok sacma bi filmdi. Hersey beklenir bu filmden.
  • Bu filmde de kurşunlar havada dans eder heralde.
  • angelina sız wanted a wanted demem arkadaş zaten ilk filmde herkes angelina yı cok beğendi rolü olsun filmdeki varlığı olsun ilk filmde öldügünde inanınki ben bile cok üzüldüm film sonuçta ama üzüldüm 2. filmde olmasını tekrar istiyorum olmazsa izlemem zaten
  • Filmi beyenmedim... Devam filminide neden çekiyorlar anlamadım. Yinede seyredicem ama beklentim çok düşük olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

Filmi beyenmedim... Devam filminide neden çekiyorlar anlamadım. Yinede seyredicem ama beklentim çok düşük olucak.

hayret wanted filmini izleyipte beğenmeyeni ilk defa görüyorum
  • bir sürü ucuk kaık konulu film izleyip beğenenler..wanted ı abartılı buluyor.. bence harika bir filmdi... ama ikincisini pek istemiyorum..genelde s.. yolar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.