Şimdi Ara

'Wanted 2' yolda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yönetmen Timur Bekmambetov, "Wanted 2"nin çekimlerine başlanacağını ve bu filmde yine Angelina Jolie'nin yer alacağını belirtiyor.Çekimlerin büyük ihtimalle sene sonuna doğru başlanacağını söyleyen Bekmambetov, Angelina Jolie'nin karakterini yeniden hayata döndüreceğini belirtiyor.Çekimleri Amerika, Hindistan ve Rusya'da gerçekleştirilecek film, 150 milyon dolarlık bütçeye sahip.2008'de vizyona giren "Wanted", dünya çapında 341.8 milyon dolarlık gişe hasılatı getirmişti.

Kaynak

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wanted 2: Büyük Dönüş

Efsanevi aksiyon filmi Wanted'ın devamı olan Wanted 2, nefes kesici aksiyon sahneleri ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla geri dönüyor.

Orijinal filmin kahramanı Wesley Gibson'ın hikayesini devam ettiren Wanted 2, gizemli bir suikastçı örgütünün tehlikeli dünyasına bir kez daha dalıyor. Wesley, kurşun geçirmez eğri atış tekniklerini öğrenmek ve amansız düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalacak.

Devam filminde James McAvoy, Angelina Jolie ve Morgan Freeman gibi orijinal oyuncu kadrosuna ödüllü aktör Common da katılıyor. Yönetmen Timur Bekmambetov'un imzası taşıyan Wanted 2, görsel efektleri ve heyecan verici anlatımıyla izleyicileri büyüleyecek.

Wanted 2, 2023'te sinemalarda gösterime girmeye hazırlanıyor. Bu sürükleyici aksiyon macerasını kaçırmayın ve Wanted'ın geri dönüşüne tanık olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Angelina Jolie Bakalım nasıl olucak Merakla olmasada bekliyorum.
  • Çok saçma sapan mantık hatalarıyla dolu bir filmdi birincisi.Şimdi ikincisi çıkacak bakalım ne gibi süprizler bizi bekliyo...Wanted,Jumper .. bu filmlerden yol olmaz :D
  • super olacak zaten anlamstim Angelina olmedi kursum siyirip geci
  • gereksiz.
  • Bakalım bu sefer neye yön verecekler. Havada adını yazıyomus Angelina tabancayla
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

super olacak zaten anlamstim Angelina olmedi kursum siyirip geci

Aynı sahneyi 2-3 kere izledim, pek sıyırıp geçmiş gibi değil.Direk girmiş ama çekilsin iyi olur
     'Wanted 2' yolda!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    Most Wanted 1.3 patch
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Photoshop ®

gereksiz.
    bence de
  • bu filmi izlediğimde pekte beğenmemiştim. ikincilerin genelde daha beter olduğunu var sayarsak, bir şey çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark Forest

bu filmi izlediğimde pekte beğenmemiştim. ikincilerin genelde daha beter olduğunu var sayarsak, bir şey çıkmaz

aynen
  • Zaten ölse şaşardım. Kimse Angelina'ya kıyamıyor.
  • 1.film harikaydı 2.film de harika olacaktır....zaten senaryoda 2.filmin yapılması için müsait
  • Film de oyunda aksiyon sevenler için harika idi
  • Birincisi güzeldi evet mantık hatası, abartma falan çoktu ama zevkle izledim. 2. de böyle olursa güzel olur.
  • Angelina Jolie kilo alsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Angelina Jolie kilo alsın.
    almasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akrepabi

quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Angelina Jolie kilo alsın.
    almasin

Yok yahu bu haliyle kemik torbası gibi.
  • İzlicez ve görecez
  • 1.filmi neden begenmediniz anlamadım.Bence güzeldi 2.de güzel olur umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry

Birincisi güzeldi evet mantık hatası, abartma falan çoktu ama zevkle izledim. 2. de böyle olursa güzel olur.

Bnde zevkle izledim eh ne de olsa olmayan şeyleri izlemek çoğumuz tarafından sevilir ve hayal gücümüzü artırırAma nasıl Angelina olur ya hayaletini fln mı koycaklarYani tmm Angelina çok iyi bir iş çıkarmış ama tekrar nasıl geri getireceklerini çok mrk ettim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.