Şimdi Ara

WandaVision | 2019 | Disney+ (Başladı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
9
Favori
12.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eee taşsız nasıl wandaya müdahale edecek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin kaderi finale bağlı kaldı gibi. Ya mükemmel olacak ya orta. Final ne kadar kötü olursa olsun kötü bir dizi statüsüne inmez.

    Yalnız sızan senaryoları okumadım ama okuyanlar şuana kadar gidişat sızan senaryoyla aynı demiş ve sızan senaryodaki finalde çok büyük bir olay yokmuş sanırım. Beklentimi istesem de düşüremiyorum ondan dolayı umarım hayal kırıklığı yaşamayız finalde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Eee taşsız nasıl wandaya müdahale edecek..

    Taş zaman taşı idi.Strange'in gücü taştan gelmiyor.Sadece filmlerdeki gibi zamanı geriye ve ileriye saramaz.Kendi filminde yenmiş elmayı eski haline getiriyordu.İnfinity war da farklı geleceklere gitmişti.Artık böyle şeyler yapamayacak.Ama strange hala çok güçlü.

  • Bakalım işi nasıl kotaracaklar. Karşıda taşlar olmadan evreni yeniden şekillendirebilen wanda var.

  • Bence yeni bir karakter gelmicek.
    wanda ben buraya nasil geldim bilmiyom felan diyodu. O yüzden biri yaptiriyo sandim ama kendisi yapmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    arkadaşlar aklıma bir teori geldi. wanda ile visionun güçleri aynı taştan geliyor. wanda kendi güçleri ile visionu taşın içinden geri getirdi. bedenini de sword getirdi. son bölümde birleştirebilirler gibi geliyor  
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt

    11:51 de beyaz vision hakkında çizgi romanlardan bilgi veriyor.

  • 8. Bölümde gözden kaçan bir detaydaha var sanki,


    Wandanın sword üssünden dönerken arabasında bulduğu not ve plan nerden gelmişti bunu vision mu yazdı nezaman yazmış ve neden oradaki yeri planlamıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bolumun 2 bucuk saat olacagi aciklandi. Hayirli olsun. Mepisto son sahnelerde gozukecek. Ama sinema filminde dr. Strangenin bas dusmani olacak ve film korku filmi olacak. Marta ya mepistonun adami yada wandayi mepistoya karsi koruyor aslinda. Strange son bolumde var. Spider man de olacakmis. Ucuncu kahramani bilmiyom ama amcam x-men evreninden biri olacak diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 27 Şubat 2021; 1:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Yanlış görmüşsünüz 8 bucuk saat olacağı açıklandı.
  • yani pandemide mecbur izleyecek bir şey olmadığı için izliyoruz.Fena değil ama ortalama bir dizi bence bu dönemde iyi gidiyor.Keşke dc şu işe girebilse de doğru düzgün içerik izleyebilsek bir şekilde.Çizgi romanda marvel evrenine çok daha fazla hakimim daha çok seviyorum fakat bu film dizi işlerinde dc evrenini destekliyorum kesinlikle.Evet çrde de zaten dc çok daha karanlık bir evren ama disney olduğu için işin içinde hep çocuk filmi çıkıyor ortaya ve bu da bana güzel gelmiyor şahsen , bu evrende biraz daha derin filmler de görmek istiyor insan şahsen ben çizgi romanlara çok hakim ve çok seven biri olarak böyle şeyler de görmek istiyorum.Gamorayı bir şekilde geçmişten getirdiler , anti-vision işine falan da girdiler vision da geri dönebilir gibi geliyor bana büyük ihtimalle yeni bir başlangıç işine girmeselerdi ıron man de bir şekilde dönerdi.E o zaman bu thanos ne yaptı ? bir hiç için gelip hiç için gitti.Cidden çok derin işlenebilecek karakterler var marvelda da dc kadar fazla olmasa da.Cidden istenirse watchmen tarzı bir filmi -örnek olarak- marvel da çekebilir , yeterki çocuk filmi yapmak istemesin disney.


    foxun Deadpool,Logan ve sonynin spidermanini ayrıca netflixin daredevil ve punisher yapımını ayrı tutuyorum onlar cidden kaliteydi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    yani pandemide mecbur izleyecek bir şey olmadığı için izliyoruz.Fena değil ama ortalama bir dizi bence bu dönemde iyi gidiyor.Keşke dc şu işe girebilse de doğru düzgün içerik izleyebilsek bir şekilde.Çizgi romanda marvel evrenine çok daha fazla hakimim daha çok seviyorum fakat bu film dizi işlerinde dc evrenini destekliyorum kesinlikle.Evet çrde de zaten dc çok daha karanlık bir evren ama disney olduğu için işin içinde hep çocuk filmi çıkıyor ortaya ve bu da bana güzel gelmiyor şahsen , bu evrende biraz daha derin filmler de görmek istiyor insan şahsen ben çizgi romanlara çok hakim ve çok seven biri olarak böyle şeyler de görmek istiyorum.Gamorayı bir şekilde geçmişten getirdiler , anti-vision işine falan da girdiler vision da geri dönebilir gibi geliyor bana büyük ihtimalle yeni bir başlangıç işine girmeselerdi ıron man de bir şekilde dönerdi.E o zaman bu thanos ne yaptı ? bir hiç için gelip hiç için gitti.Cidden çok derin işlenebilecek karakterler var marvelda da dc kadar fazla olmasa da.Cidden istenirse watchmen tarzı bir filmi -örnek olarak- marvel da çekebilir , yeterki çocuk filmi yapmak istemesin disney.


    foxun Deadpool,Logan ve sonynin spidermanini ayrıca netflixin daredevil ve punisher yapımını ayrı tutuyorum onlar cidden kaliteydi.

    foxun dofp ve first class filmleri de çok çok kaliteliler mcu filmlerinden çok daha iyiler





  • Evet onlar da vardı.Dofpı çok severim.Apocalypse hayal kırıklığı yaratınca xmeni unutmuşum komple.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Evet onlar da vardı.Dofpı çok severim.Apocalypse hayal kırıklığı yaratınca xmeni unutmuşum komple.

    iyi film sayısı / çıkan film sayısı oranına göre foxun x-men evreni disneyin mcu sundan önde bile diyebiliriz ama x-men in apocalypse ve dark phoenix (Gerçi bu film disneyin sabotajına ugradı.Film ilk başta 2 part olarak düşünülmüş.Adamlar filmi komple değiştirtmişler.Uzayda x-men vs skrulls savaşı olup mutantların uzayda mahrum kalması gibi olaylar olacaktı.O sırada fox-disney antlaşması oluyordu.Disney bunlara izin vermemiş.) filmleri beklentiyi karşılamayınca x-men filmleri komple görmezden geliniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 27 Şubat 2021; 11:29:50 >
  • mcu nun en iyileri kadar olamazlar ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm after credits dahil 50 dakika olacakmış. Geçmiş olsun arkadaşlar. Max 40 dakika bir şey izleyeceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwhiteee

    Ben diziyi ilk bölümden itibaren çok beğendim. Bazı kişiler çizgi romanlara sadık kalmadığı için kızdıklarını ve diziye çamur attıklarını düşünüyorum. İyi ki öyle yapmamışlar çünkü bazı birebir çevirilerde çizgi romanda ki ruhu sinemaya aktaramak çok zor olduğu için ortaya saçma sapan şeyler çıkabiliyor. Bence dizi uyarlaması bazı karakterlerin özelliğine sadık kalarak çok başarılı olmuş. Ayrıca bende çok isterdim şöyle Fringe gibi paralel evrenler falan ama bilemeyiz bence o kapı hala açık ileride olabilir.

    Kesinlikle katılıyorum . Dizi çok iyi gidiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

    Birbirimizi kandırmayalım. Dizi şu an çok sıradan bir şekilde devam ediyor. İlk 3 bölüm çok sıkıcıydı. Komedi konseptinde yapılmışlardı ama mimik oynatmadılar.4.Bölümde biraz hareketlendi dizi.5. bölümde çok sıkıcıydı ta ki son 30 saniyesine kadar.6. bölüm güzeldi. Çünkü Evan Peters üzerinden gitti. Acaba X-Men'deki Peter mı diye insanlar heyecanlanarak izledi.7.Bölümde ise hiç bir yerde görmediğimiz bir saçmalığa tanık olduk. Monica çok tırt bir şekilde süper güçlerine kavuştu. Ayrıca kadında süper kahraman karizması da yok.Captain Marvel'ın zenci hali.8. Bölümde ise Wanda'nın çocukluğuna indik. Hydra anılarını izledik. Biz bunları zaten üstü kapalı şekilde diğer MCU filmlerinde izledik.Duyduk.Hikaye ilerlemiyor.Sıkıştık kaldık.Yapılan yorumları görünce şok oldum. Ağlayanlar mı ararsın heyecandan titreyenler mi ararsın.

    Okuduğum en saçma ve üstün körü yorumlar dan biri olabilir. Siz istiyorsunuz ki full aksiyon olsun . Allah'tan senaryoyu yazanlar sizi dinlemiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Okuduğum en saçma ve üstün körü yorumlar dan biri olabilir. Siz istiyorsunuz ki full aksiyon olsun . Allah'tan senaryoyu yazanlar sizi dinlemiyor.



    Alıntıları Göster

    Hayır kardeşim full aksiyon olsun istiyen yok.Ama 1 hafta bekleyip 25-30 dakika izliyorsak bize beklemediğimiz bilmediğimiz şeyler sunmalı.8. bölüme geldik hikayeyi daha yeni açtılar.Haftaya da bitecek zaten.

  • Disney plus twitter hesabında 8. Bölümü lanse ederken 26 şubatta son iki bölüm kaldı finale yazmışlar buda 10. Bölüm olabilceğine yorulmuş bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.