Şimdi Ara

Wahl Tıraş Makineleri Çok İyi Fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
5
Favori
22.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watsonsta satılanla kıyaslanırsa hangisi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf4235 kullanıcısına yanıt
    2-3 yıl önce amazon.com'dan almıştım. bir kez traş oldum ve saçımda önden arkaya doğru çizgiler yaptı. daha da kullanmadım. bu modelin bıçağı kalitesiz olsa gerek.
  • Bölgede stok varsa o zaman mağazada da var midir? Ona göre gidip mağazadan almayı düşünüyorum.

• Sakal için hangisini tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

İki farklı color pro ürün var dikkat ettiyseniz ama fiyatları farklı. Anlayan var mı?
    Pahalı olan kablolu, ucuz olan şarjlı

• Bulunduğum bölgede ürünler mevcut isteyene sipariş gecebilirim. Gelirse size kargolarım

• Bilgilendirme için teşekkürler. 1 adet Wahl Color Pro Cordless alındı.

• Dün vatandan 130TL ye remington 5035 aldım. Yorumlar olumluydu. 3yıl garantili olmasıda cazip geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • folkeyno kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazın şarj süresi 10 saat diyor. Çok değil mi bu süre? Sanırım pili lityum ion pil değil. Ama fiyatı uygunmus baya. 1 saatte şarj olan pili ayrılabilir olan modelleri almak daha mantıklı sanki.

• 160 TL olandan sipariş verdim ama iptal edeceğim .Sanki diğeri daha profesyonel.Bu yüzden daha sağlamdır.Hem onda yan tarafta mandal da var.
  • bende 160 liralık modelden sipariş verdim ama diğer pahalı olan modelle tam olarak farkını anlayabilmiş değilim. detaylı bilgi sahibi olan var mı acaba?

• Pahalı olan aslında bu linkteki makine.Oraya yanlış görsel koymuş Carrefour.
    wahlglobal.com
    Wahl - Turkey - Kişisel Bakım ve Stil - Saç Sakal Tıraş Makineleri - 79300-1616 ColorPro
    http://wahlglobal.com/turkey/wahl/kisisel-bakim-ve-stil/sac-sakal-tiras-makineleri/79300colorpro.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan07 -- 1 Mayıs 2020; 11:43:5 >

• 272 lira olan modelin ne artısı var? Fotoğrafı birebir aynı. Bizim bölgede Hybrid Led ve 272 lira olan model var.
  • 064 kullanıcısına yanıt
    Ürün henüz ulaşmadı. Dün almıştım.
    Benim aldığım kablolu. Kablosuzlar hakkında genel olarak performans sorunu yaşanıyormuş onun için tercih ettim.

www.vatanbilgisayar.com
    Remington HC5035 saç kesme makinesi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Remington HC5035 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/remington-hc5035-color-cut-sac-kesme-makinesi.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• geçen gün migrostan aldığım wahl groomsman tras makinesiyle 1 2 kez kullanım sonrası makineyi banyo dolabına kaldırdım. 15 gün kadar sonra bıcak kısımlarında paslanma meydaba gelmiş. garantiye gönderdim ücret iadesi yapıldı. wahl olduğuna bakmayın üst düzey detailer vs gibi ürünler hariç bence beş para etmez.
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    watsonsta satılan 139tl olan cihaz için yapılan yorumlara bakılırsa vidasında gevşeve vs. kronik sorunu var.
    kendi kendine tıraş olmak isteyenlerde bence yarım kilo ağırlığında ve kablolu makine tercih etmesin.
    burdaki hibrit olan ve diğer kablosuz olanın yorumları çok iyi.
    bende Wahl Color Pro Cordless sipariş verdim. şuan stok yok yazıyor. inşallah gönderirler.
  • folkeyno kullanıcısına yanıt
    Ilk konusu acilinca alip almamakta cok tereddut etmistim.Üşenip almamistim.Hayatimin kritik anlarindan biriymis altin gibi degerlendi meret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde varmı stok olan yer arkadaşlar ?

• Carrefour iptal eder bence. Sabıkası kabarık bu konuda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.