sony ericssona telefon ettim ulaşamadım.forumda w880i konusunu 1.2 sayfada bulamadım bulsam da acil cevap lazım. w880i aldım içinde hande yener mande yener bir sürü şarkı var acaba bu promosyon falan mı yoksa telefon kullanılmış mı bilgisi olan var mı?
şimdi alışveriş sitelerinde gördüm 100 şarkı hediye diye biraz panik yaptım kusura bakmayın
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
promosyon olamsı lazım ben w800 aldığımda da vardı içinde bişeyler..yükle geliyor sony ericssonun hediyesi
Başka kullanıldığına dair ip uçları yoksa promosyondur.
konuşma süresine falan bak onlar normalse promosyondur konuşma süresine >*<<*<* dan servis testlerine gir ordan bak
promosyondur değil,promosyon m.sandal,hepsi,tarkan falanda var
Promosyon
zaten teli açmış olamazlar hafıza kartına atıyorlar ki şarkıları Ama korsan değildir.....
tamam arkadaşlar teşekkürler.hani alır almaz geri götüreyim diye acilen bir konu açmak zorunda kaldım ama yukarıda yazdığım gibi alış veriş sitelerini inceleyince öyle olduğunu gördüm.
bir de bu telefonun neden doğru düzgün temel başlığı yok ki? donanımhaberin incelemesi var ama o genel başlık sayılmaz insanlar genelde inceleme ilk olduğu için telefon yerine inceleme hakkında yorumlarda bulunmuş. bir başlık daha var w880 tanıtıldı diye onda da herkes ne kadar çirkin olduğunu söylemiş o kadar.(resimlerden görüldüğü gibi değilmiş.) fazla kullanıcısı olduğunu sanmıyoruma ama ana başlık yine de faydalı olur sanırım.