Şimdi Ara

w880i nin içinde şarkılar var, kullanılmış olabilir mi?(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony ericssona telefon ettim ulaşamadım.forumda w880i konusunu 1.2 sayfada bulamadım bulsam da acil cevap lazım.
    w880i aldım içinde hande yener mande yener bir sürü şarkı var acaba bu promosyon falan mı yoksa telefon kullanılmış mı bilgisi olan var mı?

şimdi alışveriş sitelerinde gördüm 100 şarkı hediye diye biraz panik yaptım kusura bakmayın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• promosyon olamsı lazım
    ben w800 aldığımda da vardı içinde bişeyler..yükle geliyor sony ericssonun hediyesi
  • Başka kullanıldığına dair ip uçları yoksa promosyondur.
  • konuşma süresine falan bak onlar normalse promosyondur konuşma süresine >*<<*<* dan servis testlerine gir ordan bak
  • promosyondur değil,promosyon
    m.sandal,hepsi,tarkan falanda var
  • Promosyon

zaten teli açmış olamazlar
    hafıza kartına atıyorlar ki şarkıları
    Ama korsan değildir.....
  • tamam arkadaşlar teşekkürler.hani alır almaz geri götüreyim diye acilen bir konu açmak zorunda kaldım ama yukarıda yazdığım gibi alış veriş sitelerini inceleyince öyle olduğunu gördüm.

bir de bu telefonun neden doğru düzgün temel başlığı yok ki? donanımhaberin incelemesi var ama o genel başlık sayılmaz insanlar genelde inceleme ilk olduğu için telefon yerine inceleme hakkında yorumlarda bulunmuş.
    bir başlık daha var w880 tanıtıldı diye onda da herkes ne kadar çirkin olduğunu söylemiş o kadar.(resimlerden görüldüğü gibi değilmiş.)
    fazla kullanıcısı olduğunu sanmıyoruma ama ana başlık yine de faydalı olur sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.