ya benim telefonum w810i ve bu problem oldu bnde yaklasik 10 dkka once direk nete yazdim burasi cikti ve anlattiklarinizdan hic bisi anlamadim nolur yardimci olun ne yapicam ben en bastan pc ye mi baglicam telefonu gerci gormuyo artik pc netten programmı indircem , indirceksem nası yapcamn ne olur bi bakin ya smdiden teskkrler..
quote:
Orjinalden alıntı: furkanerdo
ya benim telefonum w810i ve bu problem oldu bnde yaklasik 10 dkka once direk nete yazdim burasi cikti ve anlattiklarinizdan hic bisi anlamadim nolur yardimci olun ne yapicam ben en bastan pc ye mi baglicam telefonu gerci gormuyo artik pc netten programmı indircem , indirceksem nası yapcamn ne olur bi bakin ya smdiden teskkrler..
benim telefonda açma tuşuna basınca beyaz ekran geliyor ne logo ne bişey nasıl çözcem yardım edin garantiside bitti yaa
Faruk Hocam, Konudaki problem benimde başıma geldi yanlız cihazım w850. İpucu verir yada yardım edersen çok işime yarayacak....?
Benimde başıma gelmişti. Program fln denemedim. Garantiye yolladım çözdüler. Bence varsa garantisi git yoksa telefoncuya sonra teli düzeltim derken iyice gider...
Servise yolladım ben de şu an serviste. Yeni cihaz ile değişim yapılacak. Ama sadaca içi, kapağı aynı kalacakmış Güya sfır makine verip de 2 yıl daha garantiden faydalanamıcam. Neyse telefonum gelsin de hele
dediklerini yaptm telefonum düzeldi ama smdide simi taktıktan sonra pini giriorm ardindan configuration error.please contack your network operator or service center diyor ve tel acilmiyor..
yani tel hala calismiyor
hocam bu yedeği nası alıyoruz ben göremedim
w200i de read gdfs tuşu ile yapılıyordu w810i de geçerli mi bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme