Şimdi Ara

w810i açılmıooooooooooo YARDIMMMM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
7.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ARKADAŞIM TELEFONUN CIDINA GÖRE MAİN FS CUSTOM DOSYALARINI TEKRAR YÜKLE AÇILIR İMZAMDA K 790 NA YÜKLENİLDİĞİ GİBİ

aynı olayı yaptım hemen cözüldü tavsiye ederim

bu arada farukkk hocam galiba alıntı bare alıntı falan diyin yahu alıntı olduguna vardıgım kanı cok benzerini daha önce görmüstüm ve resimde püskürtme aracıylan falan silinen bölümler gördüm

yine yazmadım alıntı yazın diye ama resimdeki setooldaki misc file bölümündeki dosyanın adresi benim pcdeki dosyalarım olduğu yerdir m:\w810i\custom\ diye gidiyor :)

• arkadaşlar gdfs nedir?ne işe yarar?bana da bir kez ekran gidip gelmesi olmuştu.bi ara çok fazla oyun yüklemiştim.bi gün ilk önce oyunlar ve uygulamalar klasörü açılmadı akşamına da telefonun ekranı gidip geliyordu.servise verdim sonra düzeldi.bildiğim kadarıyla ilk yazılım güncellemesi için ücret almıyorlar fakat sonrakiler için ücret alıyorlar.bir daha böyle bir olayın başıma gelmemesi için ne yapmalıyım?bu gdfs denen şenye nasıl bulaşmamam gerekir?bilgilendirirseniz sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sener35

arkadaşlar gdfs nedir?ne işe yarar?bana da bir kez ekran gidip gelmesi olmuştu.bi ara çok fazla oyun yüklemiştim.bi gün ilk önce oyunlar ve uygulamalar klasörü açılmadı akşamına da telefonun ekranı gidip geliyordu.servise verdim sonra düzeldi.bildiğim kadarıyla ilk yazılım güncellemesi için ücret almıyorlar fakat sonrakiler için ücret alıyorlar.bir daha böyle bir olayın başıma gelmemesi için ne yapmalıyım?bu gdfs denen şenye nasıl bulaşmamam gerekir?bilgilendirirseniz sevinirm

ilk sayfada anlatıtığım şekilde yazılım yüklemen gerekiyor
  • faruk arkadaşım benim setool2lite çalışmıo senin dediklerini yapıorm sonra add'e basıorm setool2lite kapanıo.bi yardımcı olabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthkrpk

faruk arkadaşım benim setool2lite çalışmıo senin dediklerini yapıorm sonra add'e basıorm setool2lite kapanıo.bi yardımcı olabilirmisin

imzamda yazılım depomda yedek setolü dene bakalım olmazsa başka bilgisayarda dene windowsunda sorun olabilir
  • Bende yanlış model patch yükledigimde aynısı olmustu o zaman bende update programı kullandım düzelttim
    fakat tamamen kapandıgında hiç açılmadıgında napsan boş .. gfds yedegin yoksa
  • Arkadaşlar meraba.. benim elimdede bi 810 var.. telefon hiçççç açılmıyo.. sadece şarj aletini taktığımda ikaz lambası 2 3 saniye yanıyo bi de ekran beyaz olup geri kapanıyo.. sizce bu telefon hayata dönermi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: memethemyn

Arkadaşlar meraba.. benim elimdede bi 810 var.. telefon hiçççç açılmıyo.. sadece şarj aletini taktığımda ikaz lambası 2 3 saniye yanıyo bi de ekran beyaz olup geri kapanıyo.. sizce bu telefon hayata dönermi..

ilk sayfadan TELEFONUN CIDINA GÖRE MAİN FS CUSTOM DOSYALARINI TEKRAR YÜKLE AÇILIR İMZAMDA yazılım depomda w 810 main fs ve custom mevcut YÜKLENİLDİĞİ GİBİ

• quote:

quote:

Arkadaşlar meraba.. benim elimdede bi 810 var.. telefon hiçççç açılmıyo.. sadece şarj aletini taktığımda ikaz lambası 2 3 saniye yanıyo bi de ekran beyaz olup geri kapanıyo.. sizce bu telefon hayata dönermi..

ilk sayfadan TELEFONUN CIDINA GÖRE MAİN FS CUSTOM DOSYALARINI TEKRAR YÜKLE AÇILIR İMZAMDA yazılım depomda w 810 main fs ve custom mevcut YÜKLENİLDİĞİ GİBİ

ok hemen deniyorum..

• quote:

quote:

quote:

ok hemen deniyorum..

sonucu bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ok hemen deniyorum..

sonucu bekliyorum

@farukkk

Hocam malesef yapamadım.. aslında bu işlere hiç yabancı değilim.. daha önce çok attım full format ama bu defa durum farklı.. telefonda hayat yok:(.. telefonun verdiği tek tepki sarja takınca IR ledin bi iki saniye yanıp sönmesi..

• memethemyn

bu işlemleri uygula olacaktır

Bununla beraber SETOOL; XS++ vb hiçbi pro telefonu tanımıyor işlem yapmıyor ise işte önce açıklama sonra çözüm :

Açıklama:

Kırmızı ışığın yanıp sönmesi; bunun sonunda telefon açılmaması ve programlarla işlem yapamamanın bilinen 2 sebebi vardır..

1- Pil zayıf olmasada; düşük pilde telefon kendini başlatamaz..

2- EROM sorunu: Extended Rom; bazı zamanlar genel olarak telefonlarımızı flashladığımız zamanlardan sonra Bazı hatalara sebebiyet verebilir ya da erom ölmüş olabilir..

NOT: db2020 cid52 ( dahil) lere kadar olan telefonlar içindir. cid53 ile setoolda henüz işlem yapılamamaktadır !

Çözüm :

+ Öncelikle %100 dolu bir batarya ile telefonu açmayı deneyin..
    Eğer açılmazsa ;

Setool v1.11 programını çalıştırın..

Phone Type 'da telefon modelinizi seçin..
    IDENTIFY tuşuna basın..
    C tuşu yerine 2ve5 tuşuna aynı anda basıp telefonu PC ye bağlayın.
    Telefon bilgileri ekrana gelecektir.
    Daha sonra programdan çıkıp telefonu açmayı deneyin..

Eğer setool telefonu tanıdığı halde daha sonra açmaya çalıştığınızda açılmıyor ise;

Dolu batarya ile TELEFONU ONARACAKSINIZ !

Bunun için ;

1-Setool'u çalıştırın.
    2- UNLOCK/REPAIR tuşuna basın
    3- Pili yeniden takın ( çıkartıp takınız)
    4- 2ve5 tuşuna aynı anda basarak telefonu bağlayınız.
    5- Setool telefonu onaracaktır. İşlem tamamlanana kadar bekleyiniz.

Kolay gelsin..

• @farukkk

hemen deniyorumm.. batarya yarımdı. şimdi şarja takıyorum telefonu.. inşallah olur... teşekkürler.. sonucu sana bildiririm..

edit: batarya yarım değilmiş.. 26% da idi.. bataryayı başka bi telefonda şarj ediyorum;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memethemyn -- 22 Haziran 2008; 15:47:42 >
  • quote:

@farukkk

hemen deniyorumm.. batarya yarımdı. şimdi şarja takıyorum telefonu.. inşallah olur... teşekkürler.. sonucu sana bildiririm..

edit: batarya yarım değilmiş.. 26% da idi.. bataryayı başka bi telefonda şarj ediyorum;)

bekliyorum
  • Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visitwww.setool.net and buy FULL.

ChipID:8040,EMP protocol:0301
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:49
    Speed:921600
    Flash ID check:897E
    Flash props sent ok
    OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:354************ CERT:RED
    FLASH CID:49 COLOR:RED
    no ack during gdfs_readvar !
    Can't read SCRC unit
    Elapsed:52 secs.
    Elapsed:52 secs.

@farukkk

dediklerini sırayla yaptım.. üstteki yazılar çıktı.. bu noktadan sonra telefona main ve fs dosyalarını yüklemem gerekiyomu.. gaiba doğru yoldayım

telefona main ve fs yükleyemedim..galiba telefonun GDFS denilen dosyası hata görmüş.. FATAL error veriyo telefon..

@farukkk

senin imzanda olan sitede bi GDFS dosyası buldum ama telefona uygulamadım.. telefonun orjinal GDFS dosyası da yok.. bu şekilde bi çözümü varmı telefonun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memethemyn -- 22 Haziran 2008; 21:58:28 >

• quote:

memethemyn

bu işlemleri uygula olacaktır

Bununla beraber SETOOL; XS++ vb hiçbi pro telefonu tanımıyor işlem yapmıyor ise işte önce açıklama sonra çözüm :

Açıklama:

Kırmızı ışığın yanıp sönmesi; bunun sonunda telefon açılmaması ve programlarla işlem yapamamanın bilinen 2 sebebi vardır..

1- Pil zayıf olmasada; düşük pilde telefon kendini başlatamaz..

2- EROM sorunu: Extended Rom; bazı zamanlar genel olarak telefonlarımızı flashladığımız zamanlardan sonra Bazı hatalara sebebiyet verebilir ya da erom ölmüş olabilir..

NOT: db2020 cid52 ( dahil) lere kadar olan telefonlar içindir. cid53 ile setoolda henüz işlem yapılamamaktadır !

Çözüm :

+ Öncelikle %100 dolu bir batarya ile telefonu açmayı deneyin..
    Eğer açılmazsa ;

Setool v1.11 programını çalıştırın..

Phone Type 'da telefon modelinizi seçin..
    IDENTIFY tuşuna basın..
    C tuşu yerine 2ve5 tuşuna aynı anda basıp telefonu PC ye bağlayın.
    Telefon bilgileri ekrana gelecektir.
    Daha sonra programdan çıkıp telefonu açmayı deneyin..

Eğer setool telefonu tanıdığı halde daha sonra açmaya çalıştığınızda açılmıyor ise;

Dolu batarya ile TELEFONU ONARACAKSINIZ !

Bunun için ;

1-Setool'u çalıştırın.
    2- UNLOCK/REPAIR tuşuna basın
    3- Pili yeniden takın ( çıkartıp takınız)
    4- 2ve5 tuşuna aynı anda basarak telefonu bağlayınız.
    5- Setool telefonu onaracaktır. İşlem tamamlanana kadar bekleyiniz.

Kolay gelsin..

farukkk hocam bende de beyaz ekran sorunu oluştu şu anda daha önce yüzlerce kez yazılım atmıştım sorun yoktu fakat şimdi sonyericsson logosundan sonra beyaz ekran geliyor 2 sn arayla yanıp sönüyor .
    yukarıdaki yazdıklarınıda yaptım fakat programda "Can't read SCRC unit " hatası veriyor. nedir bu SCRC?

yardımların için teşekkürler

• infrared

rica ederim arkadaşım
  • farukkk hocam sağolda bu SCRC hatası nedir. telefon beyaz ekranda kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: infrared

farukkk hocam sağolda bu SCRC hatası nedir. telefon beyaz ekranda kaldı

yazılım yükleyince düzelmiyorsa sorunun donanımsal olma ihtimali büyük
  • tamam hocam teşekkürler.
    servise verdim bugün çünkü hiçbir şekilde yapamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.