Şimdi Ara

w810i açılmıooooooooooo YARDIMMMM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
7.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bi çok şey denedim.. gdfs hakkat berbat bişi.. servise gönderecem telefonu bi faturaasını bulayım da.. hangi sservise yolladın tlfonu??

başka bi gdfs yükledim pls waitte kalıodu, patch vs de kar etmedi.. ben de tekrar write gdfs dedim.. şimdi ilk hali gibi beyaz ekranda kalıo.. bi sorun olmaz umarım garanti konusunda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops_

valla bi çok şey denedim.. gdfs hakkat berbat bişi.. servise gönderecem telefonu bi faturaasını bulayım da.. hangi sservise yolladın tlfonu??

başka bi gdfs yükledim pls waitte kalıodu, patch vs de kar etmedi.. ben de tekrar write gdfs dedim.. şimdi ilk hali gibi beyaz ekranda kalıo.. bi sorun olmaz umarım garanti konusunda..

garantide sorun olmaz
  • ya bişi duydum, kvk se'lere teknik servis hizmeti vermiomuş diye?? doğru mudur??
  • quote:

ya bişi duydum, kvk se'lere teknik servis hizmeti vermiomuş diye?? doğru mudur??

Doğrudur. KVK Teknik Servis vermiyor SE'lere.
  • Sn farukkk

Bir patch uygulaması ile bende beyaz ekrana dustum ve bahsettiginiz yontemi uygulayarak telefonu yeniden actım. Daha oncede 05 ver kullanıyordum. Gerekli Dosyaları 05_Custom dosyasına yukledim demissiniz, neler yuklemistiniz ?

Cok tesekkurler.
  • arkadaşlar, sonyericssona mail attım.. kvk yerine hangi servise götürebilirim dedim. asya ya da genpaya verebilirsiniz dediler. yarın arıyıcam bunlardan birini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Sn farukkk

Bir patch uygulaması ile bende beyaz ekrana dustum ve bahsettiginiz yontemi uygulayarak telefonu yeniden actım. Daha oncede 05 ver kullanıyordum. Gerekli Dosyaları 05_Custom dosyasına yukledim demissiniz, neler yuklemistiniz ?

Cok tesekkurler.

ses dosyalarını yani akustiği
  • quote:

valla bi çok şey denedim.. gdfs hakkat berbat bişi.. servise gönderecem telefonu bi faturaasını bulayım da.. hangi sservise yolladın tlfonu??

kendi servisine (genpa) taaa yurtdışından geliomuş bu durumlarda teller..
  • arkadaşlar yaptım her dediğinizi ama 1 saate yakın bi süredir ready demesini bekliyorum aletin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Buraq-

arkadaşlar yaptım her dediğinizi ama 1 saate yakın bi süredir ready demesini bekliyorum aletin ?

ready demeyecekki elapsed second yazınca işlem tamamdır sen usb kabloyu

tanıtamamış olabilirsin bu işlem takribi 15 dakika sürer
  • elapsed 13 seconds diyo fakat ready butonu aktif değil :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Buraq-

elapsed 13 seconds diyo fakat ready butonu aktif değil :S

pm attım bu yukarıdaki konuyu iyice okumanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Nisan 2008; 0:55:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Sağolasın arkadaşım, gfx ve flash temalar yüzünden hem yavaşlayan bugünse açılmayan telefonu tarif ettiğin gib flashlayınca açıldı.
  • aynı olay başıma geldi k530i kullanıyorum acil yardım :(
  • telefon açılıyor fakat configuration eror veriyor. başka bi telefon aradığı zaman ben görebiliyorum fakat menülere falan giremiyorum ekranda configuration error diyor anlamadım yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockimsi -- 8 Nisan 2008; 1:46:37 >
  • custom dosyası attım ve düzeldi çok şükür kafayı yiyodum yaa :) yalnız k530'unkini bulamadığım için mecburen w810i custom dosyası attım, bazı ikonlar farklı, msj atarken türkçe karakter kullanamıyorum artık ve tel modelini w810 olarak görüyor.. k530i custom dosyası olan varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockimsi -- 8 Nisan 2008; 19:45:37 >
  • w810i .mbn ve .fbn uzantılı ana dosyaları elinde olan var mı arkadaşlar?

cid50 için write gdfs yapıcam.
  • alıntı yazabilirdin faruk ayrıca yurtdışından Gelen her teli Açarız :)
  • Bu yöntemle flash attım ama telefonum yurtdışında gelme idi ve artık hiç açılmıyor.

Bu durumdan kurtulmanın yolu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ARKADAŞIM TELEFONUN CIDINA GÖRE MAİN FS CUSTOM DOSYALARINI TEKRAR YÜKLE AÇILIR İMZAMDA K 790 NA YÜKLENİLDİĞİ GİBİ

aynı olayı yaptım hemen cözüldü tavsiye ederim

bu arada farukkk hocam galiba alıntı bare alıntı falan diyin yahu alıntı olduguna vardıgım kanı cok benzerini daha önce görmüstüm ve resimde püskürtme aracıylan falan silinen bölümler gördüm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.