Şimdi Ara

w810 sms sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonda en çok sms özelliğini kullanıyorum. o yüzden smslerimin sayısı bayağı fazla. ama telefon sürekli çok fazla mesaj var sil diye bir hata veriyor. sanırım en fazla 100 sms bulunabiliyor.

bunun çözümü için yapılabilecek bir şey var mı?

forumda baktım aradım cevap bulamadım. dandik telefonlar bile sınırsız mesaj saklıyabiliyor. bu telefon neden böyle anlayamadım.

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• bilgisi olan yok mu arkadaşlar???
  • w810 da hafıza kartına kopyalama olması lazımdı yada yoksa bilgisayarına myphone explorer yükle mesajlarını orada kaydet

Orjinalden alıntı: cassio10

w810 da hafıza kartına kopyalama olması lazımdı yada yoksa bilgisayarına myphone explorer yükle mesajlarını orada kaydet

hocam sağol explorer cidden işe yarıyor ancak benim istediğim hafıza kartına kopyalama işi.
    bunu acaba telefonla nasıl yapıldığını bilen biri anlatabilir mi?

tekrardan teşekkürler...
  • Eski bir W810i ve 5000 sms kullanıcısı olarak telefondan yana tek sıkıntım buydu benim de Malesef böyle bir seçenek yok. Bir ara patch'i çıkıcak falan deniyordu ama ne oldu bilmiyorum. Ki zaten çıksa da benim işime yaramayacaktı çünkü telefonum Cid 50'ydi

• quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Eski bir W810i ve 5000 sms kullanıcısı olarak telefondan yana tek sıkıntım buydu benim de Malesef böyle bir seçenek yok. Bir ara patch'i çıkıcak falan deniyordu ama ne oldu bilmiyorum. Ki zaten çıksa da benim işime yaramayacaktı çünkü telefonum Cid 50'ydi

çok sağol arkadaşım. en azından böyle bir mesele olmadığını öğrendim. bize de kaderimize razı olmak düşer...

• kardeşim ne saklıyon mesajları ben okuduktan sonra önemli mesaj değilse silerim
    D600 DE BLUETOOTH SORUNU
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malasef bende aynı sorunu yaşıyorum bu telefonun en kötü yanı bu msj yazarken insanı delirtme noktasına getiriyor

• Yokmu bunun bi çözümü ya telefonu alalı 2 gün oldu bu özelliği dışında çok hoşuma gitti ama telefon mesaj kaydedemio. Önceden 6630 um vardı hiç böyle bi proplem yoktu. Ya hayır daha telefon hafızasıda hafıza kartıda boş denecek durumda. Ama sms lerin boyutu sınırlandırılmış
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.