Arkadaşlar bilgisayarımı formatladım geçenlerde ama İngilizce olarak kaldı. forumlarda takip ediyorum Türkçeleştirme konularını ama ben bir türlü beceremedim ne bir download ne başka bir şey ne yapabilirim Türkçeleştirmek için? Asus N56vz kullanıyorum
Windows display language: Unavailable in this edition of Windows UYARISI VAR
bigboss_3x
kullanıcısına yanıt
Windows'un dilini değiştiremessin tabiki . Windows'u kurarken sorar hangi dilini klavyeyi kullanacağınızı anca o esnada seçilir değiştirilir başka yöntemi yok . Varsa abuk subuk yamalar ve sorun yaratır.
quote:
Orijinalden alıntı: ILosMasTeR yandık ozman Windows'un dilini değiştiremessin tabiki . Windows'u kurarken sorar hangi dilini klavyeyi kullanacağınızı anca o esnada seçilir değiştirilir başka yöntemi yok . Varsa abuk subuk yamalar ve sorun yaratır.
:/ baştan format at diyorsunuz yani ? :(((
quote:
Orijinalden alıntı: bigboss_3x
quote:
Orijinalden alıntı: ILosMasTeR yandık ozman Windows'un dilini değiştiremessin tabiki . Windows'u kurarken sorar hangi dilini klavyeyi kullanacağınızı anca o esnada seçilir değiştirilir başka yöntemi yok . Varsa abuk subuk yamalar ve sorun yaratır.
:/ baştan format at diyorsunuz yani ? :(((
dil paketi yükleyebilirsin ama oda tam türkçe olmuyor hatalar ve başlangıç eski dilde kalıyor eğerki yükseltme olan w8 ise şunu yapabilirsin,tamamen türkçe bi w7 indir kur geçiçi olarak ondan sonra onun nüzerine baştan w8 indir türkçe iner zaten onun üstüne türkçe kurulum olur işinide çözer inşallah hatta türkçe w8 bulup senin orjinal keyi girszende olur herhalde