Bildirim
SAMSUNG B310E OYUN NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ACİL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
KİMSE YOK MU YARDIMCI OLABİLECEK -
Beyler help meee 😟
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
[simage][/simage] bi yardım ya
GÜNCEL -
Biraz gec oldu ama o telefona oyun atilmaz hocam :)
yapma be bende askere gideceğim aynı konuya bakıyordum
-
Böyle bir konuya yazdığımı bile unutmuşum, başkası yazmıştır diyordum
Arkadaş bizi trollemis galiba, ya da ciddi mi bilemedim?
Siz de kafa buluyorsanız komik, ciddiyseniz daha da komiksiniz.
Ayrıca "-de" ayrı yazılır. "Ben de askere gideceğim." gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum biraz... Tamam, baya bir geç gelen bir cevap olacak ama. şunu deneyebilirsin sadece oyunu atma aynı şekilde javanın exesini de at ayrı bir klasöre yani şöyle bir örnek:
Simgeler:[K#]: Klasör [ve sayısı] [>]: Yelkenler Fora :) [/>/]: İleri [>/K#/>]: buradan
Oyunlar/>/[K1]Oyunlar,[K2]:Java [>/K1/>]/[K]Oyunİsmi2: YüklemeEkranı [/>/]/Oİ2YE.Jar
Aynı şekilde bu yöntemle .apk, ve benzeri bütün yükleme paketlerini ekleyebilirsin, küçükken rastlantı olarak birazda merakla bulduğum yöntemdir, şahsen apk dosyalarının java destekli olduğunu keşfedince acaba javanın exe dosyasını atarsam çalışır mı diye merak etmiştim ve çalışmıştı da ve hemen ilk denediğim şey telefona angry birds yüklemek oldu apk dosyasını açar açmaz ekran karşımda duruyor ve oyunun müziği çalıyordu... Tabi ki, platform uyumsuzluğundan dolayı 3 veya 4 saniye içinde çalışmayı durdurdu yazıyordu :)
-
Hocam askere gittiim geldiim telefonu bile sattımquote:
Orijinalden alıntı: SuperXlarge9
Biliyorum biraz... Tamam, baya bir geç gelen bir cevap olacak ama. şunu deneyebilirsin sadece oyunu atma aynı şekilde javanın exesini de at ayrı bir klasöre yani şöyle bir örnek:
Simgeler:[K#]: Klasör [ve sayısı] [>]: Yelkenler Fora :) [/>/]: İleri [>/K#/>]: buradan
Oyunlar/>/[K1]Oyunlar,[K2]:Java [>/K1/>]/[K]Oyunİsmi2: YüklemeEkranı [/>/]/Oİ2YE.Jar
Aynı şekilde bu yöntemle .apk, ve benzeri bütün yükleme paketlerini ekleyebilirsin, küçükken rastlantı olarak birazda merakla bulduğum yöntemdir, şahsen apk dosyalarının java destekli olduğunu keşfedince acaba javanın exe dosyasını atarsam çalışır mı diye merak etmiştim ve çalışmıştı da ve hemen ilk denediğim şey telefona angry birds yüklemek oldu apk dosyasını açar açmaz ekran karşımda duruyor ve oyunun müziği çalıyordu... Tabi ki, platform uyumsuzluğundan dolayı 3 veya 4 saniye içinde çalışmayı durdurdu yazıyordu :)
-
Reis dediklerinden hiç birşey anlamadım exe yi nasıl bulacaz jad jar buluyor da exe diye birşey yok kod yazmışsın kod olarak değilde rica etsem yazı olarak açarmısın askere gidecem az kaldı benimde şimdiden teşekkürler )
banada acil yardım lazım benimki de samsung b310e jar veya jad a desteklenmiyor hatası veriyor biri bana yardım etsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- vietnam malı telefonlar güvenilir mı
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- çok fazla hatalı kilit açma denemesi
- samsung ses arttırma kodu
- samsung ses yükseltme
- note 20 vs note 20 ultra
- kamerası en iyi telefonlar
- samsung s22 özellikleri
- samsung en son model 2023
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X