Bildirim
w8 açılışta yavaşlama disk kullanımı %100
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bütün driverları güncelle, windowsun indexleme özelliğini devre dışı bırak. -
quote:
Orijinalden alıntı: a1kalite34
Bütün driverları güncelle, windowsun indexleme özelliğini devre dışı bırak.
hocam intel graphics driverini bilerek güncellemiyorum çünki güncelleyince ekran parlaklığı ayarlanmıyor kısık şekilde bugta kalıyor. Böyle olan herkes haliyle eski sürücüye geri dön diyerek düzeltiyor yani o driveri güncellemedim.
birde indexden kastınız nedir? -
-
quote:
Link
hocam windows search hizmetini zaten durdurmuştum. ek olarak o edb dosyasını sildim 70mblık bişeymişti zaten.. sanırım çözüm olmayacak bu -
Virüs programını varsa kaldır
Bu pogramı indirip bilgisayarını taratıp-temizlet -
Orijinal mi Windows ve kaç bit ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Virüs programını varsa kaldır
Bu pogramı indirip bilgisayarını taratıp-temizlet
Hocam format atmadan öncede avaat vardı ozaman dorun yoktu ve şimdide onu kullaniyorm. Yinede deneyecgm.
W8single launguage 64bit
@mrcanobr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam index çözer büyük ihtimalle.
Bilgisayarımı açın işletm sisteminizin yüklü olduğu partition'a sağ tıklayıp özellikleri açın en altta index bilmem ne yazar onun tikini kaldırın uygulayın alt dosyalar içinde sorar çıkarken onada evet dediniz mi tamamdır.
@samtiger
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X