Şimdi Ara

Windows yüklü SSD varken windows yüklü HDD'den veri almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopta kendinden gelen HDD vardı. Fotoğraf, video, belgeler vs her şey içinde. Yeni SSD aldım. acil olarak eski HDD'mi çıkarıp yeni SSD'yi takıp win10 kurup bir hafta sorunsuz kullandım. Şu an eski HDD içindeki verilere ulaşmam gerekiyor ve pratik olsun diye HDD carry alarak hem SSD hem HDD kullanmak için taktım. Pc açılınca C diski sorunsuz şekilde SSD üzerinden çalışıyor. Fakat D diskinde HDD görmesine rağmen dosyalara ulaşamıyorum. Bir süre sonra da D diski sürücüler arasında görünmüyor. Aynı anda kullanmak için ne yapmam gerekir? HDD sonradan görmediği için çıkartmalı mıyım laptopa zarar verir mi?

• Merhaba,

"Fakat D diskinde HDD görmesine rağmen dosyalara ulaşamıyorum" konusunu biraz açar mısınız, disk kullanımda ama boş mu gözükmekte?

Bu Bilgisayar penceresinden bir ekran görüntüsü paylaşarak cevaplayabilirseniz daha faydalı olur kanaatindeyim.

• Windows yüklü SSD varken windows yüklü HDD'den veri almak

Bu şekilde görünüyor. Ama D içinde yer alan dosyalara girmek istediğimde, adres çubuğunda yeşil çubuk yavaş ilerliyor ve açmayıp kapanıyor pencere. Ardından da D yazan disk yeniden başlatana kadar görünmüyor.

Windows yüklü SSD varken windows yüklü HDD'den veri almak

• Şüpheli bir durum söz konusu, ilk olarak HD Sentinel ve Hd Tune yazılımlarıyla disk denetimi sağlayabilir misiniz? Duruma göre değerlendirme yapılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.