Şimdi Ara

W7 kurulum ve aktifleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde windows 7 home basic oem bir kod var. fakat kasa ile verilen format cd mi keybettim. Şuan mecburiyetten bir adet w7 ultimate korsan windows kurdum. nasıl windows 7 home basic 64 bit indirim elimde kod ile orjinal yaparım. Korsan bir windows 7 home basic indirip elimde kod ile orjinal yapabilir miyim ? birde internette bulduğum w7 home basic 64 bit windowslar yok oynanmış yok bilmem ne değerlerine bak diyorlar anlamıyorum. kasanın yanında kodum windows türü fln yazıyor. Toptan sorayım birde bu konudan bulacağım windows dosyasını nasıl cd ye yazdırıp format atabilirim ? Ayrıca kodlar biosa gömülüymüş windowsu yüklerken kendisi kodu girip orjinal yapıyormuş doğrumu ? çünkü bu zamana kadar kaybettiğim cd ile format atarken hiç key girmedim. Şimdiden teşekkürler.

Değerli forum yetkilileri korsan destek istemiyorum. Konuda belirtilmiş. Herhangibi bir yanlış anlaşılma durumu için burayı yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesars078 -- 25 Ocak 2016; 0:01:11 >

• google yaz loader fll program
  • yanlış biliyorsam düzeltin. dediğiniz program korsan windowsları orjinalleştirmek için değil mi ? ben korsan kullanmak istemiyorum. benim kendim oem bir w7 home basic kodum var. sadece w7 home basic 64 bit format cd im yok. bu cd dosyalarını indirip cd ye yazıp format atmak ve orjinal windows kullanmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bu konuda anlattığım şekilde Windows 7 Home Basic SP1 COEM GGK ISO dosyasını 32-bit olarak indirebilirsiniz. 64-Bit istiyorsanız başka sitelere bakmanız gerekebilir. MSDN'ye baktım 64-bit olarak Home Basic ISO dosyası orada da yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_112095561/f_//tm.htm

Başka sitelerden indirirseniz dosya adını yazıyorum. SHA1 değerini de veriyorum.

File Name: tr_windows_7_home_basic_with_sp1_x86_dvd_u_676488.iso
    SHA1: 6636B210B5D3BC239E7E1E5B9DAB3DEAFAAC5EFB

Şöyle bir şeyde var elinizde Windows 7 Ultimate ISO dosyası varsa Home Basic olarak kurulum yapabilirsiniz.

X:\sources Klasöründeki ei.cfg dosyasını not defter ile açıp içinde yazan Ultimate yazısını silip Home Basic yazmanız yeterli olur.

ISO dosyası CD'de ise bunu yapamazsınız CD içindeki ISO dosyasını USB flash diske atıp dediğim dosyayı değiştirip USB'den format atmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Ocak 2016; 0:35:59 >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    sayın yarbayım. iyi akşamlar öncelikle. 64 bit istiyorum. bu sha1 değerlerini nasıl bulucaz.
    http://www.****larindir.com/windows-7-home-basic-sp1-turkce-2015-guncell-32x64-bit.htmll bunu buldum fakat emin olmadığım için indirmedim.

full program larindir . com/windows-7-home-basic-sp1-turkce-2015-guncell-32x64-bit.html boşlukları silip başına gerekli şeyleri koyarsınız paylaşamadım.

evet elimde şuan ultimate 64 bit korsan bir windows cd si var. cd içindekileri pcye kopyalayıp dediğiniz dediğiniz işlemi yapıp boş bir cd ye atsam. ordan home basic yüklesem orjinal olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesars078 -- 25 Ocak 2016; 0:45:46 >

• cesars078 C kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar kardeşim. Şöyle yapalım anlatmış olduğum konudaki yol ile Windows 7 Ultimate SP1 COEM Turkish şu sürümün ISO dosyasını indir.

ISO dosyasındaki ei.cfg dosyasında değişikliği yapıp dosyayı CD'ye yazdıralım daha sonra formatını atarsın. Elindeki dosya nedir ne değildir belli değil ellenmemiş ISO dosyası daha iyi olur Microsoft'un sunucularında indirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Ocak 2016; 0:48:27 >
    Xp Kurulumunda hazır programlar.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedikleriniz ve pm den desteğiniz için teşekkürler lakin dediğiniz gibi yaptım. ei cfg yi değiştirdim. iso dosyasını dvd yazdırdım. boot sorununu çözdüm. format atarken girdiğiniz key bu üründe kullanılamıyor diyor yani bu hala ultimate sürümü .s
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    malesef oem bir windows sürümü ve oem kod yüklü bir anakart sahibi olduğum için windows kurarken keyi bana değil anakarta soruyor ve uymayınca yüklemeyi iptal ediyor.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105534843&p=-2#105534843

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu bulunamadı diyor.

Orijinalden alıntı: cesars078

konu bulunamadı diyor.

Windows 7 home basic 64 bit orjinal dvd imajı çıkarıp, mega.nz ye yükleyip linki konuya eklemiştim millet indirsin diye de, neyse linki buraya vereyim :

https://mega.nz/#!TZUzWDBI!kJlhxK3bGQtFgv44HfnqGffZCevyn5bEDyz67hOTyYo

• ben aktivasyon dosyalarını yedeklemek için, aşağıdaki linkten indirdiğim, advanced tokens manager programını kullanıyorum. şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadan, aktivasyon işlemini yapabildim.

http://joshcellsoftwares.com/products/advancedtokensmanager/

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Sa hocam ordamidiniz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.