< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
W26+ Akıllı Saat 165 tl (apple watch 6 çakması)

-
-
Cidden birebir görünüyor ama neyin nesidir detayını bilmek gerek. Kullanan birinden uzun vadeli yorum gelmesi iyi olur. Fiyatıda az buz değil yani. :)
-
sadece apple kullanıyor gibi görünmek için bunu almak büyük eziklik,
aynı paraya gider samsung galaxy fit veya mi band 5 vb. birşey alırım.
-
zamanında w66 versiyonunu almıştım aliexpressten. beğenmedim ve üşenmeyip çine iade kargo gönderdim. olan 60 lirama oldu. görüntü için alacaksanız bir şey diyemem. görüntü olsun, bildirimleri göstersin diyorsanız tamam. ama tüm ölçümler hikaye bilginiz olsun. bileğe bağlı değilken bile denedim nabız ölçüyor sonuç gösteriyor. havadan neyi ölçüyorsun
honor band 6 aldım ve oldukça memnunum. düzgün bir kullanım için ya band tarzı alacaksınız ya da bütçeyi yükseltip tam manasıyla bir akıllı saat
-
hocam bir insan neden kalp atışını izlemek için 3500 tl verir ? asıl eziklik bu bence.quote:
Orijinalden alıntı: riazsadece apple kullanıyor gibi görünmek için bunu almak büyük eziklik,
aynı paraya gider samsung galaxy fit veya mi band 5 vb. birşey alırım.
ayrıca, videoda gösterdiği kadarıyla, birçok işi yapmakta. şarj süresi çok kötüdür muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hocam bir insan neden kalp atışını izlemek için 3500 tl verir ? asıl eziklik bu bence.
ayrıca, videoda gösterdiği kadarıyla, birçok işi yapmakta. şarj süresi çok kötüdür muhtemelen.
Alıntıları GösterApple kullanmıyorum ama bu "kalp atışını izlemek" bazı kişiler için sağlıklı bir durum. Buna ihtiyacı olan insan bu parayı verir .
-
tamam, bu konudaki çakması da ya da 150 liralik mi band da aynısıni yapabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: sinan70Apple kullanmıyorum ama bu "kalp atışını izlemek" bazı kişiler için sağlıklı bir durum. Buna ihtiyacı olan insan bu parayı verir .
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
tamam, bu konudaki çakması da ya da 150 liralik mi band da aynısıni yapabiliyor.
Alıntıları GösterAynı ölçümleri maalesef yapamıyor. Mi band 5 kullanıyorum ve değerler farklı apple watch ile. Doktor tarafından takip için bile apple watch önerilebiliyor
-
quote:
hocam bir insan neden kalp atışını izlemek için 3500 tl verir ? asıl eziklik bu bence.
Alıntıları Gösterhocam kime ne? Adam Iphone kullanyordur ve Apple Watch alır gayet mantıklı,
Bu saat Apple Watch'ın birebir kopyası derdi kalp atışı olan adam bunu almaz zaten.
en büyük eziklik pahalı diye kötülediği markanın çakmasını almak zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinan70Apple kullanmıyorum ama bu "kalp atışını izlemek" bazı kişiler için sağlıklı bir durum. Buna ihtiyacı olan insan bu parayı verir .
Alıntıları GösterHayır görende Saatin tek yapabildiğinin kalp atışı izlemek olduğunu sanacak :)
Saat üzerinden Apple Pay kullanabilmek bile başlı başına süper bir şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Ağustos 2021; 9:11:52 >
-
bu çakma da kimilerine göre mantıklı olabilir. 3500 liralik ürünün 150 liralik muadilinde bazı eksikler tabiiki olacaktir, ama kullanmak eziklik değildir.quote:
Orijinalden alıntı: riazhocam kime ne? Adam Iphone kullanyordur ve Apple Watch alır gayet mantıklı,
Bu saat Apple Watch'ın birebir kopyası derdi kalp atışı olan adam bunu almaz zaten.
en büyük eziklik pahalı diye kötülediği markanın çakmasını almak zaten
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bu çakma da kimilerine göre mantıklı olabilir. 3500 liralik ürünün 150 liralik muadilinde bazı eksikler tabiiki olacaktir, ama kullanmak eziklik değildir.
Alıntıları Göstersorun zaten ucuz ürün kullanmakta değil bir markayı taklit etmek eziklik burada.
madem işleve önem veriyorsun Mi Band neden almıyorsun?Samsung Galaxy Fit neden almıyorsun?
amacınız dışarı çıkıp hava atmak başka bir şey değil.Saate b.k atıp çakmasını kullanmakta nası bir kafa.
Ayrıca 1,900 TL'den başlıyor Apple Watch modelleri bilgin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Ağustos 2021; 9:53:27 >
-
watch 6 için o fiyatı dedim.quote:
Orijinalden alıntı: riazsorun zaten ucuz ürün kullanmakta değil bir markayı taklit etmek eziklik burada.
madem işleve önem veriyorsun Mi Band neden almıyorsun?Samsung Galaxy Fit neden almıyorsun?
amacınız dışarı çıkıp hava atmak başka bir şey değil.Saate b.k atıp çakmasını kullanmakta nası bir kafa.
Ayrıca 1,900 TL'den başlıyor Apple Watch modelleri bilgin olsun.
Alıntıları Göster
ilk b.k atan ben değil sen oldun. ikisini kullanana da bişey demem.
ve hala aynı hatayı yapıyorsun, konudaki akıllı saat ama sen ısrarla akıllı band öneriyorsun. yav bari amazfit falan öner, 350 tl civarı onlar.
-
quote:
watch 6 için o fiyatı dedim.
ilk b.k atan ben değil sen oldun. ikisini kullanana da bişey demem.
ve hala aynı hatayı yapıyorsun, konudaki akıllı saat ama sen ısrarla akıllı band öneriyorsun. yav bari amazfit falan öner, 350 tl civarı onlar.
Alıntıları Göstergüzel kardeşim amacın kalp atışı değil mi?Mi Band bunu sağlıyor ?
istediğin cihazı al şahsen ben android kullanıyor olsaydım kesinlikle Apple Watch almazdım ona benzeyen bir şey hiç almazdım
Android kullanan için alternatif çok niye bunu alasın ki?Bunu anca Insta'da post paylaşmak için alırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Ağustos 2021; 10:2:17 >
-
alan olur diye atıyoruz, her türden ve zevkten insan var.quote:
Orijinalden alıntı: riazgüzel kardeşim amacın kalp atışı değil mi?Mi Band bunu sağlıyor ?
istediğin cihazı al şahsen ben android kullanıyor olsaydım kesinlikle Apple Watch almazdım ona benzeyen bir şey hiç almazdım
Android kullanan için alternatif çok niye bunu alasın ki?Bunu anca Insta'da post paylaşmak için alırlar
Alıntıları Göster
amazfit bakıyorum ben açıkçası.
En Beğenilen Yanıtlar

sadece apple kullanıyor gibi görünmek için bunu almak büyük eziklik, aynı paraya gider samsung galaxy fit veya mi band 5 vb. birşey alırım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X