Şimdi Ara

W26+ Akıllı Saat 165 tl (apple watch 6 çakması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    REKOR ELEKTRONİK AVM Smartwatch W26+ Smart Watch 6 Plus Akıllı Saat Super Copy 2.nesil Yan Düğme Döndürme Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/rekor-elektronik-avm/smartwatch-w26-smart-watch-6-plus-akilli-saat-super-copy-2-nesil-yan-dugme-dondurme-p-65419307

yukarda linkini verdiğim satıcıdakiler arızalı çıkabiliyormuş.

şöyle bir youtube videosu var. daha iyi çakma olduğunu belirttiği n11 satıcı linki ise ;

205 tl
    m.n11.com
    Smart Watch6 W26 PLUS Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/smart-watch6-w26-plus-akilli-saat-ithalatci-garantili-1729401?magaza=megaaksesuar&renk=beyaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden birebir görünüyor ama neyin nesidir detayını bilmek gerek. Kullanan birinden uzun vadeli yorum gelmesi iyi olur. Fiyatıda az buz değil yani. :)

• sadece apple kullanıyor gibi görünmek için bunu almak büyük eziklik,

aynı paraya gider samsung galaxy fit veya mi band 5 vb. birşey alırım.

• zamanında w66 versiyonunu almıştım aliexpressten. beğenmedim ve üşenmeyip çine iade kargo gönderdim. olan 60 lirama oldu. görüntü için alacaksanız bir şey diyemem. görüntü olsun, bildirimleri göstersin diyorsanız tamam. ama tüm ölçümler hikaye bilginiz olsun. bileğe bağlı değilken bile denedim nabız ölçüyor sonuç gösteriyor. havadan neyi ölçüyorsun

honor band 6 aldım ve oldukça memnunum. düzgün bir kullanım için ya band tarzı alacaksınız ya da bütçeyi yükseltip tam manasıyla bir akıllı saat

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

sadece apple kullanıyor gibi görünmek için bunu almak büyük eziklik,

aynı paraya gider samsung galaxy fit veya mi band 5 vb. birşey alırım.

hocam bir insan neden kalp atışını izlemek için 3500 tl verir ? asıl eziklik bu bence.

ayrıca, videoda gösterdiği kadarıyla, birçok işi yapmakta. şarj süresi çok kötüdür muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam bir insan neden kalp atışını izlemek için 3500 tl verir ? asıl eziklik bu bence.

ayrıca, videoda gösterdiği kadarıyla, birçok işi yapmakta. şarj süresi çok kötüdür muhtemelen.

Alıntıları Göster

Apple kullanmıyorum ama bu "kalp atışını izlemek" bazı kişiler için sağlıklı bir durum. Buna ihtiyacı olan insan bu parayı verir .

apple support
    Apple Watch'unuzda kalp sağlığı bildirimleri
    https://support.apple.com/tr-tr/HT208931

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

Apple kullanmıyorum ama bu "kalp atışını izlemek" bazı kişiler için sağlıklı bir durum. Buna ihtiyacı olan insan bu parayı verir .

apple support

Alıntıları Göster
    tamam, bu konudaki çakması da ya da 150 liralik mi band da aynısıni yapabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam, bu konudaki çakması da ya da 150 liralik mi band da aynısıni yapabiliyor.

Alıntıları Göster

Aynı ölçümleri maalesef yapamıyor. Mi band 5 kullanıyorum ve değerler farklı apple watch ile. Doktor tarafından takip için bile apple watch önerilebiliyor

• quote:

Alıntıları Göster

hocam kime ne? Adam Iphone kullanyordur ve Apple Watch alır gayet mantıklı,

Bu saat Apple Watch'ın birebir kopyası derdi kalp atışı olan adam bunu almaz zaten.

en büyük eziklik pahalı diye kötülediği markanın çakmasını almak zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

apple support

Alıntıları Göster

Hayır görende Saatin tek yapabildiğinin kalp atışı izlemek olduğunu sanacak :)

Saat üzerinden Apple Pay kullanabilmek bile başlı başına süper bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Ağustos 2021; 9:11:52 >

• quote:

hocam kime ne? Adam Iphone kullanyordur ve Apple Watch alır gayet mantıklı,

Bu saat Apple Watch'ın birebir kopyası derdi kalp atışı olan adam bunu almaz zaten.

en büyük eziklik pahalı diye kötülediği markanın çakmasını almak zaten

Alıntıları Göster
    bu çakma da kimilerine göre mantıklı olabilir. 3500 liralik ürünün 150 liralik muadilinde bazı eksikler tabiiki olacaktir, ama kullanmak eziklik değildir.

• quote:

bu çakma da kimilerine göre mantıklı olabilir. 3500 liralik ürünün 150 liralik muadilinde bazı eksikler tabiiki olacaktir, ama kullanmak eziklik değildir.

Alıntıları Göster

sorun zaten ucuz ürün kullanmakta değil bir markayı taklit etmek eziklik burada.

madem işleve önem veriyorsun Mi Band neden almıyorsun?Samsung Galaxy Fit neden almıyorsun?

amacınız dışarı çıkıp hava atmak başka bir şey değil.Saate b.k atıp çakmasını kullanmakta nası bir kafa.

Ayrıca 1,900 TL'den başlıyor Apple Watch modelleri bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Ağustos 2021; 9:53:27 >

• quote:

sorun zaten ucuz ürün kullanmakta değil bir markayı taklit etmek eziklik burada.

madem işleve önem veriyorsun Mi Band neden almıyorsun?Samsung Galaxy Fit neden almıyorsun?

amacınız dışarı çıkıp hava atmak başka bir şey değil.Saate b.k atıp çakmasını kullanmakta nası bir kafa.

Ayrıca 1,900 TL'den başlıyor Apple Watch modelleri bilgin olsun.

Alıntıları Göster
    watch 6 için o fiyatı dedim.
    ilk b.k atan ben değil sen oldun. ikisini kullanana da bişey demem.

ve hala aynı hatayı yapıyorsun, konudaki akıllı saat ama sen ısrarla akıllı band öneriyorsun. yav bari amazfit falan öner, 350 tl civarı onlar.

• quote:

watch 6 için o fiyatı dedim.
    ilk b.k atan ben değil sen oldun. ikisini kullanana da bişey demem.

ve hala aynı hatayı yapıyorsun, konudaki akıllı saat ama sen ısrarla akıllı band öneriyorsun. yav bari amazfit falan öner, 350 tl civarı onlar.

Alıntıları Göster

güzel kardeşim amacın kalp atışı değil mi?Mi Band bunu sağlıyor ?

istediğin cihazı al şahsen ben android kullanıyor olsaydım kesinlikle Apple Watch almazdım ona benzeyen bir şey hiç almazdım

Android kullanan için alternatif çok niye bunu alasın ki?Bunu anca Insta'da post paylaşmak için alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Ağustos 2021; 10:2:17 >

• quote:

güzel kardeşim amacın kalp atışı değil mi?Mi Band bunu sağlıyor ?

istediğin cihazı al şahsen ben android kullanıyor olsaydım kesinlikle Apple Watch almazdım ona benzeyen bir şey hiç almazdım

Android kullanan için alternatif çok niye bunu alasın ki?Bunu anca Insta'da post paylaşmak için alırlar

Alıntıları Göster
    alan olur diye atıyoruz, her türden ve zevkten insan var.
    amazfit bakıyorum ben açıkçası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.