Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsin garip tarafi teknoloji olarak w211 in cok onunde bir arac olmasina ragmen kalite olarak hala cok gerisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bunun ilginç tarafı yok. Bahsettiğiniz araç E klas bir araç. Pazarlama stratejisi ve model prestiji açısından bu fark herzaman olacaktır.
    Bu arada 520i yi geçen hafta kullanma şansım oldu. Mükemmel olduğunu söylemeliyim, şanzuman motor performansı harika. Hayatımda gördüğüm yalıtımı en iyi araç diyebilirim. Ancak çok dikkatli ve sakin kullanmama rağmen Istanbul sehir içinde çokta sıkışık olmayan trafikte tüketim 11 lt gösterdi.

• Fascination model içi ipek beji, tochpad'li akıllı far... Gibi özellikleri olan aracımı bugün teslim aldım. Süspansyon olarak AMG'dençok farklı. bence araba genel olarak çoook çok iyi. Benim 1.95 boy ve 110kg halimle içinde çok rahatım. Daha önce 2013 525x kullanmış biri olarak içinde aynı veya daha rahatım bile diyebilirim. Şu yarı elektrikli ve iyice gömülen koltuk çok rahat ama AMG de yan destek yüzünden belki tam koltuğa sığamadım
    Biraz yol sesi veya motor sesi olarak gürültüler denebilir. Ancak bu morin sesi kulağa çok hoş geliyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: seksendokuz89

Hocam, site güzelmiş ancak bej rengi paspaslar yok. bayilerde paspaslar ne kadar biliyor musunuz? Mecbur bayiden almak zorunda kalacağım sanırım.

Bej rengi plastik paspasın liste fiyatı 325TL. Ancak tabi bitaz iskonto yaptırabilirsiniz muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.tolgaaa -- 5 Temmuz 2014; 1:15:13 >
  • Arkadaşlar merhaba;

Araç alımı yapmak üzereydim cla 180 amg dizel olanı dışı estetiği çok iyi gelmişti taki bugün yeni c 180 amg test edene kadar iç kokpit çok hoşuma gitti mercedese bindiğinizi anlıyorsunuz ancak hala cla 180 dış gövde tasarımı ve dizel olmasına rahmen benzinli c 180 ile aynı fiyat olmasından dolayı kafam karışık hangisine yönelsem eksileri artılar olarak yeni c 180 nin dizeli de en iyi ihtimal mart ayında gelicekmiş benzinli almak benzinciyle akraba olmak gibi geliyor heleki bu araçta 10 litre minumum şehir içi konu hakkında fikirleriniz neler acaaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_can1 -- 5 Temmuz 2014; 3:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_can1

Arkadaşlar merhaba;

Araç alımı yapmak üzereydim cla 180 amg dizel olanı dışı estetiği çok iyi gelmişti taki bugün yeni c 180 amg test edene kadar iç kokpit çok hoşuma gitti mercedese bindiğinizi anlıyorsunuz ancak hala cla 180 dış gövde tasarımı ve dizel olmasına rahmen benzinli c 180 ile aynı fiyat olmasından dolayı kafam karışık hangisine yönelsem eksileri artılar olarak yeni c 180 nin dizeli de en iyi ihtimal mart ayında gelicekmiş benzinli almak benzinciyle akraba olmak gibi geliyor heleki bu araçta 10 litre minumum şehir içi konu hakkında fikirleriniz neler acaaba?

Cla dizel in hızlanma verileri daha önce konuşuldu.Arac çok hantal ve beklendiği kadar satamadı bu yüzden.C serisi şehiriçi tüketimlerini de araçlarını teslim alan arkadaşlar paylaştı önceki sayfalarda.Hepsinin verdiği rakamlar çok iyi, Benim gördüğüm aracın şehiriçi 7.5-8.5 litre aralığı yaktığı.Ben c serisini tavsiye ederim hem benzin performansı alırsınız hem de korktuğunuz kadar çok yakmaz.Ha yılda 35 bin km yapıyorsanız onu da bilemem tabi.

• 42km ortalama hız ile yoğun akıcı trafikte 6lt yaktım. Beklediğimden daha tasarruflu bir motor. Bir çok kez kırmızı ışıkta durdum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukakman -- 5 Temmuz 2014; 10:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

42km ortalama hız ile yoğun akıcı trafikte 6lt yaktım. Beklediğimden daha tasarruflu bir motor. Bir çok kez kırmızı ışıkta durdum bu arada.

Başarılı bir sonuç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cla kimse kusura bakmasin ama mercedes degil bence. Evet dis estetik guzel icide estetik olarak fena degil ama taki direksiyona gecene kadar....

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253
    Ancak çok dikkatli ve sakin kullanmama rağmen Istanbul sehir içinde çokta sıkışık olmayan trafikte tüketim 11 lt gösterdi.

C ile bu kadar haşır neşir olan herkesin aklına gelen soru aynı galiba: "ya bu kadar vermişken, az daha verip 5 mi alsak?"

Pek araştırmadım arabayı, sadece bu başlıkta okuduklarım kadar bilgi sahibiym ama 11-12lt/100km gibi tüketim rakamlarına çok hayret ediyorum...
    98 model 520i vardı bir ara bende (ki bence dünyanın en çok yakan arabasıydı) o da 11-12 yakardı sakin kullanımda, bu adamlar hiç mi bir şey değiştirmediler 16 senede??

520i sixt'de olacaktı, en iyisi onu da kiralayayım 2 gün, detaylı değerlendirmelerimi yazarım sonra buraya...
  • Bmw de servis olayı artık çok kötü 8000-9000 araçlar bakıma giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onrakmn

quote:

Ancak çok dikkatli ve sakin kullanmama rağmen Istanbul sehir içinde çokta sıkışık olmayan trafikte tüketim 11 lt gösterdi.

C ile bu kadar haşır neşir olan herkesin aklına gelen soru aynı galiba: "ya bu kadar vermişken, az daha verip 5 mi alsak?"

Pek araştırmadım arabayı, sadece bu başlıkta okuduklarım kadar bilgi sahibiym ama 11-12lt/100km gibi tüketim rakamlarına çok hayret ediyorum...
    98 model 520i vardı bir ara bende (ki bence dünyanın en çok yakan arabasıydı) o da 11-12 yakardı sakin kullanımda, bu adamlar hiç mi bir şey değiştirmediler 16 senede??

520i sixt'de olacaktı, en iyisi onu da kiralayayım 2 gün, detaylı değerlendirmelerimi yazarım sonra buraya...

Bende yeni kasa 116 i vardi istanbul sehir ici 8-8.5 litre yakiyordu... 520 i uzun yolda bile 8 in altina pek inmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Orijinalden alıntı: onrakmn

quote:

Bende yeni kasa 116 i vardi istanbul sehir ici 8-8.5 litre yakiyordu... 520 i uzun yolda bile 8 in altina pek inmiyor

Dedim ya 5.20i kullandığım baz donanım olmasına rağmen bayıldım. Ama bende tüketimine inanamadım. Birde aynı motoru x3 e koymuşlar şehir içi 13-14 yakar

• Dolu bir C 180 ile dolu bir 520i arasında 25.000TL fark var bence bu fark en az 50-60 bin olmalı. Şu şartlar altında C almak biraz fanteziye kaçıyor ama seneye C nin fiyatları düşecektir o zaman mantıklı bir araç haline gelebilir. Tüketim değerlerine çok takılmamak lazım zaten bu paraları veriyorsak benzini de yakarız ağa. Varsın 3lt fazla olsun ama üst sınıf olsun.

• Maalesef tochpad arızalı çıktı
    Sensörü bozukmuş. Ya hareketi almıyor yada kendi kendine hareket ediyor.
    Salı günü ustaya bir daha götürcem
    Hayırlısı olsun...

• quote:

www.otoaksesuarci.com
    Bagaj Havuzu Bod Mercedes C Serisi W204 Kasa Avantgarde Bagaj Havuzu P1540 için bir şey bulunamadı
    http://www.otoaksesuarci.com/bagaj-havuzu/bod-mercedes-c-serisi-w204-kasa-avantgarde-bagaj-havuzu-p1540

bu sitede bagaj havuzu buldum ne dersiniz?

Orjinal W205 bagaj havuzu,Türkiye fiyatını bilmem ama satıcı ile irtibat kurabilirsiniz kargo bedeli için görüşünüz demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

http://www.otoaksesuarci.com/bagaj-havuzu/bod-mercedes-c-serisi-w204-kasa-avantgarde-bagaj-havuzu-p1540

Orjinal W205 bagaj havuzu,Türkiye fiyatını bilmem ama satıcı ile irtibat kurabilirsiniz kargo bedeli için görüşünüz demiş

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Mercedes-Benz-C-Class-W205-Shallow-Boot-Tub-Liner-NEW-/131230324766?pt=UK_Car_Interior_Accessories&hash=item1e8defd81e

Çok hayati bir donanım ancak bu fiyatlar fazla 2-3 aya fasonları çıkınca alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 6 Temmuz 2014; 15:53:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Mercedes-Benz-C-Class-W205-Shallow-Boot-Tub-Liner-NEW-/131230324766?pt=UK_Car_Interior_Accessories&hash=item1e8defd81e

Çok hayati bir donanım ancak bu fiyatlar fazla 2-3 aya fasonları çıkınca alacam

Hayati derken? Hiç hayatımda bagaj havuzu kullanmadım ne işe yarar bu acaba?

• Hocam şöyle bagajda dökülebilecek hiçbirşey zemin döşemesine geçmiyor. Örnek veriyim arkadaşımın arabasında bağajda süt döküldü. Iflah olmadı taki arabayı sattı.
    Benimde annemin yaptığı ve zorla götür dediği turşunun suyu sızdı, bağaj havuzu olmasa o koku döşemeden ebediyen çıkmaz. Orijinali pahallıdır. Fasonları yakında çıkar. 60-70 tl. Fiyatına göre faydası büyük

• Bu arada Benim araba gelmiş. Bayi ön kaput filmi için ısrar edip duruyor ne dersin anlamı varmı? Ayrıca seramik boya koruma yapalım diyor ne dersiniz? Ben daha önce kendim bazı malzemeleri alıp uygularım diyordum ama adamda çok ikna edici

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.