Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En baz modeli alınca gelmesi kaç ay sürüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

En baz modeli alınca gelmesi kaç ay sürüyor?

En baz modeli muhtemel yarın alabilirsiniz.Herkes amg istediği için alt donanım talep hiç yok dedi bana satıcı. Getirilmis olan araçlardan birisi hemen alınır sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deblis D kullanıcısına yanıt
    Ben yerinde olsam birkaç bayiya gider görüşürdüm ,biz siparişlerimizi verdik konfor süspansiyonlu ve müşteri temsilcisi üstüne basa basa ben müşterilerime bunu tavsiye ediyorum dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

En baz modeli alınca gelmesi kaç ay sürüyor?

En baz modeli muhtemel yarın alabilirsiniz.Herkes amg istediği için alt donanım talep hiç yok dedi bana satıcı. Getirilmis olan araçlardan birisi hemen alınır sanırım.

Gidicez birazdan bayiye,alacağımızı sanmıyorum ama en azından bakalım bir.
  • Eski c180 ile arasindaki farklara değincek var mi yeni kasanin test sürüşune gidemedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

Eski c180 ile arasindaki farklara değincek var mi yeni kasanin test sürüşune gidemedim daha

Kimse alınmasın gücenmesin dostlarım öncelikle;
    Eski c bana kalırsa direk fakir mercedesi.İçi çok çirkin bir kere,renault fluence gibi içi var arabanın.Dışı yine fena değil ama yenisi çağ atlamış bence.Benzin tüketimi olarak yeni ile eskisi yakın sanırım.Sürüş keyfi olarak hiç bir fikrim yok.
  • Cuma günü "araç ülkeye girdi gümrük işlemleri yapılıyor" diye aradılar. Ne zaman işlemleri biter ve gidip alabilirim bu aracı sizce?
  • Gur.Kem G kullanıcısına yanıt
    10-12 gün civarı teslim alırsınız. Hayırlı olsun siparisi ne zaman vermiştiniz?

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Nisan'da. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

160-170 lira verip 0-100 hızlanması 12 sn olan araba alınmaz şahsi fikrim. Amg olsun, 12 sn olsun 😃 görüntü var ses yok.

Bence o paraları ödeyen insanlar biraz da yürümesini ister. Bu sebepten cla diZel fazla satmıyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim, çoğu bu kadar para verdiğine pişman olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktık beyler bu gün,hoşumuza gitmedi c ve cla.Yılbaşına doğru erteledik araba işini,E serisi düşünüyoruz.
  • yasinozkan Y kullanıcısına yanıt
    C serisi için mb nin kendi üretimi 1600 dizel 136 hp motor dan bahsediliyor.
    Ben yabancı bir sitede de aynı bilgiyi okumuşdum. Renonun 1.5 motoru değil söz konusu olan.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Hocam eski kasa ile yenisi arasında elbette fark cok olmalı. 7 yıl gecti aradan olsun o kadar. Ama icinde fluence gecen cümlenize katılmam mümkün degil. Sonuçta premium sınıf ile economy sınıf araçlar ve birbiriyle karşılaştırılamaz bence. Bu arada diger mesajınızı da gordum. Zaten yeni kasayı da begenmemissiniz. Siz de benim gibi e sınıf tercih edenlerdendiniz anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 29 Haziran 2014; 18:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Hocam eski kasa ile yenisi arasında elbette fark cok olmalı. 7 yıl gecti aradan olsun o kadar. Ama icinde fluence gecen cümlenize katılmam mümkün degil. Sonuçta premium sınıf ile economy sınıf araçlar ve birbiriyle karşılaştırılamaz bence. Bu arada diger mesajınızı da gordum. Zaten yeni kasayı da begenmemissiniz. Siz de benim gibi e sınıf tercih edenlerdendiniz anladığım kadarıyla

Yeni kasayı beğendim aslında.Ama fiyatını hakeden bir araç olduğunu düşünmüyorum.C180 serisinin içi çok boş ve gösterişsiz geliyor bana.Tabiki zevk meselesi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smurats

Eski c180 ile arasindaki farklara değincek var mi yeni kasanin test sürüşune gidemedim daha

Kimse alınmasın gücenmesin dostlarım öncelikle;
    Eski c bana kalırsa direk fakir mercedesi.İçi çok çirkin bir kere,renault fluence gibi içi var arabanın.Dışı yine fena değil ama yenisi çağ atlamış bence.Benzin tüketimi olarak yeni ile eskisi yakın sanırım.Sürüş keyfi olarak hiç bir fikrim yok.

aslında eski kasa da iyiydi ilk içine bindiğimde vay be demiştim.Yeni kasa çok çok çok iyi geldi ondan böyle oldu

• deblis D kullanıcısına yanıt
    Ben bunun olduğuna dair onay aldığım bayi ve satış temsilcisinin ismini paylaşabilirim. AMG konfor süspansiyon secebilirsiniz. Secemezseniz AMG türkiye yollarında eziyet olur, zıplaya zıplaya gidersiniz. Ya da runflatleri değiştireceksiniz, onun da götürüleri ne olur bilmiyorum.
  • eski kasanın 2013 modeli 110-120 bin tl arasında, adam bu kadar parayı hayatında kazanmamıştır, gelmiş fakir mercedesi diyor. bir de fluence la aynı kefeye koymuş. demiyor ben arabadan anlamıyorum da mercedese laf atıyor. Bu kadar eski kasa sahibine saygısızlık yapıyor. Begenmediğini belirtirsin de böyle ergen kelimelerle saygısızlık başka bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symmachos

eski kasanın 2013 modeli 110-120 bin tl arasında, adam bu kadar parayı hayatında kazanmamıştır, gelmiş fakir mercedesi diyor. bir de fluence la aynı kefeye koymuş. demiyor ben arabadan anlamıyorum da mercedese laf atıyor. Bu kadar eski kasa sahibine saygısızlık yapıyor. Begenmediğini belirtirsin de böyle ergen kelimelerle saygısızlık başka bişey.

He deyip geçmelik tam hocam bence de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Orijinalden alıntı: symmachos

eski kasanın 2013 modeli 110-120 bin tl arasında, adam bu kadar parayı hayatında kazanmamıştır, gelmiş fakir mercedesi diyor. bir de fluence la aynı kefeye koymuş. demiyor ben arabadan anlamıyorum da mercedese laf atıyor. Bu kadar eski kasa sahibine saygısızlık yapıyor. Begenmediğini belirtirsin de böyle ergen kelimelerle saygısızlık başka bişey.

He deyip geçmelik tam hocam bence de :)

he işte bilgisayar oyunlarından arta kalan zamanda araba alma oyunu oynuyor.
  • Yeni C'yi haşat edip 1.5 aydır parça beklediğini söyleyen bir arkadaşa denk geldim facebook mercedes sayfasında,esaslı vurmuş valla.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.