Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.122
Cevap
188
Favori
1.186.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • passengerX P kullanıcısına yanıt
    Aynen fiyat belki biraz kabarık olabilir ama tüm yaz arabasız geçmez bir Adana da :)

    Gözümü kararttım yapcak birşey yok vercez bakalım o kadar parayı.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız bu konfor konusunda, alan bütün arkadaşlar konfor süspansiyonu öneriyor.

    Ama dediğim gibi 3 ay beklemek ve bu sıcaklarda dayanılır gibi değil açıkcası.

    Konfor süspansiyon bulabilsem galerilerde hiç kaçırmadan alacam ama bulamıyorum. :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: passengerX

    quote:

    Orijinalden alıntı: yeniserdar

    Adaptif suspansiyon var diyor ama sanirim adaptif suspansiyon yoktu bu arabada...

    Adaptif hepsinde var,airmatic mi demek istediniz?

    Simdi bu konuda termonoloji hatasi var. Adaptif süspansiyon demek, süspansiyonu kendi isteğinize göre şekillendirebilmektir yani airmaticdir.(çeviklik paketi, mercedeste ki adi bu, opel de flex ride vw grupta dss diye gecer) agility kontrol ise sadece motora sanzimana ve direksiyona yon verebileceginiz bir sistem .Eğer aracınızda airmatic varsa bu kontrol tusu ile suspansiyonu da kisisellestirebiliyorsunuz tabiki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytekin01

    Aynen fiyat belki biraz kabarık olabilir ama tüm yaz arabasız geçmez bir Adana da :)

    Gözümü kararttım yapcak birşey yok vercez bakalım o kadar parayı.

    Valla ben de adanadayım hocam ama temmuz geldi 2 ay daha dişimi sıkcam hanımın araba ile idare ediyorum idareten 3 aylık bir araba alıp satasım gelmedi bazen de çok zorda kalınca taxi,barajyolu&balcalı,topel,8a takılıyorum :)))))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bayi ile görüştüm kasko için tekrar çalışırmısınız dedim. bana çalışma sonunda 3 sigorta şirketleri olduğunu ve birinin kampanya nedeni il çok iyi fiyat verdiğini söyledi. rakam 1625 tl.
    temmuz ayında devam edermi bilmiyorum dedi. sonuçta haziranın son günü bana teklif verecekler, teklif süresi 10 gün. temmuz 10 kadar araba gelirse geçerli. sonrası duruma kalmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: passengerX


    quote:

    Orijinalden alıntı: fettah

    quote:

    Orijinalden alıntı: rahmi2253

    çok detaya girmemişler ama ilginizi çekebilecek bir test sürüşü. Muhtemelen temmuz sayısında detaylı test değerlendirmesini görecez.
    http://www.otomobil.com.tr/yeni-mercedes-benz-c-180-surus-izlenimi-test-videosu/

    Güzel bir test olmuş aslında ,enazından şimdilik bu iyi oldu ,paylaşımın için teşekkürler.

    Siparişi verdik ama neyle karşılaşacağımız tam bir muamma :D

    Test de bayagi bomba imiş, abi almış eline kamerayı tek başına cekmis insan 2 kişi gider yokmuş herhalde hiç arkadaşı :)

    www.otomobil.com.trve dergileri olan e-otodergi nin hiçbir medya gurubu ile veya sponsor ile bağlantısı yok. reklamlar ile işi götürüyorlar. testleri bayağı objektiftir. muhtemelen bu testin detayları temmuz sayısında detaylı olarak çıkar
  • passengerX P kullanıcısına yanıt
    :)) aynı kaderi yaşıyoruz valla. Sen şimdi siparişi verdin rahatsın iki ayın kaldı ben sipariş vermeye kalksam nezamana gelir araç kaçıncı sıradayımdır kim bilir :))

    İş gereği şehir dışına çıkmam gerekiyor, tatile gitmeyide düşünüyorum araba şart oldu.

    Hayırlısı bakalım eğer alırsam araba resim atarım senden önce yayınlarım :))))
  • Aytekin01 kullanıcısına yanıt
    Yayınla abicim seve seve bakarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAM TUM LUX MERCEDES BENZ ARACLARINI MERCEDE GROUP TR ADI ALTINDA WHATTSAP GRUBUNDA TOPLAMAK ISTIYORUZ.KATILMAK ISTERSENIZ NUMARANIZI OZELDEN ATMANIZ YETERLIDIR.TESEKURLER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azraili23

    SELAM TUM LUX MERCEDES BENZ ARACLARINI MERCEDE GROUP TR ADI ALTINDA WHATTSAP GRUBUNDA TOPLAMAK ISTIYORUZ.KATILMAK ISTERSENIZ NUMARANIZI OZELDEN ATMANIZ YETERLIDIR.TESEKURLER

    Siz kimsiniz peki? Herhangi bir mercedes calisani yoksa bizim gibi arac sahibi ya da bekleyeni misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aac sahibiyim amacim mercedes grubunu toplayarak daha hizli cevap almak,ve bilmediklerinizi kolayca ogrenmek,Yani kar amaci olmaayan bir kurulus dielim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azraili23

    Aac sahibiyim amacim mercedes grubunu toplayarak daha hizli cevap almak,ve bilmediklerinizi kolayca ogrenmek,Yani kar amaci olmaayan bir kurulus dielim

    Açıkcası çok inandırıcı gelmedi. Telefon numaramızı sizinle niye paylaşalım ki. Amaç bilgi paylaşmaksa burada zaten paylaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcukakman S kullanıcısına yanıt
    NEYE INANACAKSINIZ BEN ONU ANLAMADIM ISTERSENIZ GRUUBUN RESMINI OZELDEN ATABLIRIM.BASKA BISE ELIMDENDE GELMEZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracına kavuşan değerli şanslı arkadaşlar :) araç nasıl memnunmusunuz yakıt, performans ne durumda biraz bilgi verirmisinz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytekin01

    Aracına kavuşan değerli şanslı arkadaşlar :) araç nasıl memnunmusunuz yakıt, performans ne durumda biraz bilgi verirmisinz.

    araç gebzede, haftaya alınca bilgilendiririm.
  • Yavas yavas yollarda gormeye basladim. Fakat amg haricindeki c ler cokta hoş gorunmuyor gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    +1
  • fascination ile amg arasında görünüm açısından tek fark jantlar ve içerde ön konsolda amgde dikişli bir şerit var ve fanların ortasında daha fazla krom detay var. exclusive de de bu dikiş şerit var. Jant konusunda ben bu kez fascination jantı daha çok begendim. dış gorunum olarak araca da çok yakışıyor bence. içerdeki ufak dikiş detayı da amgdeki yani, daha yi durmuş sanki. Ama iç kısımda o kadar dikişli yer ve detay varki, bir sure sonra göz alışınca hoş gelmeyedebilir. Ama sadece bu dikiş detayı alabilseydim alırdım.

    Bir de exclusivede orta konsolun ahşap rengi ve deseni olmasını tercih edebilirdim. Ama bunu da şık olduğunu düşündüğümden değil, siyah piyano yuzey çiziklerden dolayı bir sure sonra kotu olacağını dusundugumden. Yoksa siyap piyano yuzey FASC., AVANGARD ve AMGdeki hali çok daha guzel bence.

    Sonuçta zevk meselesi. Arabanın her donanımı ve her detayı tasarım ve işçilik olarak on numara bence. Gerçekten özellikle iç tasarım olarak kendi sınıfında fark yarattı. A4 sade ve şık yapısı idare eder ama 3.20 nin tıpatıp 1.16 kopyası olan ve diğerlerine göre dar olan içi bence kötü. el frenine ayırdıkları yer de cabası. 3.2 bakarken neden bu el frenini bu kez kaldırmadınız diye sordum EL CEVAP "BMW bu tip detayları 5 serisinden başlatıyor, alt segmentle ust segment arasında fark olmalı." yani 180bin civarında para vereceksiniz ve hala yeterince musteri olarak gorunmeyeceksiniz BMW için.

    neyse konuyu dağıtmayayım, yeni kasa C tasarım olarak 10 numara bence.
  • symmachos S kullanıcısına yanıt
    Amgnin tamponlari, camurluklari ve direksiyonu farkli fascination'dan. Farklar sadece jantlardan ibaret degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytekin01 kullanıcısına yanıt
    Dostum performans olarak memnunum. bir önceki kasaya gore sanki 1 adım önde. 100kg daha hafif olmasının bir etkisi olabilir.

    Yakıt konusunda önceki gun ve dun yaptığım ortalamaları fotoda yolluyorum.

    1-) İlk 2 resim.Kısa mesafede ortalama 50-70km ile gittim. Minimumu ne olabilir diye.surus içinde 4.7ye kadar dustu. 7km sonunda 5.2lt. Bu tabiki teknik veri olarak değerlendirilmez. Ancak ben en son bu kadar dusuk veriyi audi dizel aracımı zorlayıp yapabilmiştim. Onda suruş içinde 4.2ye kadr dusmustu ama sonucu aynı parkurda 4.9lt di, onda ortalama hızım 73km/h idi.


    2-) son 2 resim. Bu denememi dun yaptım ve gece e5 ve temde giitim. ataturk hava limanından sabiha gokcene gidip geldim.gidişte temden gelişte e5 kullandım. sabit hızla değil hızlanıp yavaşlayarak bu veri elde ettim. yol içinde 140-160-170 çıktığım yerler de oldu 20-30a dustugum yerler de. Çok fazla yavaşlamak zorunda kaldım. Ama tıkalı dur kalk trafiğe girmediğimi de soylemeliyim. Yaklaşık 25km kısmı AHLye giderken ve sabiha gokcenin içinde geçti, şehir için diyebiliriz, ışıklar tumsekler v.s. bu kısım ortalama 30 km/h yaptım diyebiliriz. Sürüş içinde 6.1lt de gördüm, sonuçta 147km yaptım ve ortalama 6.3lt oldu. Öyle yavaş da gitmedim. Hatta sabiha gokcenden boğaziçi köprüsüne kadar yolun en süratlisi bendim diyebiliriz. sürekli 140-170 civarında geldim. Köprüden sonra kalabalıklaştı ve hızım inip-çıktı. giderken de TEM tır trafiğinden kalabalıktı ve fazla sürat yapamadım ve de yavaşlayıp hızlandım çoğu zaman.
    Ayrıca giderken 3 kişi + 3 valiz ve 1-2 kucuk canta vardı araçta. Gelirken ben tektim.

    Ben burdan şu sonucu çıkarıyorum. Uzun yolda bu araçla süratli de kullanılsa rahatlıkla 6-7lt ortalaması yakalanabilir. Hatta sabit 100km/h ortalama ile gidilirse altına da inilebilir.

    Şehir içinde ise, dur-kalk kalabalık istanbul trafiğinde ortalama 9-9.5lt civarı olur - ama devamlı dur-kalk olmayacağından istanbul şehiriçi ortalaması bence 7.5-8.5lt olur diye düşünüyorum.

    Benim aracım bir önceki kasa 2012 model ve aynı motordu. onunla ortalamam 8.5lt idi istanbulda.

    Ben yakıt açısından benzinli bir motor için çok iyi buluyorum.


    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.