Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltuk isitici style ve avangart harjci hepsinde sfandart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kapilano

Gerçek deri değil o koltuklar.

• Arkadaşlar Audio 20 CD, dokunmatik panele sahip müzik sistemini bizmi ekliyoruz yoksa kendinden varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytekin01

Arkadaşlar Audio 20 CD, dokunmatik panele sahip müzik sistemini bizmi ekliyoruz yoksa kendinden varmı ???

Biz Ekliyoruz hatta ekleyemiyoruz dokunmatik olarak paket yok :)

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yeni-c-180-amg-fume-full-hemen-teslim-bayii-167366863/detay/

son olarak karar verdim almayı düşündüğüm araba :)
  • Arkadaşlar daha tam vakıf olamadım da, AMG versiyondaki konfor süspansiyon opsiyonu ile Agility süspansiyon farklı şeyler mi? Olayları nedir? Agility olan spor olan mı yani bizim pek tercih etmediğimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Haziran 2014; 19:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdhd16

beyler aracini yakinda teslim alacak olanlar icin bikac tavsiye yazayim.

bana arac tescil masraflarinin 1600TL tuttugu soylendi. ben kendim yapabilecegimi soyledim, islemler cok basit aslinda, eskidenmis o takipciye para verip senin adina islemleri yaptirma olayi cunku vergi dairesi, trafik sube, soforler odasi noter vs ve bisuru yere gidilmesi gerekiyormus, simdi ASBIS denen online sistem var. satisciniz sisteme giriyor ve hersey orada hallediliyor, takipcinin tek yaptigi is faturanizi vs alip trafik subeden ruhsati cikarmak ve hemen yan binada plakanizi bastirmak. kesinlikle islemleri kendiniz yapmanizi tavsiye ederim. satiscinizdan israrla isteyiniz :) eger ki vaktiniz varsa ugrasmaya degmez laflarina inanmayiniz, tum islemler yarim gunu gecmez.

diger konu da kasko konusu, mercedes bayilerinde teklif edilen yildizli kasko denen kaskoyu kabul etmeden once iyice arastirin, mesela bana 2500TL tutacak denmisti, sonra piyasada arastirma yaptim 1700 TL ye tam istedigim gibi kaskoyu yaptirdim, arabayi teslim alacagim gun satiscidan tekrar bakmasini istedim ve yildizli kasko dedikleri olay bi anda 1600 TL ye dustu:) yani pazarlik yapin bu konuda. kaskonun teminatlarini sormadim sinir katsayim iyice artmisti ama siz sorun mutlaka. bu kaskonun avantaji su mini onarimlari yetkili servis yapiyor, autoking le ugrasmaya gerek kalmiyor.

zaten degerinin cok ustunde odedigimiz araclar icin ( malum turkiye burasi) bir de fazladan bu bayileri kazandirmayalim zira arac satisindan iyi kazandiklari ortada.

Aynen dediğiniz gibi. Ben araştırdım Aksigorta 1600 tl fiyat verdi. ancak benim bulunduğum şehirdeki bayi ile anlaşması yok. Grupama ise 1800 tl fiyat verdi anlaşmasıda var. teslim alırken fiyatları söyleyecem bu rakamlara düşerlerse eyvallah aksi halde yaptırmam.

• çok detaya girmemişler ama ilginizi çekebilecek bir test sürüşü. Muhtemelen temmuz sayısında detaylı test değerlendirmesini görecez.
    http://www.otomobil.com.tr/yeni-mercedes-benz-c-180-surus-izlenimi-test-videosu/
  • benim aracim da gercek deri degil artico deri, arkadasin sordugu leg extension , diz altina gelen ayarlanabilen kisim mevcut benim aracta,
    sahibinden com daki o aracarin olayini cozemedim ama ilginc gercekten.
  • quote:

Anladım dostum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yeni-c-180-amg-fume-full-hemen-teslim-bayii-167366863/detay/

son olarak karar verdim almayı düşündüğüm araba :)

Üstad iç dış renk kombinasyonu güzel araçta ama fiyat bana oldukça yüksek geldi.Bayiden alsanız 160 civarı alınabilecek bir araç ama tabi sıra bekleme belası var işte :(

• Bu arada aracını teslim almış ve şu tarz bir uygulama yaptırmak isteyecekler için bir firma buldum oto dergisinde ilanını gördüm,ekranı söküp yerine kumanda ile tam uyumlu dokunmatik daha büyük ekran takıyorlar navigasyonlu ve telefon ekranını direkt aktarımlı,bir fiyat sormakta fayda var uygunsa araca değer katar.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUhttps://store.donanimhaber.com/f7/87/e8/f787e83bfe765121fcb08f5619042521.jpgW205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 19 Haziran 2014; 22:14:03 >

• Bu arabada opsiyon bisey yokki standart amg 152 bin yani

• quote:

Galeriden almayı düşünüyorum ve hiçbir galeride AMG donanım olan araçlarında konfor süspansiyon yok hep spor süspansiyon.
    Artık bir test sürüşü yapacam. Umarım beğenirim.

Hocam her ne kadar C serisi bir aracım olmada kendi görüşlerimi bildireyim.

W176 kasa AMG paket mercedes sahibiyim. Aracımda amg süspansiyon, 18 jant ve rft lastikler var.

DÜz yolda ve ya da kaymak gibi asfaltta her hangi bir sorun yok ama ülkemizin yamalı, çukurlu, kasisli yollarında malesef başarılı bir kombinasyon değil.

Her kasiste, çukurda, bozuk yolda hem yavaşlamak ve sonradan tekrardan hızlanmak zorunda kalıyorsunuz ya da zıplaya zıplaya geçiyorsunuz.

yukarda arkadaşın dediği gibi amg paket alınacak ise süspansiyonların amg deği mutlakal konfor süspansiyonu seçilmesi gerekli.

Son olarak bu hafta sonu has otomotiv'de idim, C serisi için şimdi alınmaması gerektiği Türkiye paketlerin çok boş geldiği dolu paketlerin ağustosta geleceği ve o zaman bu aracın alınması gerektiğini söyledir.

• quote:

Arkadaşlar Audio 20 CD, dokunmatik panele sahip müzik sistemini bizmi ekliyoruz yoksa kendinden varmı ???

turkiye paketinde var zaten. sadece başta gelen araçlarda eksiklikler oldugundan bazılarında yok. Turkiye paketi olan bir arac olursa var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symmachos

quote:

turkiye paketinde var zaten. sadece başta gelen araçlarda eksiklikler oldugundan bazılarında yok. Turkiye paketi olan bir arac olursa var.

Pardon dokunmatik panel diyor ben ekran dokunmatik diye düşündüm Touchpad'den bahsediyormuş tabi Tr pakette mevcut evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

çok detaya girmemişler ama ilginizi çekebilecek bir test sürüşü. Muhtemelen temmuz sayısında detaylı test değerlendirmesini görecez.
    http://www.otomobil.com.tr/yeni-mercedes-benz-c-180-surus-izlenimi-test-videosu/

Güzel bir test olmuş aslında ,enazından şimdilik bu iyi oldu ,paylaşımın için teşekkürler.

Siparişi verdik ama neyle karşılaşacağımız tam bir muamma :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

çok detaya girmemişler ama ilginizi çekebilecek bir test sürüşü. Muhtemelen temmuz sayısında detaylı test değerlendirmesini görecez.

Güzel bir test olmuş aslında ,enazından şimdilik bu iyi oldu ,paylaşımın için teşekkürler.

Siparişi verdik ama neyle karşılaşacağımız tam bir muamma :D

Test de bayagi bomba imiş, abi almış eline kamerayı tek başına cekmis insan 2 kişi gider yokmuş herhalde hiç arkadaşı :)

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Acıkcası söylediğiniz gibi biraz amatör bir test olsada yapacak birşey yok elimizdekilerle idare edicez :D
  • Adaptif suspansiyon var diyor ama sanirim adaptif suspansiyon yoktu bu arabada...

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

Adaptif suspansiyon var diyor ama sanirim adaptif suspansiyon yoktu bu arabada...

Adaptif hepsinde var,airmatic mi demek istediniz?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.