Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Orijinalden alıntı: utku_uu

quote:

quote:

quote:

quote:

Premium pakedi gördünüzmü konfigüratöre yeni eklenmiş

Tercih edilebilir mi sizce?

Premium paket hep vardı,13bin tl yerine 9bine alınabilir mantıksız değil.

O zaman benim dikkatimi cekmemis hocam 13bin tl iken

Daha doğrusu premium paket içeriğini tek tek alırsanız 13000 civarına alıyorsunuz diyelim :)

Heh tamam şimdi anlaştık üstadım

Bnm konfigürasyona da bir göz atabilir misiniz?
    M7117882

Sizin kodu yuklemiyor hocam. Aracın istenilen tasarımda biraraya getirilmesi ne yazık ki mümkün değildir diyor.

Alla allla? Amg + premium paket + eşya gözü pakedi + konfor süsp. + led akıllı ışık + adaptif far

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha doğrusu premium paket içeriğini tek tek alırsanız 13000 civarına alıyorsunuz diyelim :)

M7117882

Sizin kodu yuklemiyor hocam. Aracın istenilen tasarımda biraraya getirilmesi ne yazık ki mümkün değildir diyor.

Alla allla? Amg + premium paket + eşya gözü pakedi + konfor süsp. + led akıllı ışık + adaptif far

Evet tekrar baktım açmıyor ama bu özellikler ile açılması lazım konfigüratörde. Bir detay söyleyeyim ben de eşya gözü paketi koymuştum ilk başta özellikle bardak tutacağı için istiyorsanız bosverin araç çıktıktan sonra o bölüme oturan mercedes parçaları internette satılıyor ben ebay de 30 euroya bulmuştum önceki w204 c180 aracım için bardakligi.O yüzden iptal ettim şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 7 Haziran 2014; 14:31:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

M7117882

Evet tekrar baktım açmıyor ama bu özellikler ile açılması lazım konfigüratörde. Bir detay söyleyeyim ben de eşya gözü paketi koymuştum ilk başta özellikle bardak tutacağı için istiyorsanız bosverin araç çıktıktan sonra o bölüme oturan mercedes parçaları internette satılıyor ben ebay de 30 euroya bulmuştum önceki w204 c180 aracım için bardakligi.O yüzden iptal ettim şimdilik

Aynen sadece bardak tutucu için eklemiştim onu ama çıkartıyorum hemen, teşekkürler

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam dikkate alıcam bu bilgileri ben biraz daha araştırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak reis

Resim isteyen arkadaşları kırmayalım.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

Aracın arka koltuklarındanda bir kaç fotoğraf alabilirmiyiz

• Arkadaslar siparis veren var mi aramizda? Mercedes bayisi resmen aclik yapiyor. Trafik tescil isi icin 1300 lira istiyorlar neredeyse bedavaya yapilan is icin midemi bulandirdilar resmen!!! 160 bin lira gozumde degil ama bu 1300 lira acligi canimi sikti bide en az 10000 lira kapora istiyorlar buda tuhaf geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

Arkadaslar siparis veren var mi aramizda? Mercedes bayisi resmen aclik yapiyor. Trafik tescil isi icin 1300 lira istiyorlar neredeyse bedavaya yapilan is icin midemi bulandirdilar resmen!!! 160 bin lira gozumde degil ama bu 1300 lira acligi canimi sikti bide en az 10000 lira kapora istiyorlar buda tuhaf geldi

Aslında haklısınız konfigüratörde 900 tl diyor ama benden de 1300 istendi.Kendimiz yaptıralım desek acaba nolur gerçekten bunun o kadar maliyeti varmı ?

• quote:

quote:

Arkadaslar siparis veren var mi aramizda? Mercedes bayisi resmen aclik yapiyor. Trafik tescil isi icin 1300 lira istiyorlar neredeyse bedavaya yapilan is icin midemi bulandirdilar resmen!!! 160 bin lira gozumde degil ama bu 1300 lira acligi canimi sikti bide en az 10000 lira kapora istiyorlar buda tuhaf geldi

Aslında haklısınız konfigüratörde 900 tl diyor ama benden de 1300 istendi.Kendimiz yaptıralım desek acaba nolur gerçekten bunun o kadar maliyeti varmı ?

Danisman sizin plaka kaydinizi yapmak zorunda kendilerinde olan sistemden bu is bedava. Geriye kalan ise emniyete gidip ruhsatinizi almak ve plaka bastirmak... ben bu sekilde enayi yerine konmamak icin elimden geleni yapicam

• quote:

quote:

quote:

Danisman sizin plaka kaydinizi yapmak zorunda kendilerinde olan sistemden bu is bedava. Geriye kalan ise emniyete gidip ruhsatinizi almak ve plaka bastirmak... ben bu sekilde enayi yerine konmamak icin elimden geleni yapicam

Hocam takipte olalım,siz ne zaman teslim alacaksınız aracı?Eğer yapılabilecek bişi varsa ben de yaparım öyle şey olur mu ya?

• selam,

ayni sekilde benden tescil islemleri icin 1600tl istendi, ben islemleri kendim yaptirmak istedigimi soyledim. yapilmasi gerekenler trafik sigortasi ( bulundugunuz ile gore degisir ama ortalama 330tl diyelim) ve bandrol ucreti ( yani MTV, 430 TL 1.6 lt yeni arac icin), satis danismani aracin ASBIS kaydini yapmak zorunda oldugunu bu islemin 300TL tutacagini soyledi. plakayi ve ruhsati kendilerinin bastiracagini da ekledi.
    bu bayilerden yapilan ASBIS sistemine arac kaydi nasil bir islemdir, ucretsiz olmasi gerektigini yazmissiniz, eger bilgisi/tecrubesi olan varsa anlatabilir mi olayin aslini. plaka ve ruhsati biz kendimiz cikarabilir miyiz?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdhd16 -- 8 Haziran 2014; 9:04:29 >
  • Arkadaslad absise danisman plakanizi girdikten sonra geriye kalan herseyi siz kendiniz yapabilirsiniz ben 6 ay once aldigim sifir audim icin oyle yapmistim.

Gerekirse gidip 320 i alicam ama bu parayi bu firsat duskunu adamlara yedirmicem. Ya da yine mercedes alirim.ama hakem heyetine veririm bunlari...

• quote:

Kapora da kim ne tutturursa onu alıyor benden en son hatay has 2000 tl istediler onun dışında en düşük 5000 tl istedi izmir has oto

• Ya bana hocam yabancı değilsin deyip 2000 tl kapora istediler. Ardından arkadaşıma aynı muhabbeti yapıp 1000 tl istediler

• Istanbulda ki has otodaki asli hanim bide ovunuyor adamin teki c icin 40 bin lira kapora vermis... ve arabasinin gekmesine 4, 5 ay var. 4,5 ay bankada 40 bin lira dursa bi opsiyon daha almis olurdu...
    Bence kapora 2000 tl yi gecince bu isin rengi degisir, musteriye bakislari degisir..

• yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 40.000 TL vadelide 1350 TL para getirir. Satis temsilcisinin her dediğine biat etmemek lazım. Cogu çakal oluyor sonuçta. Para sözseyse soz sahibide siz olursunuz. Ama bunlar sanki bulunmaz Hint kumaşı satıyor edasında oluyorlar ya sırf o sebeple paramla rezil olmam arkadas deyip çıkıp gitmek lazım.

• Ben 5000 tl verdim kapora, Adana Mengerler o kadar istedi.Ama ben tüm tutarı kredi kartı ile ödeyeceğim anlaştık.% 1 Pegasus ucus puan cepte :D

• benim 90bin tl lik a180 için 1000tl yeterli olur demişlerdi kapora için. doğru orantı yapınca 2bin den fazla istenmemesi gerekir heralde özellikle yüksek istiyolar kendilerine bağlamak için ama yanlış bi düşünce.
  • arkadaslar kaparoda kim ne tutturursa aliyor, ayni sey tescil masraflari icin de gecerli sanirim.
    bursa mengerler 1600 TL tescil masrafi ekliyor fiyata, Istanbul Has oto 1300 TL diyor. bu tutarin icerigi ayniymis, trafik sigorta + bandrol + plaka, ruhsat masraflari.

bu konuyu biraz daha arastirmak lazim.
  • benden de 1400 tl istediler arkadaşlar ne yapıcazki vermek zorunda değil miyiz ??
  • anahtar teslim sıfır araba almıyor musunuz ne tescil parası?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.