Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfır arabada kimi bayi farklı kimisi farklı rakam söylüyor ondan bahsediyoruz.
  • anahtar teslim fiyati suan icin konfiguratorde cikan fiyat + tescil masraflari oluyor.
    her bayi kafasina gore tescil masrafi istiyor. resmen ne koparsak kardir mantigi, hic yakismiyor koskoca bayilere.
  • iwishh İ kullanıcısına yanıt
    Evet Halojen gunduz farları mavi yanıyor ve beyaza donuyor. BU arada ayna altındaki beyaz ledler yanıyor.

internet sitesine de bunu koymuşlar burdaki ile aynı

• Tescil masrafı sigorta dahil 1500tl den fazlası abartı bence. sigorta 670tl - bandrol 470tl - geri kalan 350- 450tl de muameleciye verseler normal, fazlasını isteyen bayiden kaçın derim, her olayda böyle davranacaktır.

Ben 2013 kasımdan beri bu aracı bekliyordum KOLUMAN-GULSOY-HAS ne kadar bayi varsa birçok subesiyle gorustum. en son HAS AVCILAR Alper Yuksel çok yardımcı oldu sagolsun. Ben memnun kaldım - bi arayıp konuşun derim. BAISten Muhammed derseniz belki yardımı olur. İsteyene direk numarasını da verebilirim.

Satış temsilcisi boyle konularda çok onemli bence, ekstra masraflarda, kaskoda v.s. 500-1000 tl de olsa cebinizde kalır satış temsilcisi iyiyse.

**** Son bir not, aracınızı oluştururken bardaklık ve halı paspas(eğer istiyorsanız) olup olmadıgını kontrol ettirin. benimkinde yoktu şimdi gelmelerini bekliyorum.
  • symmachos S kullanıcısına yanıt
    paylaşımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symmachos

Evet Halojen gunduz farları mavi yanıyor ve beyaza donuyor. BU arada ayna altındaki beyaz ledler yanıyor.

internet sitesine de bunu koymuşlar burdaki ile aynı

Bu özellik sadece akıllı ışıktamı var acaba. Static led olanlardada bu özellik varmıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selcukakman S kullanıcısına yanıt
    Sadece led akıllı ışık sisteminde var bu özellikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

Sadece led akıllı ışık sisteminde var bu özellikler

Teşekkürler. Peki static led farlarda karşılama ışığı yokmudur.

• arac tescil masraflari aslinda soyle olacak.
    mecburi sigorta : ortalama 330 TL ( bursada ortalama 330, istanbulda daha yuksek diye biliyorum)
    bandrol : 430 TL ( 1.6 lt 2014 model arac icin)
    ruhsat icin odenen harc : 155 TL ( damga pulu filan var sanirim en cok 20 TL daha artar)
    plaka bastirilmasi : 20 TL

bayiyi arayip sorabilirsiniz tescil masrafinin icindeki kalemleri, sonucta pu parayi talep ediyorlarsa aciklamasini yapmalari lazim.
  • quote:

Tescil masrafı sigorta dahil 1500tl den fazlası abartı bence. sigorta 670tl - bandrol 470tl - geri kalan 350- 450tl de muameleciye verseler normal, fazlasını isteyen bayiden kaçın derim, her olayda böyle davranacaktır.

Ben 2013 kasımdan beri bu aracı bekliyordum KOLUMAN-GULSOY-HAS ne kadar bayi varsa birçok subesiyle gorustum. en son HAS AVCILAR Alper Yuksel çok yardımcı oldu sagolsun. Ben memnun kaldım - bi arayıp konuşun derim. BAISten Muhammed derseniz belki yardımı olur. İsteyene direk numarasını da verebilirim.

Satış temsilcisi boyle konularda çok onemli bence, ekstra masraflarda, kaskoda v.s. 500-1000 tl de olsa cebinizde kalır satış temsilcisi iyiyse.

**** Son bir not, aracınızı oluştururken bardaklık ve halı paspas(eğer istiyorsanız) olup olmadıgını kontrol ettirin. benimkinde yoktu şimdi gelmelerini bekliyorum.

Ben kadife paspası çıkarttım. 350-450 tl tutuyordu. Konfügüratöre göre kadife olmayan normal paspas ile gelmesi lazım ( fiyat farksız) ama satıcı konfügüratörde öyle diyor ama paspassız gelecek diyor. Ne dersiniz. Ayrıca bardaklık standar değil diye biliyorum

• www.arabam.com
    Mercedes Fiyatları - İkinci El Mercedes Modelleri
    http://www.arabam.com/otomobil-testleri/mercedes-benz-c180-fascination-7g-tronic/298427

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Tescil masrafı sigorta dahil 1500tl den fazlası abartı bence. sigorta 670tl - bandrol 470tl - geri kalan 350- 450tl de muameleciye verseler normal, fazlasını isteyen bayiden kaçın derim, her olayda böyle davranacaktır.

Ben kadife paspası çıkarttım. 350-450 tl tutuyordu. Konfügüratöre göre kadife olmayan normal paspas ile gelmesi lazım ( fiyat farksız) ama satıcı konfügüratörde öyle diyor ama paspassız gelecek diyor. Ne dersiniz. Ayrıca bardaklık standar değil diye biliyorum

Aracınız paspas'sız gelecektir. Siz o 350-450 Tl yi verip servisten temin edeceksiniz. Mercedes'in modellerinde hiç bir arabasında paspas yoktur. Biz yada siparişi geçen ürün müdürümüz ekletir. Normal paspas diye bir şey yoktur.

• arabam.com testinde gördüğüm resim. Bu özelliği sizce nasıl aktif etmişlerdir.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukakman -- 9 Haziran 2014; 19:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

arabam.com testinde gördüğüm resim. Bu özelliği sizce nasıl aktif etmişlerdir.

Valla aynı soruyu sorayım diye açtım forumu siz sormuşsunuz :) eğer bu standart özellik ise çok iyi, digiturk cep uygulamasında görüntüyü aktarırım maçlarda :) aracı kullanan arkadaşımız var o bir bakabilir mi acaba nasıl yapılıyor bu ? Medya ara birimi ile alakası olmaması lazim bunun.

• passengerX P kullanıcısına yanıt
    Bu özelliği kullanmak çok basit ve turkiye paketinde var. Telefonu araca tanıttıktan sonra aractan url adresi giriyorsunuz sonrasında telefondan interneti kullanıyorsunuz. Aynen ben de cepten maçlar için düşünmüştüm ilk. işim gereği c.tesi maçlarının ilk yarısını hep kaçırıyordum. trafiğe göre bazen tamamını da.
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle diyim eğer bardaklık ve paspas sizin için önemliyse gelmesi 20 gunu buluyormuş, araçla birlikte gelmesini sağlayın ancak aracın ustunde almayın, OTV odememek için. Benim demek istediğim araçta yoktu.

****Şunu da belirteyim showroomda baktığım araçlarda ikisi de vardı. benim aldığım satış temsilcisi araç daha oturmadı bu nedenle bazılarında gelmiyor dedi. benim fikrim, bu donanımda mercedes bir araçta bardak koyacak yer olmaması buyuk bir handikap. Dikkat edin diye belirttim.

*** Konu ile alakası yok ama ACTIVE PARK PLUSta olan otomatik park pilotu muhteşem çalışıyor. Bugun test etme imkanım oldu. Turkiye paket FASCINATION, AMG ve EXCLUSIVE pakette standart diye biliyorum. Diğer donanımlarda oldugundan emin değilim.
  • symmachos S kullanıcısına yanıt
    Gerçi bu özellik ekran aynalama mı yoksa sadece ekrandaki internet tarayıcısını aracın ekranından görme mi acaba?Misal cep telin veya ipad in hafızasındaki bir filmi ekrandan izleyebiliyormuyuz?
  • passengerX P kullanıcısına yanıt
    Telefondaki interneti kullanıp kendi tarayıcısından açıyor. Ayrıca telefonun hafızasını da kullanabiliyor. Ama ben muzik için denedim fil oynatır mı bilemiyorum denerim onu da.
  • quote:

Telefondaki interneti kullanıp kendi tarayıcısından açıyor. Ayrıca telefonun hafızasını da kullanabiliyor. Ama ben muzik için denedim fil oynatır mı bilemiyorum denerim onu da.

Ok ilk fırsatta deneyip cevap atarsanız sevinirim,çünkü cepteki lig tv uygulamasını atmak önemli benim için :) Belki o özellik yoktur ve bir şekilde ek olarak alınabiliyorsa sipariş henüz üretime girmediği için ekletme şansımız da olur.
  • !!!!!!Arkadaslar dikkat edin tekrar soyluyorum!!!!!!!

Bayi siz istersenuz tescili size birakmak zorundadir. Istanbulda ki cok bilmus has oto bunu vermiyor ve kendi kendinize 200 tl ye halledeceginuz is icin 1300 lira istiyorlar dikkat bu tuzaga dusmeyin!!!!

Bu arada ben aracimu siparis verdim bugun. Tescil islemlerini kendim hallesidicem ve 4000 tl kapora.. Arabada c amg 19 inc jantlar cevre gorus, siyah deri doseme, disbudak damarli kaplama, burmaster ses sistemi... ekim teslim:((

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.