Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (584. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.220.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atitrend

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

arkadaşlar. acil bir cevaba ihtiyacım var. c200d amg için son 180 bin tl fiyat aldım. yaklaşık 2500 tl de takas desteği düşülüyor toplamda 177500 e geliyor araç. yine c200d amg ama bunun içinde ahşap kaplama yok. piyano kaplı ve 178500 tl takas destekli 176000 tl ye geliyor. sizce fiyatlar nasıl. bu arabaya bu fiyat çok mu

Fiyatlar güzel gibi. Bu mayısta 2015 model aracı 173 e alan arkadaşım vardı. Bu arada takasa araba vermezseniz de takas destek indirimini yapıyorlar mı?

sağolsunlar bir şekilde yardımcı oldular. 175000 tl ye içi ahşap olanı aldım. piyano olan hem ucuz duruyor hemde çiziliyor. fakat bu tutardan tek kuruş indiremedim. toplam da %7 indirim aldım. tek sıkıntım 1 sene içinde makyajlı kasa çıkması ama ben bu aracı kısmet olursa 5 sene binmek için aldım. umarım bizi üzmez.2015 passat tan sonra araç biraz dar geldi ama e serisine çıkma şansım yoktu malesef. 2016 çıkmışken 2015 e 173 e almak benim uygun almış olduğumu gösteriyor galiba. fiyatlar standart aslında nereyi arasam aynı fiyatı verdiler. aslında 500 tl farkla deri konsollu olan vardı ama bizden 5 dk önce gelen arkadaş malesef onay verince o araç kaldı.

Bence iyi fiyat hele kredi kullandırdıysalar süper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    180 km hizda bile cok guvenli ve stabil. Yola cok guzel oturuyor. O kadar sertligin getirisi yol tutus gercekten. Ama ozellikle kalkislarda ve dar virajlarda hop diye donmesini anlamiyorum. Frenajda yine problem yok. Gayet iyi duruyor. Ama sport yada sport + modda hizli kalkis imkansiz. Oldugu yerde kaliyor. U donerken az gaz ver yeter. C 300 ve yukarisi alemdir acaba?

Benim araçta 7bim km'de c180. Sanki buzda gidiyormuş gibi hissediyorum. Yol tutuşundan hiç memnun değilim. Nedenini ilk kez arkadan itişli kullanmama bağladım. Burda da benzer bi durumu okuyunca servise danışmayı düşünüyorum. Mevcut aracımda Opel Astra ve daha hızlı virajlara giriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemdnz C kullanıcısına yanıt
    Hocam siz o araca çok atıyor diyorsanız acemiliğinizdendir anca rwd ile olan.ilk rwd aracım 320d idi. + yazılım 230hp alıyordum. hiç 0-60 patinajsız kalktıgımı hatırlamıyorum. Tüm virajlarda yan vermisliği var makinanın.O arabanın yanında bu arabalar nur nimet.O tam gaz verip arkasını atma dedigim bile 320d nin gaza bas ( çeyrek gaz ) çek gibisi.
    O yüzden bence çok iyi bir tutunma var. Elbet sizde alışırsınız.
    Bundan önce bir ya da iki milyon km fwd araç tecrübem olmasına rağmen rwd komple farklı bir dünya. Viraja girişi duruşu gaza nerde basıp basmayacağın hep farklı zaman alır alışmanız elbet.

• %2 itelemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemdnz

Benim araçta 7bim km'de c180. Sanki buzda gidiyormuş gibi hissediyorum. Yol tutuşundan hiç memnun değilim. Nedenini ilk kez arkadan itişli kullanmama bağladım. Burda da benzer bi durumu okuyunca servise danışmayı düşünüyorum. Mevcut aracımda Opel Astra ve daha hızlı virajlara giriyorum.

Benim aracımda 6.000 Km C180,

3.20i ED'nin yol tutuşu C'den biraz daha iyi,
    Ama C'de asla kötü yol tutan bir araç değil,
    Kaldıki yüksek hızlarda C'nin Stabilitesi daha iyi,

Bence ön takımları detaylı bir şekilde kontrol ettirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

%2 itelemişler

indirim oranı nasıl gecen ay gibi 10 bin civarımı.
  • Standart AMG 197100 TL olmuş ;/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet bende uzun sure onden ceker arac kullandim. Aliskanlik istiyor kesinlikle. Isin gercegi aracin ruhunda bir miktar apacilik var. Bazen meraktan bile gaz verdiriyor. Onden ceken arac alip goturuyor. Bunda is biraz daha eglenceli. Kışkırtıyor insanı. Viraj icinde gaz vermemek lazim. Ozellikle dar yerlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Standart AMG 197100 TL olmuş ;/

Cuma ayin son gunu iyi ki kosturup yetistirmisiz islemleri...
    C200D AMG Beyaz standart (Siyah disbudak kaplamali) 178,5 aldim. 3400 takas indirimiyle 175 K ya bitti.
    0,69 kredi de cok iyi oldu...

%2 zam yaklasik 4000 TL fark eder eger aynen yansir ise ...
    Liste fiyati 197 K saka gibi rakam :)

Kampanya olur yine bence yoksa bu sekilde almak cok zorlasir bu araclari ???

• quote:

Orijinalden alıntı: TRB7

quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Standart AMG 197100 TL olmuş ;/

Cuma ayin son gunu iyi ki kosturup yetistirmisiz islemleri...
    C200D AMG Beyaz standart (Siyah disbudak kaplamali) 178,5 aldim. 3400 takas indirimiyle 175 K ya bitti.
    0,69 kredi de cok iyi oldu...

%2 zam yaklasik 4000 TL fark eder eger aynen yansir ise ...
    Liste fiyati 197 K saka gibi rakam :)

Kampanya olur yine bence yoksa bu sekilde almak cok zorlasir bu araclari ???

Hayirli olsun.. 175k lik arabada dizrl amg. Extra bir donanim eklentiniz varmi.

Ben trafik asistani olmasi gerektigini dusunuyorum.

En azindan adaptif cruise control ile acil fren destek şart olmali kanunen

• Tesekkurler... insallah hayirli olur.
    Avantgarde yeter derken cam tavan da olsun deyince siparis 4 ayda gelir dedi ST :)
    Standart araclara yoneldik , fascination da cam tavan standart o olsun dedik sonra AMG ile test surusu yapinca cok begendim ...
    18 rim ler ve spor suspansiyon rahatsiz etmedi fazla umarim dogru karar varmisimdir :)

Opsiyon Adaptif C.C. Cok keyifli olurdu aslinda ama 4 ay beklemeye degermi bilemiyorum...
    Acil Fren standart sanirim, advance opsiyonu varsa onu bilemiyorum tabii ???

Arkadaslar seramik kaplama bayilerde ne derece iyi yapiliyor onerirmisiz ?
    Fiyat olarak nasil konusmak lazim son zamanlarda yaptiranlar yardimci olabilirlermi ?

• Cemdnz C kullanıcısına yanıt
    20 yıl önden çekişli araba kullandıktan sonra son 1 yıldır arkadan itişli mercedesimle neşeli günler yaşıyorum :) ilk adığımda eski arabamı nasıl kullanıyorsam aynen öyle kullandım, sonuç : her virajda kıç atmalar, savrulmalar - ki çok sakin araba kullanırım. Hatta ben de sizin gibi servise gidip "alın arabanızı, düz gitmiyor bu" diyecektim. Arkadan itişin nasıl kullanılacağını arkadaşlarıma sordum - anlattılar. Örneğin 90 derece sokak girişlerinde oldukça yavaşlamak gerekiyor. 20-25 km hız gibi. Eskiden bunu yapan mercedes ve bmw sahiplerine ne saydırırdım "amma kıymetli arabanız varmış, yarım hızda dönüyosunuz" diye. Meğer bir zorunluluk varmış :)

Size tavsiyem arkadan itiş kullanmayı biriyle beraber biraz kullanın, öğrenirsiniz. Ha şunu söyleyeyim : neredeyse 1 yıl oldu ben de hala buzda gidiyormuş gibi hissediyorum ama ilk baştaki endişelerim kalmadı. Bir de kışın karda arkadan itişli araba ile gitmeyi unutun, burada herkes kış için ucuz bir önden çekişli alıp kullanıyor...

• c200d 14100 km deyim... 2 gündür motor yağ uyarısı veriyor.. hangi yağı alıp eklemeliyim bunun için servise gitmeyim şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

c200d 14100 km deyim... 2 gündür motor yağ uyarısı veriyor.. hangi yağı alıp eklemeliyim bunun için servise gitmeyim şimdi :)

servis Zamanı gelmiş. Bence bakıma götürün aracı , yağı zAten değişecek. Tabi eksiltmenin sebebini de sorun

• Arkadaşlar iki araç arasında kaldım ondan yardım ederseniz sevinirim

C 180 Fascination ya da C 180 AMG .Hangisini tavsiye edersiniz aralarında hatırladığım kadarı ile 4 bin TL bir fark var iki aracıda beğendim ama bu noktada mantıklı seçim biraz daha verip AMG almak mi olur yoksa hala güzel bulduğum Fascination mı karar veremedim.

Bir de araba fiyatlarında yakın zamanda bir artış bekleniyormuş mercedes için de doğru mudur ? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarecrow7

Arkadaşlar iki araç arasında kaldım ondan yardım ederseniz sevinirim

C 180 Fascination ya da C 180 AMG .Hangisini tavsiye edersiniz aralarında hatırladığım kadarı ile 4 bin TL bir fark var iki aracıda beğendim ama bu noktada mantıklı seçim biraz daha verip AMG almak mi olur yoksa hala güzel bulduğum Fascination mı karar veremedim.

Bir de araba fiyatlarında yakın zamanda bir artış bekleniyormuş mercedes için de doğru mudur ? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

beklentilerinizi iyi belirleyin aslında fascination ve amg arasında baya fark var. insalar bilip bilmeden sırf amg isminden dolayı gidip amg alıyorlar. bunu satış temsilcisiylede konuştuk aman fazla fark yokmuş 4 bin tl daha vereyim amg olsun diyor insanlar.
    ben satış temsilcisi ile konuştuğumda dedim ki sert süspansiyon istemiyorum,simsiyah iç tasarım istemiyorum,araç yere yakın olsun istemiyorum,beş kollu amg jantlarını istemiyorum vs o yüzden benim aracım fascination olacak dedim. adam şaşırdı sizin gibi ne istediğini bilerek gelen adam sayısı 10 u bile bulmaz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: scarecrow7

Arkadaşlar iki araç arasında kaldım ondan yardım ederseniz sevinirim

beklentilerinizi iyi belirleyin aslında fascination ve amg arasında baya fark var. insalar bilip bilmeden sırf amg isminden dolayı gidip amg alıyorlar. bunu satış temsilcisiylede konuştuk aman fazla fark yokmuş 4 bin tl daha vereyim amg olsun diyor insanlar.
    ben satış temsilcisi ile konuştuğumda dedim ki sert süspansiyon istemiyorum,simsiyah iç tasarım istemiyorum,araç yere yakın olsun istemiyorum,beş kollu amg jantlarını istemiyorum vs o yüzden benim aracım fascination olacak dedim. adam şaşırdı sizin gibi ne istediğini bilerek gelen adam sayısı 10 u bile bulmaz dedi.

Yalnız, AMG paket ile Fascination'ın süspansiyonları aynı değil mi? İkisi de Sportif Agility Control Süspansiyon diye geçiyor.

Konforlu Agility Control Adaptif Süspansiyon sadece Style, Comfort ve Exclusive'de mevcut.. En azından donanımda öyle görünüyor.

donanim.mercedes-benz.com.tr
    Mercedes-Benz Corporate Lounge
    http://donanim.mercedes-benz.com.tr/c-serisi-sedan-ve-estate

• Mustafa abi selamlar, uğramıyorsun foruma pek ama arkadaşa bugün w204 c250 coupe alıyoruz kısmetse. Senin bizde başlattığın c coupe sevdası sayesinde.

• Amg donanım biraz daha görsele hitap ediyor, fascinasion donanım da gayet güzel seçenek, şimdilerde sipariş oluşturursanız en erken 6.5 ay gün veriliyor. Bayilerin getirdiği araçlar da kelaynak gibi standart donanımlarla geliyor. Araç her ne kadar opsiyonlar ile çok çok güzel ve doyurucu olsa da, mbt nin uygulamaları, vizyonu, verilen süreler insanın sinirini bozuyor.

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.