Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (583. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.220.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

arkadaşlar. acil bir cevaba ihtiyacım var. c200d amg için son 180 bin tl fiyat aldım. yaklaşık 2500 tl de takas desteği düşülüyor toplamda 177500 e geliyor araç. yine c200d amg ama bunun içinde ahşap kaplama yok. piyano kaplı ve 178500 tl takas destekli 176000 tl ye geliyor. sizce fiyatlar nasıl. bu arabaya bu fiyat çok mu

Fiyatlar güzel gibi. Bu mayısta 2015 model aracı 173 e alan arkadaşım vardı. Bu arada takasa araba vermezseniz de takas destek indirimini yapıyorlar mı?

sağolsunlar bir şekilde yardımcı oldular. 175000 tl ye içi ahşap olanı aldım. piyano olan hem ucuz duruyor hemde çiziliyor. fakat bu tutardan tek kuruş indiremedim. toplam da %7 indirim aldım. tek sıkıntım 1 sene içinde makyajlı kasa çıkması ama ben bu aracı kısmet olursa 5 sene binmek için aldım. umarım bizi üzmez.2015 passat tan sonra araç biraz dar geldi ama e serisine çıkma şansım yoktu malesef. 2016 çıkmışken 2015 e 173 e almak benim uygun almış olduğumu gösteriyor galiba. fiyatlar standart aslında nereyi arasam aynı fiyatı verdiler. aslında 500 tl farkla deri konsollu olan vardı ama bizden 5 dk önce gelen arkadaş malesef onay verince o araç kaldı.

• isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Anlaşamadık :) yani şöyle hocam avantgarde yarı elektrikli diye çıkıyor konfigüratörde. Isıtma sizdeki donanımda başlıyor. Paket seçimindede ekstraları gözüküyor buradan bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar. acil bir cevaba ihtiyacım var. c200d amg için son 180 bin tl fiyat aldım. yaklaşık 2500 tl de takas desteği düşülüyor toplamda 177500 e geliyor araç. yine c200d amg ama bunun içinde ahşap kaplama yok. piyano kaplı ve 178500 tl takas destekli 176000 tl ye geliyor. sizce fiyatlar nasıl. bu arabaya bu fiyat çok mu

Fiyatlar güzel gibi. Bu mayısta 2015 model aracı 173 e alan arkadaşım vardı. Bu arada takasa araba vermezseniz de takas destek indirimini yapıyorlar mı?

sağolsunlar bir şekilde yardımcı oldular. 175000 tl ye içi ahşap olanı aldım. piyano olan hem ucuz duruyor hemde çiziliyor. fakat bu tutardan tek kuruş indiremedim. toplam da %7 indirim aldım. tek sıkıntım 1 sene içinde makyajlı kasa çıkması ama ben bu aracı kısmet olursa 5 sene binmek için aldım. umarım bizi üzmez.2015 passat tan sonra araç biraz dar geldi ama e serisine çıkma şansım yoktu malesef. 2016 çıkmışken 2015 e 173 e almak benim uygun almış olduğumu gösteriyor galiba. fiyatlar standart aslında nereyi arasam aynı fiyatı verdiler. aslında 500 tl farkla deri konsollu olan vardı ama bizden 5 dk önce gelen arkadaş malesef onay verince o araç kaldı.

Güle güle kullanın. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Passattan sonra d sınıfı hiç bir araba geniş gelmez zaten. Yeni e pahalı, 1.6 geldiğinde ancak değerlendirilir bana kalırsa.

Bu arada liste 193200. Siz 175000 aldıysanız %7 den fazla oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

Yok artık diyorum. Balatayı sabitleyen parçaya benziyor, hakikaten o nasıl yerinden çıkar ??

Bence İstanbul Merkezi arayın.

Balata yayı diye geçiyormuş ve dediğiniz gibi görevi balatayı sabitlemesi ve bu olmaz ise tık tık ses gelirmiş.

Acil servis geldi müdahale etti yerine yeni parça taktı fakat eskisindede hiçbir kırık yoktu.

Buyrun sağ taraftakinide kontrol edelim öyle gidin dedim sağ taraftakine parmağımızla ufacık dokunmamızla birlikte oda düştü

montaj yapan arkadaşın bilgisizliği var ortada belli 45.000 ve 60.000 bakım daki işçilik ücretlerini almayacaklarını söylediler özür dilediler.

• quote:

quote:

• Mortal_Abas kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

• Yetkili servislerde cehalet diz boyu,

Bana Borusan'ın servis müdürü yetişmiş eleman sıkıntısı çektiklerini,yetişmiş elemanları tutamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söylemişti,

Fren olayı çok vahim gerçekten,
    Garanti bitsin referansı sağlam,güvenilir özel servise gitmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytron

Yetkili servislerde cehalet diz boyu,

Bana Borusan'ın servis müdürü yetişmiş eleman sıkıntısı çektiklerini,yetişmiş elemanları tutamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söylemişti,

Fren olayı çok vahim gerçekten,
    Garanti bitsin referansı sağlam,güvenilir özel servise gitmeyi düşünüyorum.

Olayın ayrı bir boyutu da var. C200d için rutin bakımda 1400 TL servis ücretleri çıkıyor. Fahiş servis ücretlerine ""e bu araç mercedes ama"" gibi bir yaklaşım gösterenler de var. "" Burası bodrum , lahmacun 80 TL "" pozisyonundan farksız bir bakış. Hızlı bir şekilde hem servis kalitesinin hem de ücretlerinin düzeltilmesi lazım.

Edit: Özellikle servis periyodu 15 bin olduğu halde yakıt filtresini her rutin bakımda değişim yapıyorlar. Yaklaşık 300 TL lik bir filtre bu. Ayrıca bir yerlerde ilk bakımına gidip balata değiştiren kullanıcı okumuştum. Bunlar normal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 1 Ekim 2016; 12:10:17 >

• olmaz.
    Tamponlar farklı
  • Aytron A kullanıcısına yanıt
    Dışarda durumunun farklı değil.benim başıma defalarca geldi mesela.
    Doğru yağ koyulmaz,yağ koyulur sızdırın sorarsın contasını değiştirmemiştir.Ucuz yaptım der dandik balata takar vs.
    Yetkili servis doğru yada yanlış yaptığı işin arkasında duruyor hiç olmazsa.
    Yasal haklarınız var en azından.
    Şimdi şöyle düşünün bu olay sanayide olsa idi kaldı ki orada da olması çok muhtemel sanayide ki adamın tutumu ne olur?
    Bunu da sorgulamak lazım.
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    spor ya da spor+ da kullanıyorsanız normal diye düşünüyorum. Benim lastikler michelin primacy3, hava sıcaklığı 10 15 derece olduğu zaman spor modlarından birindeyse gaza yüklendiğim zaman arabanın arkası hafif oynuyor 2. vitesteyken (3. viteste de yapabiliyor bazen), comfor modunda hiç olmadı traction control müdahele ediyor zaten
  • armutcan A kullanıcısına yanıt
    Hava soğukken ? Spor ?
    Hava 25derece lastikler sıcak. Comfort mod. .
    1de kesin yan. 2 de yan. Artık 3 te de yan veriyor. Yan yan yazınca alayına isyan diyecekmişim gibi oldu

• atitrend A kullanıcısına yanıt
    C200d amg 175,000 tl sanirim takas indirimli fiyat???
    Renk te opak beyaz veya siyah sanirim ?
    Cunku 178,5 tan asagi inmiyorlardi dun bende cok bastirdim ayni arac icin...

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    bmw leri yancı arabası diye bilirdik, meğersem bizimkilerin içinde saklıymış araba isyan edince ortaya çıkıyor
  • Ayni durum bende de var. Arac henuz 10k km de lastikler gayet iyi. Ama eco haricindeki modlarda cok fazla arkasini saliyor. Spor modda cok az bir gazla arkasi saga dogru gidiyor. Arac c180. Bu kadar az tutunmasi normal degil bence.

• akcay A kullanıcısına yanıt
    Aracınıza baktırmanızı öneririm. Benim aracım yazılımlı. Ş.içinde tam yan makinesi evet ama. Virajlarda da tam viraj makinası.2 bmw sahibi oldum.2 side bu kadar kararlı ve kesin dönmüyordu virajları.

• imagoodman kullanıcısına yanıt
    Özel servis derken sanayideki haydar ustayı kastetmedim zaten, daha kurumsal,orjinal parça kullanan, işçilik ve parça değişim garantisi veren özel servisler var,bende eşimin kuga'sını böyle bir Ford servisine götürüyorum, inanın çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal_Abas

quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

Yok artık diyorum. Balatayı sabitleyen parçaya benziyor, hakikaten o nasıl yerinden çıkar ??

Bence İstanbul Merkezi arayın.

Balata yayı diye geçiyormuş ve dediğiniz gibi görevi balatayı sabitlemesi ve bu olmaz ise tık tık ses gelirmiş.

Acil servis geldi müdahale etti yerine yeni parça taktı fakat eskisindede hiçbir kırık yoktu.

Buyrun sağ taraftakinide kontrol edelim öyle gidin dedim sağ taraftakine parmağımızla ufacık dokunmamızla birlikte oda düştü

montaj yapan arkadaşın bilgisizliği var ortada belli 45.000 ve 60.000 bakım daki işçilik ücretlerini almayacaklarını söylediler özür dilediler.

sizin gibi efendi birine denk geldiklerine şükretsinler.

başka biri olsa; ya yasal yollarla başlarını ağrıtırdı ya da yasal yolu dinlemeden ağzının ortasına iki tane çakardı onu o halde bırakan müdüre de servis görevlisine de...

çok geçmiş olsun

• Mortal_Abas kullanıcısına yanıt
    Valla geçmiş olsun. Fren yani bu boru değil ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktar_ismail

Kesinlikle :)

Bu forumda şube müdürü ya da mercedes benz merkezde tanıdığı olan var mı acaba

10bin tl indirimden bir tl aşağı inmiyorlar.

Geçen yıl 15 hatta 20 milyar indirim alanlar olmuş.

Kredi kullanacaksanız 163 iyidir. Hem krediyi 0.69 da tutup hem fiyatı çekmeleri çok zor. Örneğin 2015 yılında koca senede 1 ay kredi kampanyası oldu yada olmadı. Fakat son ay c180 amg leri 148–150 den verdiler. Oda hepi topu 20–30 tane arabadır

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.