Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.220.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    discontinued olmuş bazı renkler,

mb nin bu kadar oynayıp durması herseyle sinir bozucu olmaya başladı, bmw makyajda bile değiştirmiyor, yaptım bu diyor, simdiden renklerle bile oynamışlar ne gerek varsa

www.benzblogger.com
    BenzBlogger » Blog Archiv » Four Shades of Grey – Palladium vs. Selenite vs. Mountain vs. Steel
    http://www.benzblogger.com/2015/08/four-shades-of-grey-mercedes-benz-paints.html

• Zaten Mercedes, son Zamanlarında bence, vizyonunu değiştirerek, farklı kazanç kapıları sağlamaya çalışıyor. Bu durumda kemikleşmiş Mercedes müşterisini kendisinden uzaklaştırıyor. Şahsen ben uzaklaşıyorum. Amacım yeni E yada gle offroader almak. Yalnız bu oynamalarla bende kararsızım. 500^ bir rakam verip, bir araç alıp, çok kısa Zamanlarda demode olmasını istemem. Geleneklerine bağlı kalan markalar bu anlamda daha sadık müşteri kitlesine sahip. Mercedeste durum aleyhte çalışıyor. Bu anlamda, her ne kadar mercedesi eleştirsem de hala diğerlerine göre Mercedes üstünlükleri, devam etmekte. Ama bu durum sürekli olmayacak. Ve kırılma noktasına ulaşırsam, istediğim aracı, istediğim şartlarda alamazsam, gider yeni kasa 5 serisine bakar, istediğim gibi bir araba oluşturur, Yıldız'lı günleri geride bırakırım.

2014 yılının ilk aylarında aracı tanıtırken, lansman renkleri, paladyum, tenorit renkleri, katologlarda yer alıyordu. Şimdi yeni E ye alan açmak için, bazı kısıtlar bence w205 E uygulanmaya başlandı. W213 kasada güncel c de olan bazı donanımlar, sanki ilk kez yeni E de kullanılıyormuş gibi anlatılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Mesela hangi donanimlar?

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    daha önce bu konu hakkında yazmıştım, benim aracımdan da kasislerden geçerken aynı ses geliyordu.
    2 hafta önce periyodik bakım esnasında bu sesi de giderdiler. 2000km falan olmuştur şuan için ses kesilmiş görünüyor.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    sürüş destek sistemi c de var .o da kendi kendine gidiyor.
    e de fazladan otomatik araba sollama eklendi. birde bu pakette mi
    yoksa park paketinde mi bilmiyorum, kendi kendine park yerine girip
    çıkabiliyor.
  • Otomatik park sistemi kendini park etme yani. C de opsiyon mu yoksa bazı paketler de mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: albea_koliq

Otomatik park sistemi kendini park etme yani. C de opsiyon mu yoksa bazı paketler de mi var

Kendi kendine park etme fascination, avangarde ve AMG'de standart var.
    Style'da var mı bilmiyorum.
  • C' de arabayı dikey park edebilen var mı?

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Bir kere şans eseri ettim :) AMG 180 var, aracı teslim ederken anlatmadılar bile. Neyse kapalı otoparkta dik bir park yerini geçince araç sordu park edeyim mi diye ben de evet dedim (geçtiğim park yerine kafamı çevirip bakmak isterken sinyal kolunu yanlışlıkla çalıştırdım, o şekilde park edeyim mi sorusu çıkıyor sanırım). Direksiyon kendi başına çok süratli dönüyor ancak hız 9 km/saati geçmeyecek. bu şekilde siz gaza basınca park ediyor. ne diyim yine de huzursuz olmadım değil :))
  • mcksy kullanıcısına yanıt
    İlk resimdeki gibi park ediyor problem yok.
    Ben ikinci resimdeki gibi park etmeden bahsediyorum.
    Kesin teyit etmek için soruyorum yanlış anlamayın, sonra sapıtıyor bazen çünkü araba :)
    İkinci resimdeki gibi mi park ettiniz sizde?
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 13 Mayıs 2016; 10:21:20 >

• donanımların listesi varmı karşılaştırma olarak.şuanki.
  • Dikey ve yatay denedim bir kaç kere, sorunsuz park ediyor. Yalnız park konusunda iyi olan bir sürücü için bu özellik hiç bir arabada pek sık kullanılır gibi değil, çünkü kendin daha hızlı park ediyorsun gibi.
    Geri görüş kamerası ve üstelik üzerinde tekerlerin açısına göre aracın gidiş yönünü çiziyor, bunlar varken zaten her tür park çok kolay ve hızlı.
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Bu sistem sadece yardımcı bir sistem, hata yapabilir :) zaten kullanım kitabında da bu konuda bir sürü uyarı var. Her neyse; aynen böyle dikine parkediyor. Ben hiç videosunu çekmedim ama çekenler var:

2015 Review Mercedes Benz C class W205 Active Park Assist
    Active Park Assist on the Mercedes-Benz CLA

• djstardust D kullanıcısına yanıt
    Drive pilot C de yok. Otopilotla adaptif hiz sabitle ayni sey degil. C deki otomatik park sistemi gaz freni kendi mi yapiyor yoksa surucu mu mudahale ediyor? E de hepsi otomatik.

• isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    Tabiki, bizimki eğlence işte :)
    Gaz freni kendisi yapıyor aracın

C' de ileri ve geri vites değişimlerinde gaz pedalına bir kere dokunup geri çekiyorsunuz, sonrasını kendisi gaz-fren halledip park ediyor.
    Kendisi hızlanıyor,öndeki yavaşlayıp durursa bu da duruyor,hareket edince sen hafif gaza dokununca hareket ediyor, öndeki arabayı takip ediyor,sen aradaki mesafeyi Cruze kontrol üzerindeki halka ile ayarlayabilirsin.
    direksiyonu, yol çizgilerine göre veya öndeki arabaya takılıp kendisi çeviriyor,sadece 1 dk dan fazla ellerinizi direksiyondan çekerseniz uyarı verip devreden çıkıyor.benim gördüğüm kadarı ile e deki de bunun gibi,
    E serisi fazladan otomatik araba sollama yapabiliyor,birde sürücü tepki vermezse arabayı yolda yavaşlatıp durduruyor, dörtlüleri yakıyor

• djstardust D kullanıcısına yanıt
    Adaptif cruze ve serit takip sisteminden bahsediyorsunuz. Golfte bile var bu ozellikler. Drivepilot serit olmasa da kendi kendine yol almasini sagliyor.

Serit yada bariyer yoksa nasıl gidecek ki,bence öyle birsey olamaz

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.