Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (303. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak698

quote:

Orijinalden alıntı: mustafabbk

Teşekkür ederim sağolun bir de aklıma takılan bir şey var forumun ilk sayfasında belirtilen donanım listesinde aktif park yardımcısı standart görünüyor doğru mu acaba bu :)

evet doğru şunuda belirtim tabiki zevk sizin zevkiniz fakat siyah piyano döşeme çok çizilip tozu fazla belli ediyormus

quote:

Bende çok duydum onu hem araç kullanıcılarından hemde satış temsilcimden, onun yerine siyah dişbudak kaplamayı seçtim zaten kolturklar kırmızı olunca piano black yerine ya c63 amg de olan carbon fiber seçiliyormuş o da 4600 tl ekstraydı ya da sitah veya kahverengi dişbudak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

quote:

Orijinalden alıntı: Gursel07

çok sağolun hepimize. arabayı alınca fullettim depoyu 250 tl tuttu. dün bitti 850 km yapmış. antalya kemerde oturuyorum. genelde şehiriçi kullanım. 4 kere antalyaya git gel yaptım bir seferinde 130-140 la gittim diğerlerinde 90-110 arası kullandım. şehiriçinde de nadiren hızlı kalkış yaptım ortalama tüketim şu an 7.0 lt.

ilk defa arkadan itişli bi araba kullandım bana çok zevkli geldi. arabayı almadan önce burayı takip ediyordum clio motor sesi var felan yazanları görünce canım sıkılmıştı ama kesinlikle öyle birşey yok. ben motor sesine bayıldım bundan önce 2012 1.6 tdi jetta vardı onu satıp c200 ü aldık. bunu kullanınca anladım jettanın motoru ön kaput altında değilde yanımdaymış resmen çok ses alıyordu jetta ama c200 yalıtımı güzel.

isterseniz bir kaç resimde atabilirim.

Aracınız diZel ise önden çekiş olmalı,arkadan itiş benzinlilerde var...

Dizel veya benzinli tüm C sınıfı ve versiyonları arkadan itişli platform.

A, B, CLA ve GLA modelleri aynı önden çekişli platformu paylaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Yeni coupe den son haber. Aralik ayinda satisa sunulacagi yazilmis.

http://blog.mercedes-benz-passion.com/2015/04/c-klasse-coupe-feiert-dezember-markteinfuehrung/

Demek ki satış müdürü haklıymış. Ocak sonu veya Şubat gibi gelir demişti.

• quote:

eğer muzik seviyorsanız burmester kesinlikle

hayırlı olsun aracınız

Burmaster ses sistemini 2 farkli c serisinde dinledim kesinlikle parasinin hakkini veremiyor.. akustik 0 a yakin... sadece normal sistemin uzerine bass eklenmis... tek artisi sonradan kesme bicme yaptirmazsiniz ses sistemi icin fakat gordugum en kotu orijinal ses sistemi diyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: drkasim01

Bu araç c180 mi c200 mu

C180 fascination
    Geçen sene Temmuz başında aldım

• ben 0 aldığım c200 arabayı kaç km zorlamamalıyım. ?

yada zorlarsam ne gibi sıkıntılara yok açar ?

kusuruma bakmayın biraz çok soru soruyorum ama sıfır araçlarla ilgili pek bi bilgim yok :/
  • mehmet015858 M kullanıcısına yanıt
    sorunuzun cevabı birkaç mesaj yukarıda yani soru sorduğunuz sayfada var, hiç okumadan soru soruyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

hayırlı olsun aracınız

Burmaster ses sistemini 2 farkli c serisinde dinledim kesinlikle parasinin hakkini veremiyor.. akustik 0 a yakin... sadece normal sistemin uzerine bass eklenmis... tek artisi sonradan kesme bicme yaptirmazsiniz ses sistemi icin fakat gordugum en kotu orijinal ses sistemi diyebilirim...

yanlış anlama ukalalık yapmam istemem ama ekolayzır ayarları bozuk veya dinlediğin müzüğün kalitesi kötü olabilir diye düşünüyorum

• Arkadaşlar c200 bluetec egzoz sistemi hakkında bilgi almak istiyorum.

S+ MODDA ABARTIMI OLUYOR ? YOKSA HAFİFTEN TATLI Bİ SESMİ ÇIKIYOR
  • Orjinal ses sistemi 5 hoparlör yazıyo. Çok İlginç. Kapıda Twiter filan yok anlaşılan. Şimdi ses sistemi değiştirmek 2 ay daha atar sipariş. Kararsız kaldım

Çokmu kötü orjinal sistem. Varmı kullanan. Ben testte özellikle kapattım müziği. Yol sesini denemek için.

• Kötü falan degil . Öyle müzikle çok aşırı ilgili degilseniz. Bazıları kafasına takıyor bu tiz-bas sesleri boşverin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfad

Orjinal ses sistemi 5 hoparlör yazıyo. Çok İlginç. Kapıda Twiter filan yok anlaşılan. Şimdi ses sistemi değiştirmek 2 ay daha atar sipariş. Kararsız kaldım

Çokmu kötü orjinal sistem. Varmı kullanan. Ben testte özellikle kapattım müziği. Yol sesini denemek için.

hocam genel olarak çok kötü demiyorlar fakat burmester çok iyi diyorlar bende o yüzden almak istiyorum çok fazla müzik dileyen birisiyim babaya söyledim bunu bakalım yapacakmı acaba :)
  • satandart özelliklerine baktığınızda 5 değil 10 hoparlör yazıyor. twiterları var ön a sutunununa dikkat ederseniz görürsünüz. tamamen kişisel zevk meselesi bangır bangır dinlemiyecekseniz gayet yeterli düzeyde tabiki dediğim gibi kişisel tercih meselesi bende severim müzik dinlemeyi bana göre yeterli spariş vermeden denedim radyosunu dinlediğim halde güzeldi.çok yüksek ses istiyorsanız ben dinlerken yoldan geçenlerede dinletirim diyorsanız veya benim müzik kulağım kuvvetli kısık sestede olsa bas tıs seviyelerini seçerim diyorsanız 4000 tl verceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfad

Orjinal ses sistemi 5 hoparlör yazıyo. Çok İlginç. Kapıda Twiter filan yok anlaşılan. Şimdi ses sistemi değiştirmek 2 ay daha atar sipariş. Kararsız kaldım

mtutun adlı üye defalarca bu sistem ile ilgili yazdı adam müzik sistemlerinde çok iyi anlıyor bütün özellikleri ile yazmıştı burmester sistemini ve hatta harman kardonla kıyasını, sistemin gayet iyi olduğunu belirtmişti. öyle bir kişinin lafı ile karar değiştirmeyin hepsini geçtim sırf tasarımı, görüntüsü için bile burmester alınır bence
  • Yabancı forumları incelerseniz Burmester hakkında kimsenin kötü dediği, hatta "gördüğüm en kötü araba sistemi" dediği yok, bunlar çok iddialı laflar.

Genel olarak Harman Kardon logic 7 ve Bose ile kıyaslanmış, pek çok kişi Burmester'i beğenmiş, Bang&Olufsen'i daha çok beğenenler olmuş, sonuç olarak bunların hiçbiri kötü sistemler değil.

şahsen müziği kaliteli biçimde dinlemeyi seviyorum, kulaklıklarda, ev ses sistemlerinde de Sennheiser, Bose ve Harman Kardon kullanıyorum, kötü sistem ile müzik dinleyince bana batıyor. Böyle biri Burmester almalı. "4000 verip arabanın dışındakilere müzik mi dinleteceğim" diyen biri zaten olayın mantığını kavrayamamıştır, boşuna para vermenin anlamı yok, zira Burmester arabanın camlarını titretip dışarıya ses veren "ghetto blaster" adı verilen apaçi sistemlerden değil.

İşin görsel boyutu da var, W205'in iç mekanında hoparlörler epey ön planda, hoparlör ızgaraları Burmester ile çok şık bir hal alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuskerem

satandart özelliklerine baktığınızda 5 değil 10 hoparlör yazıyor. twiterları var ön a sutunununa dikkat ederseniz görürsünüz. tamamen kişisel zevk meselesi bangır bangır dinlemiyecekseniz gayet yeterli düzeyde tabiki dediğim gibi kişisel tercih meselesi bende severim müzik dinlemeyi bana göre yeterli spariş vermeden denedim radyosunu dinlediğim halde güzeldi.çok yüksek ses istiyorsanız ben dinlerken yoldan geçenlerede dinletirim diyorsanız veya benim müzik kulağım kuvvetli kısık sestede olsa bas tıs seviyelerini seçerim diyorsanız 4000 tl verceksiniz

Allah allah bendeki listede 5 hoparlör ve front bass teknolojisi yazıyo. Şimdi iyice kıllandım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

hayırlı olsun aracınız

yanlış anlama ukalalık yapmam istemem ama ekolayzır ayarları bozuk veya dinlediğin müzüğün kalitesi kötü olabilir diye düşünüyorum

Yok yok estafurullah. Fakat ayarlari yapili ve degisik muziklerde test etme sansim oldu. Kesinlikle bi harman kardon ozellikle audi nin a3 lerde bile kullanduligi bang oflsn kesinle degil ki, dinledigim en guzeli oydu zaten... boyle kotu bir sistemde makyajsiz kasa insignialarla birlikte gelen infinity ses sistemiydi. Bende c alacakken burmester i siparis etmistim cunku damusman 16 hoparlor ve 16 yollu amfi ile besleniyor demisti fakat gelenlerde gordugum 5+1 sistem...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuskerem

satandart özelliklerine baktığınızda 5 değil 10 hoparlör yazıyor. twiterları var ön a sutunununa dikkat ederseniz görürsünüz. tamamen kişisel zevk meselesi bangır bangır dinlemiyecekseniz gayet yeterli düzeyde tabiki dediğim gibi kişisel tercih meselesi bende severim müzik dinlemeyi bana göre yeterli spariş vermeden denedim radyosunu dinlediğim halde güzeldi.çok yüksek ses istiyorsanız ben dinlerken yoldan geçenlerede dinletirim diyorsanız veya benim müzik kulağım kuvvetli kısık sestede olsa bas tıs seviyelerini seçerim diyorsanız 4000 tl verceksiniz

5 yazıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drrad -- 1 Mayıs 2015; 18:38:51 >
  • Resim
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Aradığım carbon ayna kılıflarını buldum,isteyen olursa indirimde 90 dolar kargo ile,linkini atayım ben belki düşünen olur

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.